Mamici de ianuarie-februarie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mersi Dana. O voi masura si eu azi si maine scriu dimensiunile.
Ok Toanca. Nu stiu daca are cineva in Timisoara 4D. 3D are dr. meu, asa ca sapt. viitoare sper sa-mi faca sa-i vad si eu moaca.Daca e frumos sau urat.
Voi lua numele lui, am scris mai sus, dar nu uit sa-i reamintesc din cand in cand ce sacrificiu am facut pt. el.
Fetelor revin in 30-40 min. merg sa-mi comand buchetul pt. cununie.

poze
gio si bb Marco 27 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, scuze...nu am fost atenta cand ai scris ca vei lua numele lui.

Toanca si Matei Alexandru 26+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Dana felicitari pentru fetita.E bine ca fiind diferenta relativ mica o sa fie mai usor .Oana ce zice?
Roxi si tu la fel pentru baietel.
Ursoaica stai mama linistita tu sa fii sanatoasa si bebe la fel restul vine de la sine.
Giova nu te mai stresa atat cafaci rau la bebe si in plus ai sa vezi ca va iesi totul bine. Iar in privinta "sacrificiilor" fii mama mai toleranta ca tie nu ti-ar place sa il auzi pe el sa zica acelasi lucru.
Irina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Uite un articol zic eu interesant :
http://www.jurnalul.ro/articol_38367/gravidenu_va_intoxicati_copiii_.html
Irina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Hehe.. vai Giova, sper ca sotul tau intelege ca e hormonul de vina in asemenea afirmatii Poi ce o sa ii zici mai apoi, cand o sa faci adevaratele sacrificii pentru el si pentru casnicia voastra?

Fatuca Danei ... bine te-am aflat !!!
Danutza, tu oricum ai asa un aer de mama de fetita. Nu mi te puteam inchipui cu baietel. Sa vezi ce frumos o sa fie la voi in casa cu doua printesuce

, Deea 23+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Fetelor am si eu o intrebare ce fel de pantaloni o sa va luati (sau v-ati luat)pt perioada de la 26 saptamani pana la nastere, cei cu bretele sau fara, trebuie sa imi schimb din nou pantaloni si nu stiu de care sa imi iau
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna burticute,
Am fost azi dimineata sa imi fac analizele si sa vedeti ce mi s-a intamplat: desteapta aia de asistenta nu m-a intrebat numele meu la inceput , supunea ca stie cine sunt. Si se pune fain frumos si imi scoate 3 sau 4 tubulete de sange La final ma intreaba de nume si binenteles ca m-a intrebat de alt nume, citea alta fisa nu a mea !Niciodata nu mi-au scos atata sange.Dupa ca ca mi-s anemica.... Mi- facut o gaura de toata frumusetea, acum ma doare tot bratul Numai mie mi se pot intampla astea...
De dimineata m-am trezit iar cu durerea de soldca abia puteam umbla, aseara mi se tot intarea burtica si uite asa numai belele.
E o vreme asa de urata , ploua ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

quote:
Originally posted by LunaNoua

Danutza, tu oricum ai asa un aer de mama de fetita. Nu mi te puteam inchipui cu baietel. Sa vezi ce frumos o sa fie la voi in casa cu doua printesuce

, Deea 23+
Pozele ale mele

Deea, mi-a placut teribil remarca asta. Mersi !

Toanca si Irina, mersi fetelor.
Oana n-are idee despre ce e vorba.
Ea e centrul atentiei in continuare si asta o intereseaza.
Da, interesant articolul Irina.

Giova, si cum este buchetul ? Ce flori ? Ce culori ?
Sau ne tii in suspans pana aduci pozele?

Daniela (22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Tanti, eu as alege bretele. Cei cu banda elastica iti cad in vine, mai ales ca sunt dintr-un material gros, de iarna, deci grei.

, Deea 23+
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Tanti eu mi-am cumparat alaltaieri pantaloni de stofa: la spate au elastic si in fata au banda din aia elastica.......care se intinde pe burta....

Toanca si Matei Alexandru 26+
poze

Mergi la inceput