Bebelusi de iulie-august 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
Albinutzza spune:
Neatza feteleee
Aseara Luca, iar a avut program de plans. Azi am zis ca-l las sa doarma inate de baie, si mutam baia mai incolo. Sa vedem cum va fi
Monica, ce matinala esti
Deny, bine ai revenit. Sa va traiasca crestinelul!!! Doamne ce ti-e si cu tineretul asta!!! Parca sunt o baba, dar asha de nebuni sunt Vezi ca site-ul de poze nu merge, mai da-ne o data adresa.
Bebe07, eu ii dau merisor ras. Eu cred ca fiecare dr are cate o parere. Noua asha ne-a zis, si pana la 4 luni, introducem si supa de legume, si un pic de carnitza. Parerile sunt impartite!!! Si bine ai venit printre noi
Anis, Katink si Luca a facut verede, dr a zis sa-l urmaresc sa vedem daca mai face. Eu zic ca la noi a fost de la merisor, ca era ceva nou
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu
POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
Laura25 spune:
Buna dimineata!
La multi ani, Rares si Bianca!!!!! Azi implinim 4 luni !!!
Ce repede trece timpul! Sunt cea mai fericita mamica de pe pamant! Am 2 copii superbi, sanatosi si plini de energie.
Irina, la multi ani printesei tale! Sa creasca mare si sanatoasa si sa iti aduca numai bucurii!!
Eu de azi incep sa le dau cereale. Pana acum au mai mancat cate putin suc de morcov si mar pasat. Saptamna urmatoare o sa ii incerc cu un pic de supa de legume. Eu inca am san sa il satur pe Rares si sa ii dau si Biancai 2-3 mese, dar stiu ca laptele nu mai are calitatile necesare. Au nevoi de aport suplimentar de vitamine si minerale.
Daca reusesc sa ii cantaresc si sa ii masor azi, o sa ne laudam si cu dimensiunile.
Pupici si spor la crescut!
Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
bebec07 spune:
Saru'mana pt raspunsuri...
Anis, am nascut pe 04.08.2005, la 41 saptamani, pe Marutza, prin cezariana, la 22.00 si avea 3300g si 49 cm...la Sf. Pantelimon cu Dl. Dr. Crangu Ionescu.
Acu avem 2 luni si o saptamana, papam numa'biberon si avem 5300gr si 56cm.Eu sufar ingrozitor ca nu mai am laptic pt ca am facut mastita, am avut ragade "ca-n filme", de avea fata mea gura plina de sange si cand regurgita, tot sange, si colac peste pupaza, a mai lesinat si proaspatul tatic(de oboseala si stres)intr-o carciuma, si m-am speriat ingrozitor, iar la 7 sapt.am secat definitiv...
Cam asa mi-am facut eu debutul in meseria de mama...
Pupici Oana si Mara
acusor spune:
Neata!
Referitor la kk verzui, eu incerc sa nu ma alarmez. In "Mama si copilul" zice asa : Sugarul hranit la san poate avea scaune foarte variate in ceea ce priveste numarul (de la 0 la 7-8 pe zi), culoarea (verzi, galben-aurii, alburii) si consistenta (grunjoase, semilichide, "tari"). Sper din tot sufletul sa nu aiba nici o infectie intestinala. Oricum, mi-a zis dr. sa-l mai sun daca face in continuare verde.
Kulta, eu zic ca Sebi are colici de face asa. Daca se linisteste si dupa aia incepe brusc sa planga colicii sunt. Ma gandesc ca e prea mic sa se "prinda" ca e mai bine in brate. La mine plange si in brate cand il doare burta.
Pupici
acusor si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
corbioana spune:
La multi ani IOANA!!!! Sa cresti mare si sanatoasa si sa-i mentii pe parintii tai fericiti si sa-i apropii (geografic vorbind) cat mai curand! Sa fii fericita puiule! Sa va traiasca, Irina!
La multi ani si celor doi gemeni dragalasi Rares si Bianca, bebelusii scumpi de 4 luni (Deja!!!!! mama ce a trceut timpul) sa fiti sanatosi si norocosi! Vad ca-s si papaciosi mami!
La multi ani mica Daria, sa va traisca Irda si sa va bcuurati de ea sa fiti cu toti sanatosi!
Pe cine am mai uitat sa ma scuze.
O zi buna tuturor!!!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
KULTA spune:
quote:
Originally posted by acusor
Neata!
