Mamici de ianuarie-februarie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 5
LunaNoua spune:
Multumesc fetelor
Si mie mi se pare haoiasa burtik, dar e asa maaaaaaaareeee...ca nu stiu ce sa ma fac cu ea. Aseara l-am tocat la cap pe sotul meu cu intrebarea:
"Dar sigur nu se poate sa plezneasca burta?"
El nu si nu .... si eu mai departe:
"Dar eu am auzit ca si la oi se intampla sa manance o iarba care le face sa le plezneasca burta si sa moara"
si el:
"Ei nu-i nimic, ca se rezolva. Se baga un pai in burta si iese aerul"
, Deea
25+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
maraki spune:
Ana merci de intrebare
Am arsuri de simt ca nu mai am aer,greturi ca intotdeauna
Ne sacrificam ce sa facem
mult a fost, putin a ramas![]()
Deci burtici,daca sambata am 26 sapt. si 1 zi....am intrat in luna 7 ?
25+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
adriana_i_ spune:
quote:
Adriana I si eu tot la diagnostic prenatal la clinica speciala am fost pt. ecoam avut trimitere de la dr. mea.Cu 10 sapt. inainte de DPN trebuie sa ne dea trimitere sa ne inscriem pt. nastere la spitalul care il alegem.
aha, deci nu ne alegem pur si simplu spitalul si ii anuntzam pe aia ca acolo vrem sa nastem?
...Adriana 21+
maraki spune:
Adriana asa mi.a spus mie dr. Sa ne alegem spitalul si ne da trimitere pt. inscriere![]()
Doamne fetelor ce m-am speriat acum
Am auzit zgomot la geam si am vazut omul care spala geamurile
E pe o macara![]()
25+
Monica
Giova spune:
Deea mare burtica si frumoasa.
Monica chiar imi povestea o colega de stirea asta.Doamne fereste!!!
Pe violatori i-a prins, 20 ani inchisoare, dar cu biata femeie ce s-a intamplat? e Ok?
poze
gio
si bb Marco 26+
TatianaG spune:
Toanca, sunt super pozele cu bebelusul! Sa-ti traiasca grasunelul!
Marchplayer, prichindeii sunt bivitelini. Sunt curioasa cat de mult vor semana unul cu celalalt.
Maraki, nu sunt identici si sper sa nu se asemene prea mult ca sa-i putem deosebi ![]()
.
Iuliiuli, chiar ca baietii sunt "in forta". Am vreo 6 prietene gravidute, toate cu baietei!
Ana, bine-nteles ca taticul e tare mandru! Poate data viitoare aveti noroc de doi baietei! Dar cu siguranta ca se bucura si de fetita!!!
Deea,
! Aceasta discutie am avut-o cu sotul acum cateva zile. Oare nu plezneste burta??? Ca pielea mi-e fooooaaaarte intinsa! Si cu Clara nu aveam burta asa de mare nici in ultima luna.
Multi
la burtici!
Tatiana
24+ cu 2
si
Clara Maria (31 ian 2004)
Album 1 Album 2 Album 3
Copilasi ian-feb2004
marchplayer spune:
Ma bucur pentru Grasunul tau Irina, abia asteptam surprizele de sarbatori! Vai ce frumos o sa fie!!!
Deea, si eu care credeam ca avem aceleasi saptamani de sarcina si cand colo tu erai cu doua inainte. Frumoasa si burticoasa! Ii prieste bebelinei la tine in burtik! Deea si Maraki dar ce tati draguti aveti voi, al meu nu s-a gandit niciodata sa-mi picteze ceva...in schimb imi picta mama mea toate caietele(prima pagina)!
Imi pare rau Cata pentru calc tau! Cu toate ca nu-mi dau seama cam ce ar putea avea...poate iti lipseste vreun program!
Spor la pregatiri Giova si sa ai o petrecere si o zi superba sambata!!
daniela 23
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
maraki spune:
Giova de femeie nu au spus nimic, eu doar daca ma gandesc imi vine greata
nu stiu cum o sa treaca biata femeie peste trauma asta
In perioada asta eu nu pot sa ma gandesc la sex cu Giorgos, am o stare de sila, cred ca nu mai imi trebuie pana prin aprilie![]()
Am uitat sa va spun de tipa care a nascut in Viena: ea a facut sex pana cu doua saptamani inainte sa nasca

25+
Monica
LunaNoua spune:
Tatiana, dar tu ai gemeni...e normal sa fie mai mare, nu ? Eu mai am un pic si caut paiul
Daniela, am "crescut" in saptamani de curand, cand am aflat ca fetele de aici afiseaza numarul de saptamani de la UM. ![]()
, Deea
25+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
Ana_m spune:
Maraki eu credeam ca te simti mai bine, imi pare rau
.
Deci din sapt 26 intram in luna a 7-a? Eu am 26 + 3zile, deci pot zice ca sunt in luna a 7 ? Eu nu stiu de unde tineam minte ca din sapt 27
?