Mamici de ianuarie-februarie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 13
acina spune:
Buna dimineata burtici,
Dana ce veste buna, doua fetite ce draguut 
Roxi felicitari pt bb mic, oricum sunt vesti bune.
Ursoaica nu-ti face atatea probleme pt greutate , noi sunt dragutele alea
si frumoase![]()
Anca
22+
Pozele Noastre
Bee spune:
Buna fetele. E al 3-lea mesaj pe care incerc sa-l scriu, dar se intrerupe curentul.
Dana, felicitari pentru bebita Roxana. Ce frumos cu doua fetitze (daca ma aude Radu, ma bate! INca nici nu am nascut-o pe fetitza noastra, ca deja ma bate la cap cu baiatul! II e frica sa nu ramana in minoritate si "sa-i mancam urechile"). Sotzul tau ce zice?
Pisoi, cu analizele si eu stau la fel! Ginecologul m-a chemat pt examen de secretie, cand pot eu, dar de restul analizelor de sange, avand in vedere fata mea sanatoasa si faptul ca nu prea ma plang de nimic, o sa le fac prin sapt 38.
. Doctorita de familie nu m-a vazut de cand am anuntat-o ca sunt insarcinata. Dar cred ca tb sa apelez la ea pt prenatal.
Ursoaica, faina burtica! SI daca sotzul tau e antrenor de fitness poate ne ajuta si pe noi altele sa ajungem la forma initiala (eu in viata mea n-am fost la sala!). Eu una o sa fiu nevoita sa gasesc metode de slabit rapid fara regim si fara efort, ca sa am si laptic pt fetitza, nu de alta dar inainte de Postul Pastelui noi vrem sa facem si botez si nunta! Ma ia cu dureri de cap, dar nu o sa ma gandesc la asta decat dupa ce o vad pe bebitza sanatoasa!
Ioana, daca tot te-ai intors, stai sa te intreb si eu ceva. Ai intrat in prenatal? SI daca da, cine ti-a facut actele medicul de familie sau ginecologul?
Mira sanatate sotzului si Dariei
Bee
si Fetitza
Giova spune:
Daniela lasa sa nu uite omul cate sacrificii fac pt. el, nu ca el n-ar face pt. mine, dar mie asa-mi place sa-i reamintesc din cand in cand.
Dana mai e putin si uite cum uitam de confetii. Noroc ca m-a sunat omul sa mi le aduca, ca de nu....Poate cand ma uitam pe lista era prea tarziu. Doamne multe mai am de facut, si Clau e asa ocupat cu munca si eu.....ma agit ca pestele pe uscat.
Abia astept sa treaca toate sa ne linistim, sa cautam mobila pt. bebe si multe alte chestii, care ne lipsesc.
poze
gio
si bb Marco 27 fix
asteryaro spune:
Dana, felicitari pt. Bebelusha! Sa creasca mare si frumoasa ca mamica ei!
Ursoaica, ce n-as fi dat sa am si io asa inaltime... ce m-as mai fi distrat! Pai dupa sport, este normal sa iei kg. Eu n-am luat, am fost o exceptie, si toata viata am fost o slabanoaga, insa acum ma razbun! Stai linistita, o sa pierzi toate kg. in plus, cu putina vointa, acum bebe e pe primul plan.
Doamne, mi-e un somn...
Kiki super-
23w
http://community.webshots.com/user/astery100
dana_ene spune:
Bee si Daniela, sa stiti ca tati e incantat sa aiba tot fetitza.
El asa si-a dorit pentru Oana: o surioara.
In privinta minoritatii, eu cred ca in felul acesta e in avantaj. Pai cine o sa fie mai alintat ? Tati !
Sa stiti ca Oana inca de la inceput a avut o atractie deosebita pentru tati. E adevarat ca fetele si tatii au o relatie deosebita, asa ca e posibil ca eu sa sufar din cauza faptului ca fetele il vor iubi exagerat pe tati.
Ursoaica, stai linistita in privinta kilogramelor. La inaltimea ta e normal. In plus, sa stii ca le vei da jos in primul an. Sa nu uiti ca urmeaza nopti nedormite, colici, dinti, masele...
Mai ceva decat o sala de fitness
.
A ! Si uitasem sa va spun ca azi dimineata mi-am masurat si eu burtica in diametru: 101 cm.
O-ho-ho !
Tinand cont ca am plecat de pe la 60 cm...
Dar asa cum spunea Bombonica, sa stiti ca medicii masoara burtica pe lungime: de la baza burtii pana sub sani.
Daniela
(22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
dana_ene spune:
Giova, sigur ca e stresanta ultima perioada, dar o sa vezi ca totul va trece cu bine si o sa ramai cu amintirile frumoase.
Astery, mersi mult
.
Ei, vezi, o sa aiba pereche bebele tau
?!
Ti-e somn ?
Hai la mine la birou, sa vezi ce frig e. Ma tine seful asta al meu cu geamul deschis de mi-au inghetat degetele pe tastatura.
Eu inchid geamul, el il deschide. Ca la balamuc.
Abia astept sa ne mutam... cica ne mutam cu birourile... de aia ai vazut ce jaf era la mine la birou.
Ca nimeni nu mai face nimic, in perspectiva mutarii
.
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
toanca spune:
cam tarziu ce-i drept ca vad ca ati scris o gramada...
Am mai avut niste treaba si nu am apucat sa intru pana acum sa vad cu ce va mai laudati....
Dana, ce ai facut ieri la eco?
Mie azi nu prea mi-e bine........
De aseara ma doare rau piciorl stang ca abia reusesc sa-l pun in pamant....
Ma gandesc ca si-lo fi schimbat bebe pozitia si ma apasa pe vreun nerv ceva.
Voua vi s-a intamplat lucrul asta?
E cazul sa-mi fac griji rau?
Giova, cum stai la capitolul cununie?
Te-ai hotarat care ce nume o sa purtati dupa ziua de sambata?
Toanca
si
Matei Alexandru 26+
poze
toanca spune:
ma bucur mult fetelor ca v-au placut pozele cu bebelul meu.
Giova, e eco 4D.
Dana, felicitari pentru fetita!!!!!
Ursoaica, faina burtica!!!!
Toanca
si
Matei Alexandru 26+
poze
dana_ene spune:
Giova, in diametru burtica se masoara usor, peste cea mai bombata zona; iar in lungime de la baza burticii (deasupra zonei pubiane) pana sub sani.
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA