Sunteti de acord cu steriletul?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Emily, n-am nici un secret, da in skimb am un metabolism super, merci frumos

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Dragelor eu am avut experienta extrem de neplacuta cu anticonceptionale (Yasmin). Mi-a creat palpitatii si spasme musculare datorate cresterii potasiului in organism. Cind studiati ce metoda contraceptiva alegeti va uitati la 1) eficacitate2) ce procent de femei din lume il folosesc si ce proportie s-au plis de efecte secundareDe motive religioase nu poate fi vorba si personal nu vad de ce o persoana religioasa ar intra pe topicul acesta decit ca sa-si propovaduiasca credinta. Din punctul meu de vedere nu au decit sa faca ele 1000 copii si sa ne lase pe noi restul in pace. Eu m-am uitat la aceste 2 argumente si Mirena le bate de departe pe toate. E cea mai buna metoda contraceptiva available. Daca n-ar fi atit de bun (subliniez asta) l-ar folosi oare ginecoloagele din SUA ele insele? Va luati dupa un articol din Rusia sau dupa date si statistici documentate de ani de zile de cercetari in SUA si Europa?Apoi, cantitatea de hormoni continuta e extrem de mica, mult mai mica decit in pilule anticonceptionale. Singurul drawback este faptul ca e potrivit numai pt. femeile care au nascut. Culmea e ca toate cele care au sterilet aici sint multumite cu el, cu mine in frunte, care il consider exceptional, iar restul se incapatineaza sa nu ne creada. Treaba voastra. Eu cel putin am raspuns la intrebare, decizia va apartine. Mirena costa scump dar daca calculati costul tampoanelor si al piluleor anticonceptionalex 5 ani tot acolo ajungeti daca nu mai mult (cel putin la noi la servici tampoanele sint gratuite, se afla in baie, la discretia tuturor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Eu am de cupru si ma simt f bine cu el. Il am de 1 an jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Eu am de cupru si ma simt f bine cu el. Il am de 1 an jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

dana-danen si la mine ciclul inainte de a-mi pune Mirena era foarte abundent si tinea 7 zile, acum si mie mi-a tinut pete 10 zile, dar doar asa cu tampoane de toata ziua, deci foarte foarte putin.

M-am gindit ca poate fiindca a fost prima luna dar daca tu spui ca de 9 luni e tot asa

Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)

http://fr.photos.yahoo.com/ph/dia_codat/my_photos

Mergi la inceput

Io m-am decis: imi pun Mirena! Degeaba tot intreb io lumea, mai mult de nejte kestii generale n-am cum sa aflu, fiecare corp e diferit shi reactzioneaza diferit, asha ca pina nu-mi pun io nici n-o sa shtiu cum ma voi simtzi cu el.
Fetele care au fost atit de rabdatoare shi-au dat detalii din experientza lor, va multzumesc.

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Am shi io o intrebare, iar
Cit timp se singereaza dupa Mirena, shi cit de abundent? Shtiu ca nu-i peste tot la fel, dar nishte experientze personale m-ar ajuta.

noiembrie
degetzeii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

si eu posed unul simplu de 6 luni. m-a durut un pic dupa montare dar a trecut. am observat o mica dereglare a ciclului si dureri cind ar fi trebuit sa inceape ovulatia (ziua 9-10 plus, minus 3 zile).
de simtit, nu simte nimeni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

salut, ma bag si eu in vorba ca asa mai afla omu' una, alta
Eu am avut 2 sterilete, primul l-am purtat 5 ani, totul OK iar al doilea 2 ani, totul OK, l-am scos pentru ca vreau un bebe. Amandoua au fost de Cupru, simple si totul a fost OK. Intrebarea e, daca, dupa scoatere e normal sa sangereri vreo 2 zile pentru la scoaterea primului n-am avut nimic, iar acum... ce sa fie, ce sa fie... Cine cunoaste problema?
nana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Pe mine si numai gandul de a avea un corp strain in mine ma ingrozeste.Mi-a zis dr.gineco sa ma duc sa-mi monteze st\erilet.Acum 3 luni am facut cezariana
nu ma duc si cu asta basta

Giana de Dani
POZELE NOASTRE

Mergi la inceput