Bebelusi de iulie-august 2005 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
Monica-Elena spune:
Kulta si Mihnea face la fel dar ma duc la el si incerc sa ii atrag atentia cu o jucarie sau stau langa el si vorbesc cu el si uita si ma pot intoarce la treaba mea.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
KULTA spune:
quote:
Originally posted by Monica-Elena
Kulta si Mihnea face la fel dar ma duc la el si incerc sa ii atrag atentia cu o jucarie sau stau langa el si vorbesc cu el si uita si ma pot intoarce la treaba mea.
Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Monica, eu nu-i prea pot intra in voie daca incepe sa plinga. Se potoleste doar daca-l iau in brate. Azi l-am mai lasat sa plinga si s-a potolit singur.
Multumesc mult
deny_82 spune:
Bine v-am regasit!....Nu am mai intrat de multisor si sper sa reusesc sa recuperez din urma...
Noi suntem bine.....chiar foarte bine pot spune....de colici am scapat de mult....si tare ma bucur...La 2 luni avea 5.630kg...si 60 cm...ne-am mai lungit un pic....Ii dau in continuare si san si formula.......san nu prea e dar atat cat e ii dau...Duminica am avut si noi botezul....a fost foarte frumos....a fost un cuminte.....in cazan a plans un pic dar apoi deloc....L-am luat si la restaurant sa-l vada si lumea care nu a apucat sa vina la biserica.....si nu a plans deloc....l-a dansat toata lumea....La restaurant s-a intamplat ceva ce m-a speriat cumplit....Restaurantul era situat intr-o curba un pic mai mare....si s-a intamplat ca un pustan ce-si testa masina abia primita din germania sa loveasca 4 masini din fata restaurantului.....noroc cu masinile aflate in fata ca de nu intra inauntru....In momentul accidentului David era la mama in brate undeva in fata usii si cum stateam noi doua de vb. se aude dintr-o data o bubuitura....Nu stiu cum am impins-o pe mama in partea opusa usii....Ma luase tremuratul....Noroc ca nu a patit nimeni nimik...Pupici la toate!Deny si David-Andrei(02.08.2005)
mamini spune:
fetelor, sunt frinta, mi se pare ca nu se mai termina, azi nu am stat locului si cred ca nici miine si nici poimiine nu o sa apuc nici sa respir. abia astept sa terminam sa stau si eu cu Veve, ca mi se face dor de ea daca o las acasa sa ma duc sa rezolv diverse chestii.
va propun sa incepem clubul grasanelor de la 1 noiembrie. eu sper sa dau jos oricit de putin, tot ar fi bine. in principiu as vrea sa scap de vreo zece- doisprezece kilute, dar sunt constienta ca asta dureaza... alte amatoare?
macar 4- 5 kg ar trebui sa dau pina la Craciun, cind facem botezul.
noapte buna
M
Monica-Elena spune:
neata mamici cu pitici.
mamini spor la treaba
Katink spune:
Buna dimineata!
Acusor si Anis, eu am citit in Dr. Spock pag. 86 cap. Scaunele sugarului, si mai precis la paragraful 130. Modificarea scaunelor... ca este vorba de o infectie intestinala atunci cand devine verzui...
deny, bun revenit!
Kulta, succes si eu sunt de parere cu Peca - se pare ca citim aceleasi carti Un copil nu este alintat pana la 4-6 luni, el nu stie ce e ala alint, doar vrea atentie ca il deranjeaza ceva... Si la mine a fost casa plina de musafiri pana la 6 sapt. si ma gandeam cu groaza ca o sa imi ceara numai in brate dupa ce vor pleca toti... dar Emma e cuminte si chiar daca incepe sa chitaie, fac exact ca Monica - merg la ea, incep sa ii vorbesc, si ii arat o jucarie si daca tot chitaie, stau mai mult de vorba cu ea pana se potoleste bine si apoi plec sau o las sa se joace cu ceva...
Mult succes si zile cat mai usoare!
Mamini, spor la treaba!
caterina71, sa aveti vreme frumoasa la botez!
Revin mai tarziu.
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
deny_82 spune:
Buna dimineatza!!!Eu am inteles ca din cauza fierului face kk verzui....
Am mai postat si eu cateva poze.....a durat cam mult...(cu asa net....)Deny si David-Andrei(02.08.2005)http://espanol.pg.photos.yahoo.com/ph/denissa_82/my_photos
bebec07 spune:
Buna dimineata mamici, stiu ca nu sunt asa activa, dar va citesc mesajele regulat si am si eu o problema...
Care este parerea voastra, si implicit a medicilor bebeilor vostrii, despre Vigantol?
Cumnata mea este medic neonatolog (stam in aceeasi casa )si mi-a recomandat Vigantolul, dar medicul pediatru ma bate la cap cu D3 injectabil...
Sunt confuza...Marei ii dau vigantolul, dar vreau sa stiu daca mai exista vreo mamica in aceeasi situatie.Ma simt intre ciocan si nicovala.Pediatra e batrana si ma gandesc ca e depasita de evenimente, cumnata e la curent cu toate noutatile.La recomandarea ei am facut si Infarix Hexa si tot ea mi-a spus ca nu e bine sa-i dau copilului suc de mere si morcovi de la o luna si juma pt cas nu are suc gastric si ii fac rau...
Astept pareri, va rog, e important pt mine...
Pupici bebec si Mara(04.08.2005)
anis spune:
bebe07, cand ai timp sa imi dai si datele despre Mara , sa te trec pe listutza.
Si eu ii dau vigantol, 2pic/zi pana la 2 ani.E ok.In ceea ce priveste sucul de morcov , mere etc, dr mea mi-a explicat ca ,bebelusii nu au enzima care sa le digere pana la 5 luni si ca se da degeaba pt ca nu asimileaza nimik.
Katink, fiindca am cartea am citit...dar de ieri ,Ingrid nu a mai facut verzuliu.Eu 2 zile la rans am papat fasole verde, poate din cauza asta..era asa la culoare si de ex ieri nu am m-ai mancat si era galben...vad eu in continuare.
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Katink spune:
Bebec, nici o problema ca nu esti activa, important e ca suntem toate aici si ne ajutam asa cum putem.
Eu ii dau o pastila pe zi dizolvata intr-o lingurita de apa fiarta si racita. Pestilele se numesc aici Fluor-Vigantoletten 500, presupun ca este acelasi lucru, dar contine si fluor.
Cand am iesit din spital mi-a dat 2 folii a cate 30 pastile si apoi la primul control la cabinet mi-a mai dat 2 folii. Nimeni nu mi-a spus nimica de vaccin, in schimb vit. K este sub forma de picaturi si i-a dat in spital si la primul control la cabinet...
Cat despre sucuri si diversificare, nu se da nimica la copilasi pana la 4 luni chiar 5, abia de atunci poti incepe cu altceva.
Am scris si eu ca sa vezi cum este si prin alte parti, sper sa iti fie de folos informatiile astea.
Anis, si mie mi-a facut Emma intr-o zi mai verziu si atunci am citit despre asta... apoi nu mi-a mai facut... Probabil ca tot asa din cauza la ce am mancat eu.. oricum infectie intestinala presupun ca e atunci cand scaunele toate devin verzi...
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005