Sunteti de acord cu steriletul?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina-calina spune:

Buna seara,

Poate sa-mi spuna cineva cit costa steriletul Mirena in Romania?
Si unde poate fi achizitionat de la farmacie sau direct de la medicul ginecolog?
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codi spune:

Da Da Da sunt de acord, eu il am de doi ani si e super o.k.In primele 2 luni aveam sangerari si mici dureri dar doctorita mi-a spus ca nu e nimic grav, organismul se acomoda cu corpul strain.Nu am mai avut probleme de atunci cu exceptia menstruatiei abundente.
Il recomand tuturor femeilor care poate sa-l suporte, nu a fost deloc scump 600.000 lei, valabilitate 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapacila spune:

Mirena doar la 600.000?????

http://img.photobucket.com/albums/v301/angela_272003/keagan/S4020117.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codi spune:

da.iti dau adresa daca te intereseaza.Numai ca esti cam departe de Ardeal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

cum arata MIRENA?? e tot un sterilet?
sau ?

ca eu am un sterilet in forma de T SI SIMT ATA AIA DE CARE SE VORBEA
in rest nu am probleme

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

www.mirena-us.com/index.html" target="_blank">Mirena este un sterilet cu hormoni, care actzioneaza local, doar in uter. Al meu are valabilitate de 5 ani. Nu mai shtiu cum arata, dar parca avea forma de T...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

in Ro costa 5.300.000lei la farmaciile Help Net.

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Si eu mi-am pus Mirena si sint foarte multumita de el,nici nu il simt ca e acolo.Aici cam 65%/70% din femei aleg Mirena in locul pilulelor.
cite pilule ar trebui sa iau in 5 ani,NO WAY.Am doi copii si nu mai vreau altii.

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

eu nu mi-as pune niciodata.
nici nu vreau sa aud.brrrr...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gogolos spune:

Ma intereseaza foarte mult acest suibiect, eu tocmai am nascut de o luna si vreau sa imi pun sterilet. Prezervativele nu le suport, ma irita, iar anticonceptionale nu pot lua pentru ca am probleme cu circulatia sanguina. Fetele care au Mirena: daca e hormonal, nu are contraindicatii la fel ca anticonceptionalele?
Gogolos

Mergi la inceput