Bebelusi de iulie-august 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Anis, fulgii de gaina se pun ca sa fie copilul usor ca fulgul.

Noi de 2 zile facem kk verde. Dr. zice sa nu ma ingrijorez ca este de la alimentatia mixta si de la durerile de burta. Sper sa-i treaca.
Inca ne mai confruntam cu colicii. Imi doresc sa-i treaca cat mai repede.
Azi am apucat sa fac si eu ceva treaba prin casa. A dormit bine. Sper sa-l tina cat mai mult.

Pupici
acusor si bebe Teo (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Acusor..ca bine ai mentionat..Si ingrid de 2 zile face kka cam verzuliu, chiar aseara ceva mai verde, plus ca ii cam fermenteaza lapticul in burtica ..chiar se aude f tare.Si azi la fel, inca nu a facut kka..chiar ma gandeam daca nu e cumva diaree.Eu ii dau doar san, si nu am schimbat ceva ca mancare la mine..in fine.Cum arata diareea?

Altceva, de 2 zile am inceput sa beau iar ceaiul ala de alaptat, si vad ca m-am ales cu constipatie.Ce sa i-au? Inainte beam doar ceai de fenicul si nu aveam probleme.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

@katink....niko a facut in 29 sept. (2 luni si 6 zile) Infanrix-Hexa...un vaccin 6 in 1:si anume: Tetanus - diphtherie - pertussius - haemophiliu - hepatitis B - poliomyelitis....
ce stiu eu despre vaccinuri este ca, da se fac intre perioada cutare si curate....dar cel mai imp. dupa spusele dr. meu este ca intre primul vaccin si al doilea sa fie de minim 4 saptamani ...apoi pe carentul lui de vaccinuri scrie ca fiecare vaccin se face dupa luna incheiata...tot in carnet este un tabel cu vaccinurile si este asa:
-la 2 luni incheiate priul vaccin
- vacc. nr. 2 la 3 luni
- vacc. nr. 3 la 4 luni
vacc. nr. 4 inte lunile 11-14 de viata
apoi in lunile 15-23.....intre 4-5 ani si ultimul 9-17 ani

pe mine m-a intrebat cand am facut eu ultimul vaccin...si ca daca este mai mult de 10 ani ori ma duc la medicul de familie ori imi face el....asa ca..mi-a facut si mie dar nu 6 in 1 ci cred ca 4 in 1....si cica urmatorii 10 ani am liniste.....si mi-a dat si mei carnet de vaccinuri...iar sotul nu a vrut sa stea la vaccinat...oricum el primise acum vreo 3 ani tetanusul...si l-a sfatuit sa mearga la dr. de fam. sa ii scrie carnetul
daca tie nu ti-a spus nimic de asa ceva intreaba daca ai interes....nu am pltit nimic...caci merge prin asigurare

legat de bb si greutate....personal cand am citit si mie mi s-a parut ca a fost asa din partea dr. ca sa o linisteasca(probabil ea intrebase daca nu cumva nu e prea slabuta pt. varsta ei si cel mai usor e sa lovesti in partea opusa)....
eu nu imi consider copilul nici prea gras nici slab.....si asta pt. ca si eu de bb am fost "grasuta" cand am inceput sa umblu la 9 luni...nu imi stateau picioarele paralele ca erau prea "grasute"....si pt. asta la 9 luni umblam deja singura.....la 3 ani tot mai "grasuta " eram...ca apoi sa imi spuna toata lumea ca sunt o "slabanoaga"....din calsa a 11...pun pe cantar la 1,67 tot 55 de kg.....iar cu vecina mea care spunea ca imposibil ca eu sa am 55gk....ca doar ea are 58 si e la fel de inalta ca mine si se vede mai rotunda si dolofana ca mine....dupa "ceruti" am ajuns pana la farmacie sa ma cantaresc pe cantarul lor.....sa nu va spun ce distractie pe aia de la farmacie cand le-am explicat ce cautam acolo....dar cert este ca eu am oasele mai grele
sotul meu a fost de copil si inca mai este un "sclemberit"....face sport acasa, in camera lui e ca la studioul de fitness, mananca f. mult si de aceea tot e slab.....dar asta e felul lui....iar daca sotul lui Katink s-a ingrasat de la dulce....eu va pot spune ca in cosul de cumparaturi saptamanale este mai mult dulce decat macare....si le haleste singur...eu nici nu ma ating de ele...si de aia tot subtirel e
.momentan si personal nu imi fac acum probleme de greutate....caci chiar daca ar fi sa fie...tot nu pot sa il pun la varsta asta la regim....si mi-as face probleme incepand poate de la 3-4 ani.....si as avea grija ce mananca

