Sunteti de acord cu steriletul?

Sunteti de acord cu steriletul? | Autor: tuculica

Link direct la acest mesaj

Am 32 de ani si a u bb de 11 luni, deocamdata nu-mi mai doresc alti copii. La controlul ginecologic, doctorul i-a recomandat steriletul, am auzit multe despre el, si faptul a poate fi cancerigen in citiva ani.Astept si de la voi sfaturi, poate aveti, stiti mai multe.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Io-s de acord cu el, shi mi-ash pune Mirena, da nu-s io sigura de el suta %, mai shtept pareri, ca ce-i in arhive nu-mi ajunge pentru o decizie asha de mareatza

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Dupa ce am nascut mi-am pus si eu un sterilet pe care l-am dat jos dupa 5 ani.Nu am avut probleme dar,sincera sa fiu,daca ar fi sa o iau de la inceput,nu mi-as mai pune.Am citit si eu ca si tine ca nu este chiar atat de inofensiv si ma cam apuca gandurile negre cand am ceva dureri pe la ovare sau vreo scurgere mai dubioasa!
Parerea mea:foloseste condom si uita de sterilet!

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Io nu mi-as pune in Vecii Vecilor, Amin.
Pe langa o gramada de motive...metafizice, ca sa zic asa, n-as suporta sa stiu ca am un corp strain inauntru.beah.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Mie ginecologul mi-a spus ca steriletul este foarte nociv pentru uterul cicatriceal (dupa cezariana). Asa ca mi-a iesit din cap, si iesita a ramas, si dupa 9 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Simona, pai noi folosim acu caucioace, da m-am cam saturat de ele, plus ca nu-s foarte sigure...la Mirena ma atragea shi faptu ca nu mai am ciclu, deci adio PMS shi tot restu...acu io nush cit de sanatos o fi sa nu elimini toxinele pe care le "ejectezi" odata cu ciclu...mai avetzi pareri?

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo

motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVA-DATA spune:

quote:
Io nu mi-as pune in Vecii Vecilor, Amin.
Pe langa o gramada de motive...metafizice, ca sa zic asa, n-as suporta sa stiu ca am un corp strain inauntru.beah.

asa e!am auzit ca persoanele care nu accepta steriletul(ca si un corp strain introdus inauntru)il pot respinge cauzand probleme atat fizice ,cat si pshihice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Si mie mi-a recomandat ginecologul steriletul dupa ce am nascut si mi-am pus anul asta prin februarie. Deocamdata nu observ nici o problema. Singura chestie deranjanta ar fi menstruatia mai abundenta.
Am incercat si pastile, dar nu m-am impacat cu ele.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Suna foarte tentant, dar eu nu mi-as pune pentru ca, pentru mine, orice sarcina impiedicata astfel = avort. Spre deosebire de pilule si prezervativ.
Nu dati cu rosii, e doar parerea mea personala, pe care o aplic strict la mine.

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

eu vreau sa.mi pun mirena anul asta.La fel ca si iren ma tem ca nu e chiar eficient,nu-s de ce am eu ideea ca daca se clinteste de la locul lui
Am ramas la mirena pt ca am tot auzit ca e cel mai bun,cu cele mai putine riscuri.
iren,la voi in schweiz cat costa?

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Parerea mea e ca Mirena e si foarte nou si nu stiu cit de bine testat...si eu am vrut sa mi-l pun acum 2 ani dar n-a fost sa fie, si poate mai bine asa.
Am ramas si noi cu prezele si acum ca va aud ca nici alea nu-s sigure???frate ce mai e sigur pe lume???in afara de abstinenta, bineinteles

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput