Bebelusi de iulie-august 2005 (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Buna fetelor!
Sunt si eu o mamica de august care va citeste de pe vremea cand nu eram inca mamici dar care inca nu a scris pana acum din cauza ca totdeauna mi se parea ca e prea tarziu sa ma bag in grupul vostru deja format. Acum mi-am facut curaj, pt ca la fel ca si voi am o mie de intrebari si nelamuriri si neavand cu cine le discuta am apelat la voi. Despre noi ce va putem spune: baietelul meu se cheama Mario Alexandru, s-a nascut pe 22 august cu 4,200 kg si 53 cm iar acum avem 5.700 si 59cm.
Acum am si eu o problema: am fost ieri la medicul pediatru care mi-a recomandat sa iau Metroclopramid cate 3 pastile pe zi pt stimularea lactatiei. Am citit prospectul si n-as putea sa zic ca am fost foarte incurajata de ce scrie. Acum nu stiu ce sa fac. Voi ce ziceti?
Ati auzit sau folosit vreuna acest medicament?
Multumesc anticipat pt raspunsuri cu speranta ca ma veti primi si pe mine in grupul vostru !
Simonique si bb Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Cati, eu cred ca e normal sa mai si stranute. Poatea luat putin aer rece, sau o gadila ceva prin nasuc, ori un fir de praf... Atata timp cat nu ii curge nasucul, eu cred ca e normal.

Simonique, bun venit printre noi! Felicitari si sa iti traiasca pruncul Mario.
La intrebare nu stiu sa raspund, dar vroiam sa te asigur ca noi primim pe oricine aici la discutii si asteptam cat mai multe foste gravidute de iulie-aug. sa indrazneasca sa scrie.

Vad ca esti din Constanta, in ce cartier stai? Si noi tot din Cta suntem, dar de vreo 4 ani locuim in Germania... Poate ne cunoasteam de pe la scoala, liceu, facultate... cartier

Emma acuma doarme, astept sa isi bea lapticul de la ora 14.00 si apoi iesim la plimbare. Profitam si noi de zilele inca insorite din toamna asta, ca de saptamana viitoare anunta friggg.
Fug sa mananc.

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Simonique bine ai venit printre noi si sa iti traiasca Mario. De stimulare a lactatiei eu iai galactogil si nutrinatale. Mai sunt bune ceaiurile de fenicul, anason, chimen si marar si berea dar de Metroclopramid stiu ca este contra starilor de voma. Sau poate ma insel. Dar daca in prospect nu scrie ca este de stimulare a lactatiei atunci nu il lua. Chiar nu am auzit pe cineva de acest medicament de stimulare a lactatiei.

La multi ani tuturor bebeilor care fac astazi 2,3 si 4 luni. Sa fiti sanatosi si papaciosi.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Am citit atat de multe ca nu mai stiu cui sa raspund.

Bebec07, si noua ni s-a recomandat Vitamina D3 injectabil. Mai discut la 3 luni sa vedem daca il facem sau nu.

Simonique, si mie mi s-a recomandat metoclopramid pentru stimularea lactatiei. Nu prea m-am tinut de el ca sa-ti spun daca functioneaza sau nu.

Eu zic ca bebelusii se invata in brate de la varste mici. Am remarcat la Tudor intr-o zi, cand se trezise din somn si morfolea linistit panglica de la caciulita. L-am lasat in pace. Insa de indata ce a trecut ta-su prin fata lui si l-a zarit, a inceput sa planga.

Lui Tudor i-a cazut parul in 2 reprize. Mai intai cel din fata. Acum ii cade si cel de la ceafa. E normal.

Eu din 16 kg luate in sarcina mai am de dat jos 5. Maaama, ce burtoi am! Si as mai vrea sa dau inca 3 din cele de dinainte. Vise!

Ne-am botezat si noi duminica. A plans tare la apica. S-a speriat. In rest a fost cuminte. A dormit mult si ne-a lasat sa petrecem. Pun poze cat pot de repede.