dar da doare sa ti se spuna ca copilul tau are probleme medicale de aceea e asa gras/slab.....daca tot nu ai timp....consider eu mai bine las-o moarta caci poti sa faci mai mult rau decat bine..si asta nu e un repros lui anis caci ea a scris parca ceea ce "crede" dr. ei...ci din pacate pt. majoritatea medicilor..care in goana dupa pacienti multi=bani multi....ne mai spun si ce vrem noi sa auzim/ sau cred ei ca am vrea sa auzim

vai ca iar m-am intins

peca si Niko
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Anis,asa cum zice Acusor,fulgii se pun ca sa fie copilul usor.....
Pentru constipatie poti sa-i dai cateva linguritze de suc de portocale..........efect garantat !

Cocoloasha si Alexandru cel Mic,07.08.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Anis, cred ca stiu cine e doctorita ta, si daca e cine stiu eu e chiar o somitate.
Medeea doarme dusa, a patra oara astazi. Toata ziua a amncat si a dormit.
Eu mi-am pus in cap sa imi schimb caruciorul.
Asta care il am imi da dureri de spate, de brate, mi-a facut bataturi.E foarte incapator, dar medeea plange in el cand e treaza, parerea mea pentru ca nu vede afara. Si trebuie sa o iau in brate si sa imping si caruciorul
Eu oscilez intre Graco Mirage, si Chicco cel de la Metro, care e acuma in oferta. Voi ce ati alege?

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Multumesc pentru raspuns, Peca.
Cred ca ai dreptate, pe 20 oct Emma va vea 2 luni jumate si probabil va face numai vaccinul, nu si U4 - cu toate ca U4 inseamna cantarit, masurta, controlat reflexe... deci vad eu joia viitoare daca ii face tot controlul sau numa ca lui Niko vaccinul...
O sa intreb si despre vaccinul pt noi - multumesc

Eu i-am taiat pana la urma rotund unghiutele... aper sa fie bine.

Anis, la noi U-urile vin de la "control" in limb germana si cifrele sunt de la numarul controlului. Primele doua au fost in spital la nastere, respectiv cand am iesit din spital si urm. la cabinet...
A explicat Peca mai bine...

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

buna fetelor

n-am mai intrat de ceva timp pe forum pentru ca pe 22 facem botezul si sunt ceva mai prinsa. dar printre picaturi am citit tot. multzam Cocoloasha pentru informatii, nu stiam ce se pune in baia de a doua zi, ca de la biserica nu mi-a spus de atatea chestii. o sa incerc sa fac rost de tot. am scanat si eu cateva poze de pe ultimul film. daca vreti, ne puteti vedea si pe noi cat am crescut.

