Bebelusi de iulie-august 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by Monica-Elena
Dar stiti ce fac eu, v-am mai spus imi cresc copilul nu dupa carte si nici dupa sfaturile medicilor decat la modul general ci dupa cum simt eu. Il cresc cum cred eu ca este mai bine ptr el dupa ce imi spun simturile mele de mama si cred ca toatae la urma urmei faceti la fel ce simtiti voi ca e mai bine ptr puiul vostru.Daca in sarcina citeam de toate si stiam de toate de evolutia sarcinii acum am citit la modul general ce trebuie sa faca ptr fiecare luna cum trebuie sa se dezvolte(psihic, motor etc) si atat nu am citit nici o regula de alimentare sau de cum ia in greutate ptr ca fiecare bebelus este unic. Atat timp cat copilul este sanatos si vioi si ia in greutate nu scade totul este OK.Cu siguranta daca am spune toate parerile medicilor nostri pediatri am constata ca nu sunt doua pareri la fel.

Asha fac si eu Monica, noi nu avem decat un dr, dar sunt multumita de el, si imi place ca nu ma baga in sperieti Fiecare mama face cum simte, si cum crede ca e mai bine pt
Si de la noi o si un

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu

POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza! am citit si eu pe fuga ce ati scris voi aici. Am de lucru si nu am timp prea mult de argumente. Insa asa in doua cuvinte doresc sa ma repet: fiecare copil are genele lui, modul lui propriu de dezvoltare (nu seamana doi frati gemeni intre ei darmite doi copii straini) deci tot asa exista si doctori diferiti si opinii de specialitate diferite. Anis ne-a transmis ce a zis dr ei. Bine ca Ingrid e bine sanatoasa, asa cum sunt si bebeii nostri. Si aici nu facem decat sa aducem toate tot ce aflam ca sa ne puteam lua fiecare ceea ce consideram noi mai bine pt puii nostri. Pupici la toatae si la bebici! Ma apuc de treaba si revin mai tarziu!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

salutare, fetelor!
eu nu am mai apucat sa intru, alerg ca o disperata, azi am fost la banca, am rezolvat ultimele detalii si dupa-amiaza speram sa primim cheia de la noua casa si vineri ne mutam. nu stiu ce m-as fi facut fara mama...Veve e multumita tare, ca bunica o dragaleste toata ziua si ii cinta si o tine in brate...o sa fie o rasfatata, dar cred ca perioada asta e grea si pt ea- cu casa plina de cutii si du-te vino- asa ca o las in pace. miine mergem si noi la control, ieri a facut 2 luni si sa vedem ce ne mai spune tanti asistenta. eu nu ii mai dau lapte de-al meu- nu mai am nici un strop si acum papa numai formula, dar vad ca nici asta nu e o regula ca cei care papa formula sunt mai grasunei, ca Veve are aprox 5200, deci mai putin decit alti bebei care papa san- fiind nascuta cu 3600, aproape. dar e vesela si sanatoasa si asta e important.mi-ar place sa fie un pic mai grasunica, dar sunt multumita de cum creste si asa. cum ziceti si voi, fiecare cu ritmul si felul lui. va pupam si cind ne-om linisti cu mutatul o sa scriem mai des.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Buna la toate mamicile !
Revenim si noi dupa mai mult timp cu vesti noi : l-am botezat pe Alexandru sambata,1 octombrie si tare mult i-a placut la cazanel desi era cam racoare in biserica.
Nique15 (si pentru celelalte mamici care sunt intersate)iata ce stiu eu (si am aplicat) despre botez si baita de dupa :
- nashii trebuie sa cumpere : 1 panza (care se foloseste la "prinderea" bebelului cand il scoate preotul din cazan),1 fasa (roz sau albastra dupa caz),1 sapun,1 prosop,ulei (care poate fi alimentar sau ulei de corp pt.bebei),vin rosu,certificatul de nastere,lumanarea si un rand de hainute (mai festive asa )pentru bebel.Bineinteles,tot nashii achita contravaloarea botezului la biserica.
- a doua zi dupa botez, "se ia mirul",adica se face baita de catre nasha.Ce se pune in apa : zahar,orez,miere,ulei sfintit (de la botez),grau,petale de flori,busuioc,o moneda de argint,o verigheta de aur si fulgi de gaina.Copilul se spala peste tot cu aceasta apa (inclusiv in guritza se atinge cu o petala de trandafir - "sa nu-i miroasa gura".Daca face pishulica sau kkutza se zice ca va fi norocos toata viata.
Cam asta stiu eu si sper ca o sa va fie de folos !
Referitor la baita,noi facem la 2 zile,inclusiv pe cap si e foarte bine.
Apropo,voi puneti bebeii sa stea pe burtica? Mi-a spus doctoritza ca e bine sa stea cat mai mult pe burtica,in primul rand ca scoate aerul si in al doilea rand ca e fortat sa-si ridice capul mai repede.
Noi papam tot numai san deocamdata,desi ma gandesc ca,in curand,s-ar putea sa nu ne mai ajunga......asa ca spre sfarsitul lunii (aproape de 3 luni)incepem sa diversificam cu niste suc de morcovi si de mere.Ma gandeam la TEDI,dar nu stiu daca e 100% natural....
Cam atat pentru azi,sper ca nu v-am plictisit prea tare.

