Sunteti de acord cu steriletul?
Raspunsuri - Pagina 8
impreuna spune:
quote:
Originally posted by ange
eu nu mi-as pune niciodata.
nici nu vreau sa aud.brrrr...
Pot sa ssss...... subscriu?:)
Bine, subscriu atunci
Flavia (sotie si mamica fericita)
nepotzica spune:
perfect de acord.
sunt de acord cu orice mijloc contraceptiv excluzand abstinenta (care nu-mi convine
) si metoda calendarului care-i cam acelasi lucru, sau ma rog, pentru femeile fertile si foarte fertile e vax.
Jocelyn spune:
Eu nu mi-as pune sterilet, pentru mine prezervativul e cel mai bun mijloc si fara posibilitate de efecte adverse.
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are
iren spune:
quote:
Originally posted by Gogolos
Ma intereseaza foarte mult acest suibiect, eu tocmai am nascut de o luna si vreau sa imi pun sterilet. Prezervativele nu le suport, ma irita, iar anticonceptionale nu pot lua pentru ca am probleme cu circulatia sanguina. Fetele care au Mirena: daca e hormonal, nu are contraindicatii la fel ca anticonceptionalele?
Gogolos
Gogolos, nu are contraindicatzii, pentru ca hormonii actzioneaza local, doar la nivelul uterului. Io ma simt aproximativ bine, cu exceptzia unor dureri de burta shi balonari, dar de-abia a trecut o luna juma de cin' l-am pus, media de acomodare e de 6 luni.
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo

decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Carmen_Marieta spune:
am citit parerile voastre pro si contra in ceea ce priveste montarea sterilertului. acum sa va spun si parerea mea: nu cred ca este chiar atat de avantajos, eu spre ex am avut sterilet 3 ani , in aceasta perioada menstruatia era mai abundenta, o data la 3 luni mergeam la control( am un medic mai tipicar) si tot imi prescria antibiotice si antiinflamatoare deoarece din cauza steriletului faceam infectie si inflamatie..asta poate ca n-ar fi nik, dar a trebuit sa-l scot si chiar cu protectie(prezerrvativ care s-a spart nesuferitul) am facut sarcina extrauterina, care nu ar fi aparut daca nu as fi avut sterilet inainte...asa ca mai bine pastilute sau alte metode ca este mai sanatos si mai sigur.am avut noroc ca extrauterina a fost depistata la timp, ca daca se spargea sansele de supravietuire sunt cam 10% in conditiile in care medicul isi da seama ce este....
numeioana spune:
Eu nu ma pricep la sterilete, dar nici daca ar fi cel mai sigur mijloc de contraceptie nu mi-as pune asa ceva. Am auzit multe lucruri negative despre el...si parerea mea e ca o femeie se poate pazi de sarcina si prin alte metode... Nu e nevoie sa-si bage un corp strain...![]()
Ioana
Crinia spune:
Am o intrebare: cunoasteti si-a pus cineva sterilet cu argint sau aur. Am auzit ca ele sunt mai efective si mai performante ca cele cu cupru?
Eu am probleme cu ficatul si mie medicul mi-a spus ca nu am voie sa primesc hormon, asa ca ma gindesc ca Mirena nu se potriveste. Dar cele cu argint poate sunt mai inofensive.
Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
odaiana spune:
Siteul de pe care am luat informatiile este www.anticonceptionale.ro, rubrica "sfatul medicului"
http://www.anticonceptionale.ro/sfat.html
Steriletul are in primul rand efect abortiv?
.................................................................
Dupa testele folosite pentru stabilirea sarcinii timpurii (beta HCG), in ciuda folosirii spiralei, fecundatia se petrece de cateva ori pe an. Prin producerea intentionata a unei congestii de iritatie in tesutul conjunctiv uterin, fixarea fatului este impiedicata si acesta moare, de cele mai multe ori, dupa una sau doua saptamani.
Ca si pilulele, steriletul ucide pruncul, cel mai adesea inainte de menstruatia asteptata cand femeia care fusese insarcinata poate crede ca, de fapt, n-a fost.
Argumentele amintite mai sus arata, asadar, ca exista diferite mijloace incorect numite "anticonceptionale". Chiar daca sunt folosite, fecundarea poate avea loc, iar pruncii sunt omorati in primele zile ale vietii lor.
Prin intermediul acestor metode sunt ucisi aproximativ acelasi numar de copii ca si prin metodele chirurgicale.
S-a cautat ani de zile sa se ascunda efectul de avort timpuriu al pilulelor si al steriletului, stiindu-se foarte bine ca o divulgare prompta a acestui adevar ar fi determinat multe femei sa se abtina de la folosirea lor.
Consultanti stiintifici:
Dr. Med. Rudolf Ehmann, Elvetia
Dr. Med. Antun Lisec, Croatia
iren spune:
Carmen Marieta, Mirena este un sterilet cu hormoni care actzioneaza local, la nivelul uterului, durata de functzionare este de 5 ani, iar menstruatzia dispare dupa maxim 6 luni, dar kiar shi cind inca mai este, in astea 6 luni, nu mai exista dureri shi singerari mari, numai citeva picaturi.
Mie deja au inceput sa-mi dispara durerile de burta shi balonarile, iar ciclul e din ce in ce mai putzin abundent, ca sa zic asha.
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo

decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.