Referitor la kk verzui, eu incerc sa nu ma alarmez. In "Mama si copilul" zice asa : Sugarul hranit la san poate avea scaune foarte variate in ceea ce priveste numarul (de la 0 la 7-8 pe zi), culoarea (verzi, galben-aurii, alburii) si consistenta (grunjoase, semilichide, "tari"). Sper din tot sufletul sa nu aiba nici o infectie intestinala. Oricum, mi-a zis dr. sa-l mai sun daca face in continuare verde.
Kulta, eu zic ca Sebi are colici de face asa. Daca se linisteste si dupa aia incepe brusc sa planga colicii sunt. Ma gandesc ca e prea mic sa se "prinda" ca e mai bine in brate. La mine plange si in brate cand il doare burta.
Pupici
acusor si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Acusor, sper sa fie asa pentru ca daca nu, voi avea mari probleme. Oricum, doarme doar cu mine-n pat. Azi noapte iar a fost cumplit. Toata noaptea s-a foit si toata noaptea a mincat. Iar sunt zombie. Oricum, ma pregatesc sa ies cu ei afara. Am descoperit un loc unde vin parintii cu copilasii lor si-i lasa vreo 2 ore sa se joace. Ma bucur, pentru ca in acest fel pot comunica cu alte persoane si mai ales, Danuta are cu cine se juca.
Pupici multi
deny_82 spune:
Bebec....si mie mi-a recomandat medicul pediatru D3 injectabil pe care o sa-l si facem pe 17.....imi e asa frica....si de azi incep sa-i dau cate 50 ml de calciu gluconic...si cum o fiola are 100ml....ia fiul 50ml si ia si mami 50ml....yacccc....
Albinutza cat despre poze...daca cere id-ul si parola ..introdu datele tale....nu stiu de ce nu merge....pt. ca nu tot timpul face asa...Deny si David-Andrei(02.08.2005)
Monica-Elena spune:
COPILUL MEU A FOST INTOTDEAUNA F MATINAL 5.30 - 6.30 CEL TARZIU EXACT CA IN BURTICACAND INCEPEA SA MISTE.
Bebec neonatologii din noua scoala si pediatrii recomanda vigantol si calciu sirop de la pharco, iar pediatrii mai batrani dau D3 si calciu gluconic.Ramane la alegera mamei ce varianta alege. Este OK si una si alta. Doar noi cand am fost mici acum 30 si ceva de ani ne dadeau calciu si D3 injectabil si uite ca suntem ditamai oamenii. Cat despre diversificare la o luna jumate daca am inteles bine cu asta chiar nu sunt de acord e mult prea devreme si ii dai stomacul peste cap. Nu are enzime si sucuri gastrice inca formate in totalitate.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
irinabungau spune:
Hai la multi ani , sa ne traiasca sanatosi puiutii Laura, Gyly si Irda!! Ai nostri puiuti sunt norocosii de pe 13!!!! He he!!
Hop si noi!!
Ioana, Laura, multumim frumos pentru urari!!
Noi am iesit putin la plimbare pentru ca este o vreme superba la Constanta, am vazut-o si pe Emaimee la distanta, mi-a facut cu mana din balcon.
Referitor la vit. D, noi luam cate 2 picaturi de Vigantol direct pe limbutza.
Denisa, iti tin pumnii sa ti se ridice placenta, stiu ca si eu am stat cu grija asta pana in ziua in care am nascut... Dar la mine a fost super ok cu cezariana, acum as proceda la fel si a doua oara!!!
Pupam fetele si baieteii,
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos
caterina71 spune:
Neatza
Multa sanatate bebeilor care fac azi 2, 3 sau 4(uau!!!) luni! Sa fie sanatosi si voiosi!
Mamini, ma bag si eu la suferinta, ca am vreo 12 kg de dat jos. Dar eu as vrea sa incerc ceva care sa nu-mi reduca laptele, ca si asa beau cam 2 litri de ceai pe zi ca sa pot hrani fata. Deja cred ca dupa ce nu mai alaptez, interzic cuvantul ceai in casa!
Am si eu o problemutza: Alexandra de obicei stranuta, 1-2 ori pe zi, dar de ieri stranuta cam 1 data pe ora, desi nu-i curge nasucul si nici nu are febra. E oare normal? ca mi-e jena sa sun dr. chiar pentru orice, ca o sa ma creada paranoica...
Avem si noi un album subtirel, dar atat a scanat tati, ca n-a avut prea mult timp:
http://community.webshots.com/user/caterina71
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)