Omul Vălurit

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

da ne lasi balta...
sau credeai ca nu avem despre ce povesti?
as'

n-a prea iesit

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

quote:
Originally posted by ovidiu bufnila

Buna ziua, Sabina! Si daa o Vibratie Integratoare ne-ar valuri intr-o alta experienta fundamentala? ... Spune-mi, muzica ne valureste intim? In e fel tainic?

Ovidiu Bufnila

iu darti san of a bici. ntz, ntz, ntz

(gluma)

Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

puahahaha, joxy!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Hai ca ne-a valurit de tot nenea bufnila, ca eu n-am inteles nimic. Da poate nu sunt cultivata

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Blaga vorbeste despre Formele Materiale.

quote:
Originally posted by lu.more

Eu am aceasta remarca a face: Te pomenesti ca in cativa ani se face din asta subiect de bac... Va dati seama, bietii catindati?
Blaga cu "Spatiul mioritic" e mic copil...

Sau poate de la Blaga vine ideea cu valuritul, stimate Domn Bufnila?
Fin'ca ati adus vorba de emitator si receptor, n-ati putea face astfel incat canalul sa fie unul comun, altfel riscati ca mesajul sa nu fie perceput asa cum l-ati dori. Ceea ce nu este, bineinteles, scopul comunicarii.
Adica, mai pe romaneste, sa nu uitati ca suntem pe un forum unde mamicile se intereseaza despre efectele benefice ale ceaiului de ceapa, si sa adaptati limbajul, altfel riscati sa fiti prost inteles, sau neinteles de-a binelea.
Cu bine,
Lulu

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Jocelyn, Valurirea valureste domeniile empirice si academice! Exista si alte cai decat cele ale experimentului, meditatiei, referintei pentru a ajunge la Adevar! Unul poate fi intuitia feminina! IF este o valurire metafizica cristalina, perversa uneori, angelica si fermecatoare. Am deschis acest topic pentru ca Mamicile sau Mamele sunt fiinte exceptionale! Sensul e multipolar, multiplicant. Exceptional ca Iopostaza, de exemplu. Mamicile sunt fiinte ipostaziate tragic sau ingeresc. Sunt convins ca despre VALURIRE stiti mult mai multe decat bietul bufnila care va bate la cap cu intortoicheli filozoficaidaleeee!
Va pretuiesc sincer.

Ovidiu Bufnila

quote:
Originally posted by Jocelyn

Hai ca ne-a valurit de tot nenea bufnila, ca eu n-am inteles nimic. Da poate nu sunt cultivata

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

There`s something fishy in here!...

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aino spune:

Filozofi,filologi,psihologi de pe forum,adunati-va!
Si lamuriti-ne si pe noi ce si cum cu subiectul asta!

A.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Originally posted by Aino

Filozofi,filologi,psihologi de pe forum,adunati-va!
Si lamuriti-ne si pe noi ce si cum cu subiectul asta!

A.K.

ca dreptata ai. imi face capul

Antonela
Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Domnule Ovidiu Bufnila, fara suparare, da sunteti casatorit? Aveti copii? Va jucati cu ei?
Daca raspunsul e nu la toate intrebarile sa stiti ca inteleg cum e cu valurirea asta.
Daca e unul sau macar doi de "da" chiar raman fara explicatii

Oare verbul "a (se) valuri" la ce persoane poate fi conjugat? E reflexiv? Exista?

Eu stiam doar ca valurirea este formarea ondulatiilor pe o sosea

Mergi la inceput