Am pus aici si niste pozici de azi,12.10.05 :

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vulpitza_simpatica/album?.dir=/4da2

Pupici multi si bebei sanatosi,
Cocoloasha si Alexandru cel Mic,07.08.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Salutare fetele!
am reusit sa-mi cumpar monitor, asa ca sper ca de acum, sa fim si noi prezenti la conversatii!
Crestem si noi...parca as vrea sa fie mai mare ...dar nu ma tine tot timpul, uneori mi se pare ca e mare, ca a crescut tare mult, alteori mi se pare asa de mic... Dormim bine noaptea, uneori cite 5 ore, alteori doar 3 ore jumate' cred ca avem si ceva colici, pentru ca maninca tare lacom, biberon binenteles ca laptele de la mine nu i-a placut! Este asa de lacom incit uneori am senzatia ca nici nu respira bine!
In rest este un "escroc sentimental", speculeaza orice tentativa de alint, este tare fericit daca mama vorbeste cu el, daca ii fac gimnastica.
Incerc in limita timpului sa ajung la zi cu ce ati scris pina acum si sper sa mai intru diseara!

Anca si iubirea vietii mele Matei (26august 2005)

PS. Mi-a fost tare dor de voi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna fetele..
Eu nu ma simt atacata de voi..ca n-am de ce..ceea ce v-am spus era de la dr, asa ca era parerea unui dr.Si la cati dr atatea pareri.
Eu una nu cred in varianta cu bebelusii au nu stiu ce probleme..eu stiu de ex..de cand lumea ca ,baieteii de regula i-au in greutate mai repede decat fetele..si pana si asta nu e o regula.Tot dr mea a zis ca nu are nici o legatura greutate si daca sunt hraniti la san sau cu lapte praf, fiecare copil asimileaza in felul lui.Cred ca oricum ea se referea la greutate mare...ca a dat ca ex, de 8.500 la 2 luni jumatate.
Nu stiu daca a zis asta ca sa scape de mine...dar e o dr f ocupata, si e si sefa de sectie de la singurul spital privat din Bucuresti ..in fine..
Si cum zicea si Oana...eu sunt f slaba...si am fost mereu..bine acum trebuie sa dau ceva kg...si nu ma astept ca fii-mea sa fie vreo grasuta....da cine stie poate seamna cu ta-su

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Cocoloasha..bune informatiile..noi facem botezul pe 29..si chiar ma intrebam ce se pune in baita..pupici

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Katink..la voi vaccinul V4, e ala care se face la 2 luni...de ex cum am facut noi asta Infarixul Hexa...?
Altceva azi Ingrid, are colici zic eu..ii fermenteaza f tare burticutza,uf si cand am crezut ca scapam.Uf cat mai dureaza colicii astia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Am pus niste poze la "o luna jumate'"

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Cocolasha,,dar fulgii de gaina de ce pun? Ca pe asta nu o stiam.

Mergi la inceput