Mamici de ianuarie-februarie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 4
utocatalina spune:
Buna fetelor...Alina, Irina, Toanca...felicitari din suflet pentru grasani...abia astept sa treaca si Bia de 1 kg...eu am in continuare contractii si azi noapte am luat gynypral ca mi s-au parut ca sunt cam dese...azi am fost pina la Unirea sa caut un body de la Esca pentru botezul de simbata, dar nu am gasit ceva sa-mi placa...oricum mi-a facut bine plimbarea de 1 ora, la intoarcere Bia a alergat prin toata burtika....Kirikiri T mi-a zis si sa ma plimb, asa ca e bine sa fac nitica miscare, totul este sa nu exagerez...cred ca abia astepti sa ajungi la Iosup...bafta...si eu ma gindeam sa mai fac o eco morfologica la Iosup la 30 de sapt...asa ...de chichi...ma mai gindesc...la T ajung abia pe 26...Ursoaica eu am bufeuri...cind ti-e lumea mai draga ma trec toate apele...Fetelor care postati poze...mor de ciuda ca nu le pot vedea...am o problema cu calc. si cind ma uit imaginea apare distorsionata...offf...ce naspa./..poate vine un exeprt in calc. si ma ajuta si pe mine!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
25+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Giova spune:
Acum am venit si eu din pauza de masa. sa va iau pe rand:
Toanca super pozele, se vede clar de tot!!!Sunt 3D? Oare si al meu e asa grasun ca al tau? Al tau e mai mic ca al meu cu o zi sau 2? ma uit acum pe lista.
Dana tin pumnii si sa speram ca mai trecem un carucior, dar ALBASTRU!!!
Irina mamaaa ce grasunel ai!!! Sa-ti traiasca!!!
Ursoaica eu nu am calduri, nu stiu ce sa-ti zic.
Maraki despre ce stire e vorba? Nu le-am urmarit aseara asa ca nu stiu pe ce lume traiesc.Din noiembrie vom ramane amandoua acasa, sa inteleg...
poze
gio
si bb Marco 26+
LunaNoua spune:
Neatza burtici 
Dana, faine pozele. Eu cu asa poze pictate pe pereti am copilarit. Tatal meu picta cate un perete intreg cu personaje din povesti. Dar nu numai cu personaje, ci adevarate scene, cu copaci, cu toate lighioanele. Si sa nu va inchipuiti ca tatal meu era pictor. E doar descurcaret :) Avem aparat de proiectat povesti diapozitive. Dar nu erau diapozitive. Erau filme (ca cele photo). El alegea o scena de acolo ce imi placea mie, o proiecta pe perete, si tragea cu creionul conturul personajelor. De pictat apoi, nu mai era o problema. Periodic, cand avea un pic de timp liber, tata schimba povestea de pe perete. Eu imi amintesc de scufita rosie, de o vulpita (nu mai stiu din ce poveste), de cocosul din "Punguta cu doi bani", de alba ca zapada si cei 7 pitici. Toti au fost pe peretele din camera mea, in marime naturala.
, Deea
25+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
LunaNoua spune:
Ursoaica, "caldura maaaaare" si la Brasov. Si eu stau cu centrala oprita, si desculta... ceea ce in veci nu am mai pomenit pana acum :) Noaptea dorm mai mult dezvelita, ca nu mai pot de cald :)
Am pus si eu poze cu burtik :) Sunt la albumul "Daria in burtica"
, Deea
25+
Pozele ale mele
dana_ene spune:
Deea, superba burtica
.
Esti frumoasa foc.
Am pus poza ta pe site, la MAMICI: http://www.copilasi2006.3x.ro/mamicile.htm
M-a impresionat ce ne-ai povestit despre tatal tau si cat de frumos iti desena camera.
Mi se pare extraordinar.
Acum m-am lamurit de unde mostenesti talentul.
Catalina, sa nu te obosesti prea tare
.
Giova, sa dea Domnul sa fie sanatos bebele. Indiferent ce va fi ! Si eu sper sa treci un carucior in dreptul meu.
Daniela
(22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
marchplayer spune:
Ce poze frumoase Toanca, sa-ti traiasca si sa creasca mare, cred ca esti tare mandra cu bebelusul tau!
Ursoaica, dar poze cu burticul tau de ce nu pui??!! Cat despre poza aceea eu cred ca este pe calc. facuta, mi-e imposibil sa cred ca se vede asa detaliat si in afara de asta sa apuci sa-i mai si faci poza chiar in momentul X...
Dana bafta la eco, te asteptam cu vesti bune maine si cred ca acum iti va spune si sexul nu?
Ai dreptate Alina, incepand de la aceasta varsta a sarcinii bebelusii se pot intoarce (angaja) oricand!
Tatianafelicitari pentru cel de-al doilea baietel. Cum sunt univitelini sau bivitelini? Ai grija cu mutatul, mai bine ii lasi pe ceilalti sa se ocupe, tu si asa esti ocupata cu cei 2 baietei grasunei!
Bine ai revenit Adriana, felicitari si tie pentru fetita! Deja ai colostru? Mai stie careva cum ca ar trebui sa ne frecam sanii cu ceva aspru in fiecare zi?
Mai dar ce de fete au revenit astazi...Kirikiri, bine ai revenit si tu!
daniela 23fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
maraki spune:
Deea asa am avut si eu peretii cand eram mica
Parca l-ai descris pe tata
tot el a pictat peretii si tin minte piticii din alba ca zapada
De burtik iti spun ca arata super!!! Ai burta mare
Giova o gravida in 8 luni a fost batuta si supusa la perversiuni sexuale la ora 9 dimineata in parc la Herastrau
Abea astept sa ramanem acasa

25+
p.s. daca sambata intru in sapt. 27 inseamna ca intru in luna a 7 a?
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
LunaNoua spune:
Merci, Danutza
Si daca tot ai facut treaba buna acolo, completeaza te rog si data nasterii mele 14 noiembrie 1977.
OOOOaaaaaa....

Am primit o stelutza !!!
, Deea
25+
Pozele ale mele
iuliiuli spune:
Deea, ce burtic frumos ai! 
Giova, Maraki, ce bine de voi ca ramaneti acasa! Tare as fi vrut sa pot ramane si eu!
pupicei
Iulia
23+ ,
Alex nazdravan (09.05.2000)
albumul meu
Ana_m spune:
Ma mai lasat umpic durerea de sold. Il mai simt inca , dar nu ma doare chiar asa de tare. Asta e, ne sacrificam pana la capat , nu ?
Toanca, am ramas uimita cat de bine se poate vedea bb.
Tatiana, felicitari pt al 2-lea baietel ! Cum se simte taticul ? E mandru de tot , nu ? Si sotul meu asa si-ar fii dorit 2 baieti gemeni, dar uite ca va avea o fetita !!
Maraki , azi cum te mai simti ?
Dana_ene iti tin si eu pumni pe diseara, chiar fsunt curioasa ce va fii.
Pupici