Ieri am facut si vaccinul. A plans putin cand l-a intepat. Apoi s-a cumintit. Vorbea dr. cu mine, eu il tineam cu fata spre ea si Tudor ii raspundea. Scumpul de el! L-am si cantarit. La 2 luni si 2 zile avea 5.800 gr. A luat 300 gr. in 9 zile. E bine, nu?

Hai ca m-am intins. Pupici!

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Am uitat sa mentionez ca am vazut toate pozele si ca avem (sunt putin ai fiecareia, nu?) niste copilasi superbi.

Anis am ramas impresionata de Ingrid. Nu stiu cu cine seamama, dar e superba! Sa-ti traiasca!

Am pus si eu poze in albumul "sunt crestin!"
Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyly spune:

Buna seara fetelor. Multumim pentru urari. Sa ne traiasca Copii si sa fie sanatosi.
Daca gasiti ceva ca sa slabiti si sa nu influenteze lactatia vreau si eu.
Si Dinu mai stranuta, dar nu am stat sa numar de cate ori pe zi. Daca e vesel, rade si "vorbeste"e ok.
Sa va spun ce folosim noi pentru colici. Ceai de colici de la Favisan SI doua remedii homeopate. Nu stiu daca voi sunteti de acord dar eu am incercat si da rezultate.
A avut vreo 2-3 saptamani in care manca la 2 ore chiar si mai putin. Ma impacientasem si eu dar noroc cu sotul ca ma calma. Eu credeam ca nu am lapte dar nu a fost asa. Era de la colici. Pana nu mi-a plans o seara nu mi-am dat seama. Acum e mai bine.
O intrebare am si eu. Cum trebuie sa fie kk la bebe? Inainte de vaccin era galben. Dupa vaccin a inceput sa fie verzuliu. Iar azi a avut ceva gelatinos. Ce parere aveti?
Simonique sa-ti traiasca cavalerul si sa ai laptic sa-i dai.

Mami Gyly si bebe Dinu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Servus fetelor mai noi si mai vechi. Pupici tuturor bebelusilor nostri dragi!

Am scris si eu ca sa zic ca mai traim. De 10 zile au viroza amandoi. Uff suntem terminati....da ne-om face noi bine!
,

Andreea si galusca si brotacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Andreea(AC), imi pare rau sa aud ca-s bolnaviori, faceti-va repede bine!

Andre_ea, sa creasca mare sanatos si norocos, crestinelul vostru!

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna seara fetele! Azi am lipsit la apel dar ublu pentru organizarea nuntii si a botezului.Am inchiriat Cazinoul din Constanta dar mi se pare atat de sinistru... parca ar fi un castel parasit.Am luat legatura cu niste decoratori poate fac ei ceva sa para mai vesel.

Nu stiu ce sa fac.V-am zis ca eu la sfatul medicului pediatru am inceput de la o luna sa-i dau suc de morcov diluat in 50 ml ceai.Dupa ce am citit ce ati scris voi imi dau seama ca nu am procedat bine.Mi-e teama sa nu-i fi facut rau.Daca intrerup acum nu o sa fie mai rau cand o sa incep din nou? Ce ma sfatuiti???

La multi ani bebelusilor nascuti pe 13!!!

Giana si Dany

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Buna seara!

Am intrat sa raportam ca nu am mai fost prezenti de mult pe aici.

La 2 luni am avut 6 kg si 59 cm (care intre timp s-au facut 60) si 40.5 diametru la capsor. Suntem voinicei si avem ochi albastri.
Pot sa zic Doamne-ajuta, pana acum am scapat de toate belelele in afara de un pic de colici.

Lucas papa lapte praf (m-am oprit in final la Milumil) in cantitate de 110-135 ml, de cam 6-7 ori pe zi. Nu ma mai scoala chiar in fiecare noapte, uneori doarme de la 8 seara pana pe la 6 dimineata. Dar nu este o regula. Se mai scoala uneori la 3 sa pape.

Cam asta ar fi pe scurt situatia noastra.

Am sa incerc sa mai citesc din urma ....

Pupici tuturor frumosilor bebici si mamici!

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Mergi la inceput