http://community.webshots.com/user/caterina71

Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Dragele mele fete,
Va multumesc din suflet pentru aprecieri si va rog iertati-ma daca nu va raspund.Va citesc toto timpul dar aproape intotdeauna il am pe Sebi in brate.E cumplit. Mama a plecat acasa pe 10 luna asta si e de groaza singura cu amindoi.Sebastian are colici si e vai de zilele si noptile mele...
Va implor, ajutati-ma cu un sfat.Mi se pare mie sau Sebi s-a cam invatat in brate? Se poate de la asa o virsta de mica, adica o luna jumate? Nu-l doare nik, nu ii este foame, are pampersul schimbat si totusi...cind il pun in bouncer, incepe sa plinga de ti se rupe inima iar cind il iau in brate.......surpriza.....imediat tace, si tot asa. Ce sa mai cred? Cit il pot lasa sa plinga? Uneori n-am ce face si tre sa-l las si atunci se da de ceasul mortii vreo 2 minute apoi mai tace si cind ii vine lui iar incepe si iar tace........M-apuca nebunia cu chestia asta si sunt tare confuza.
Pupici multi si Va Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

@kulta....prin cartile ce le-am citit eu si prosectele ce le-am primit scrie ca copii doar dupa luna a 4-a "se rasfata" si stiu sa "santajeze"....dar se spune....caci eu personal nu cred....niko de ex. mai nou...cat e treaz musai sa fie bagat in seama...daca pana acum statea singur si le povestea la jucarii....acuma atat maraie7vocifereaza, ba mai nou de ieri dimineata chiuie, pana ma duc la el....dar am noroc ca nu plange deci il las asa atunci cand am de facut ceva...iar cand sunt libera ma joc cu el
tot pe acolo scrie ca pana la 4 luni plansul nu e niciodata de rasfat ci de durere....dar la noi exista s plans7marait pt. a ne atrage atentia...caci cand ma vede incepe si rade
o alta chestie citita si care la noi nu e asa: dupa 3 luni incep sa fie deranjati de pamersul ud....niko are zile cand e mancat, dormit, si agitat totusi...cum ii schimb pamersul(chiar daca l-am schimbat cu nici 2 ore in urma) e vesel....
deci nu stiu ce sa spun.....caci si lui ii plce mai mult in brate mai nou...caci vad cat de curios se uita peste tot....pe cand pe sofa7carucior nu vede multe....cand il pun jos la inceput prostesteaza dar apoi e ok

peca si Niko
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

quote:
Originally posted by peca

@kulta....prin cartile ce le-am citit eu si prosectele ce le-am primit scrie ca copii doar dupa luna a 4-a "se rasfata" si stiu sa "santajeze"....dar se spune....caci eu personal nu cred....niko de ex. mai nou...cat e treaz musai sa fie bagat in seama...daca pana acum statea singur si le povestea la jucarii....acuma atat maraie7vocifereaza, ba mai nou de ieri dimineata chiuie, pana ma duc la el....dar am noroc ca nu plange deci il las asa atunci cand am de facut ceva...iar cand sunt libera ma joc cu el
tot pe acolo scrie ca pana la 4 luni plansul nu e niciodata de rasfat ci de durere....dar la noi exista s plans7marait pt. a ne atrage atentia...caci cand ma vede incepe si rade
o alta chestie citita si care la noi nu e asa: dupa 3 luni incep sa fie deranjati de pamersul ud....niko are zile cand e mancat, dormit, si agitat totusi...cum ii schimb pamersul(chiar daca l-am schimbat cu nici 2 ore in urma) e vesel....
deci nu stiu ce sa spun.....caci si lui ii plce mai mult in brate mai nou...caci vad cat de curios se uita peste tot....pe cand pe sofa7carucior nu vede multe....cand il pun jos la inceput prostesteaza dar apoi e ok

peca si Niko
_

Iti multumesc mult.Si eu am observat ca daca il iau in seama sau mai ales il iau in brate, nu-l mai doare nik imediat.Eu cred ca e rasfatat si mai trebuie lasat sa plinga.La mine frustrarea e cu atit mai mare cu cit nu ma pot juca sau ocupa mai mult de Danuta. nu vreau s-o pierd ca zau, mult m-am chinuit cu ea si cu educatia ei.
Pupici

Mergi la inceput