Omul Vălurit
Raspunsuri - Pagina 4
lu.more spune:
Domnule Bufnila, felicitari pentru cariera de care sunteti atat de mandru!
Mesajul meu nu se voia dispretuitor si nici arogant. Voiam doar sa va transmit - si sunt convinsa ca ati inteles intocmai - ca ati gresit auditoriul. Am retinut complimentul "mamicile sunt exceptionale", e adevarat, ele traiesc prin si pentru copiii lor, se daruiesc, uita de sine, sunt "valurite si valuritoare", daca vreti cu tot dinadunsul, na! C-am inceput si eu!
De asta am si pomenit de ceaiul de ceapa. Ii intelegem mai bine modul de folosinta, decat cel al eseului dumneavoastra care, oricat ne-am stradui... Si, chiar asa, uite eu m-am straduit. M-am concentrat, am luat fiecare fraza de 5 ori si-am patruns sensul. E scris adanc.
Ce zic eu: daca vreti neaparat o discutie pe acest fond, lucrati putin la forma si mamicile exceptionale vor veni sa participe la discutie, sunt convinsa.
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
casandra spune:
Ce am inteles eu: Dl Bufnila considera ca femeile au darul de a "aburi", "invalui", "valuri". Si, ca sa ajunga la astfel de performante, se folosesc de intuitia feminina.
Dl. Bufnila incearca si el sa ne "imbrobodeasca", dar fara succes, caci ii lipseste intuitia feminina, care sa il ajute sa inteleaga ca a nimerit cu acest subiect, ca si nuca, peretele.
monagan spune:
Nu pot sa cred ca am avut TARIA, sa citesc oate postarile. E beton subiectul asta din care nu am inteles mai nimic.Despre invaluire nu se discuta?
MG
ovidiu bufnila spune:
Valurirea tine si de premonitie, de legatura cu Ceilalti, de legaturile intime si tainice cu lumea de dincolo, de legatura intima si ingereasca, poate, cu Dumnezeu, tine de prevedere, tine de inspiratie, tine de sociologie si de politica, tine de postmodernism.
monagan spune:
Eu stiu ca valurire, valuriri= formare de ondulatii pe suprafata partii carosabile a unei sosele.
MG
arboria spune:
valurit se refera si la denivelarile de pe sosea, dar mai sigur este o traducere ~.
The Wave Structure of Matter (nu sunt foarte sigura ca la asta se refera domnul Bufnila) m-a captivat si pe mine, inca de acum cativa ani, cand am descoperit saitu' asta
mai ales partea despre www.spaceandmotion.com/Health-Parenting.htm" target="_blank">Evolutionary Philosophy & Parenting
Adela spune:
quote:
Originally posted by ovidiu bufnila
Vreau doar sa inteleg la urma urmei de ce mi s-a intamplat ce mi s-a intamplat si de ce exist in aceasta lumea. Tocmai de aceea am deschis acest topic.
Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.
Abordari filozofice nu indraznesc dar putina fizica va face lumina. In 1924 francezul Louis de Broglie a rationat in felul urmator: 1. in multe privinte, natura prezinta o simetrie ondulatorie 2.universul nostru observabil se compune in intregime din lumina si substanta 3.daca natura luminii este dualista (avand caracter de unda si corpuscul) s-ar putea ca si substanta sa aiba acelasi caracter. Deoarece substanta este considerata ca fiind compusa din particole, de Broglie a presupus ca putem atribui particolelor proprietati ondulatorii.
Poti considera ondulatoiu tot aia cu valuritul.
Adela , mamica de
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57912" target="_blank">Haideti sa ajutam un suflet de copil - Andrei Oniciuc
szivarvany spune:
Este cel mai obositor subiect citit vreodata din care, eu personal, nu am inteles nici ce vrea cel ce a deschis acest subiect, nici despre ce ar vrea sa se vorbeasca pe aici ... scuzati ...
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004
april spune:
nene Bufnila, tu esti scriitor si ne vii aici cu dintr-astea sa ne dai gata. Ma bufneste rasul-plansu
Nu le prea avem cu MEDUZA NORILOR
dada