Omul Vălurit
Raspunsuri - Pagina 5
casandra spune:
Dle Bufnila, incep sa inteleg despre ce e vorba.
Dar, cumva, un element esential este trecut cu vederea in aceasta abordare: copilul. In absenta copilului, nu se poate vorbi de o mamica. Fiecare mamica este mamica propriului copil, si invata sa fie mamica pentru copilul sau. Copilul o invata. Mamicile sunt exceptionale pentru ca au copii exceptionali. Nu intuitia feminia e cheia, ci copilul. Copilul, care intelege si percepe mult mai mult decat poate sa exprime.
roxana1974 spune:
asa e casandra, ne valurim dupa propriul copil :)) depinde cat de valuriti sunt si ei mititeiii la randul lor...sa-i multumim lui Dumnezeu ca avem dupa cine si de ce ne valuri :)
conchita spune:
quote:
Originally posted by casandra
Copilul, care intelege si percepe mult mai mult decat poate sa exprime.
acum incep si eu sa inteleg de ce striga dl bufnila dupa mamici sa il valureasca. pentru ca, dupa explicatia ta, dl. bufnila a ramas inainte de toate un copil. :-)) de unde si problemele de exprimare.
faza cu marele scriitor m-a lasat masca. iertati-mi franchetea, dar chiar in halul asta a ajuns literatura romana contemporana? mirarea mi-e de cititor, nik mai mult, asa ca nu dati.
Ioana Sora spune:
Si io care credeam ca am scapat de lingvistica si semiotica, o data ce am luat cinciul ala muncit... Ma scuzati, da' ma duc la nea google, poate macar acu' pricep mai multe decat in faculta.
ralucoantza spune:
quote:
Originally posted by joxyquote:
Originally posted by ovidiu bufnila
Buna ziua, Sabina! Si daa o Vibratie Integratoare ne-ar valuri intr-o alta experienta fundamentala? ... Spune-mi, muzica ne valureste intim? In e fel tainic?
Ovidiu Bufnila
iu darti san of a bici. ntz, ntz, ntz
(gluma)
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
dragii mei... eu am un prieten bezmetic rau...pai asta cand se-apuca de glumite, farse, poante si alte de-alea ti se face paru maciuca si te doare burta de ras. de altfel baiat fain, studiaza, munceste...
nu-sh cum sa spun eu, da ceea ce scrie domnu bufnila seamana leit cu o gluma-farsa-luare peste picior de-a pretenului mai sus amintit...
n-am nici eu surub la creier, da valuirea asta ma invaluieste intr-o ceata deaaaasa, deasa..
conchita spune:
quote:
PS: Pentru mamica exceptionala care a zis ca scriu ca un copil. Exavt asa vrea sa scriu: cu greseli de ortografie, cu balbe, cu cacofponii, cu greseli valurite in alte greseli. DE CE OARE face asta Ovidiu Bufnila?
is exceptionala oricum, okay?
de ce face ovidiu bufnila ce anume? ca scrie cu picioarele? dar de unde vrei sa stiu eu? ce se vede la suprafata e lipsa de respect pentru cititor. cum ai grija de forma, asa ai si de continut. un cititor nu e obligat sa-ti corecteze tie extemporalele la lb. romana, serios vorbind. cat despre continutul lalaielilor tale, hehe, nutz zic ce cred ca ma baneaza la sigur daca o zic direct, cum o si gandesc. cunoscatorii sa isi aminteasca numai care era cuvantul de ordine in Strainul lui Titus Popovici?
Aino spune:
Cum domnul Bufnila e un renumit scriitor de literatra SF,s-a teleportat intr-o lume numai de dansul stiuta.Avem de a face cu un "extraterestru".
Conchita,ce ar fi subiectul asta fara tine?Tu le zisesi pe sleau,si ma facusi sa rad pe ziua de azi.
Ah,mi-am amintit de o povestioara.
Zice-sa ca era un om singur singur rau de tot.Si cum viata era monotona,a inceput sa denumeasca obiectele din jurul sau altfel.Masa a primit numele covor,covorul a fost numic perdea,s.a.m.d.
Dupa ceva timp omul nu mai stia numele originare sau noi ale obiectelor.Nu mai stia daca numele folosit era "vechi" sau"nou".
Avea o salata de cuvinte in cap,pe care le insiruia...
A.K.
ovidiu bufnila spune:
Buna Conchita!
Greselile sunt ancore de sens.
Multumesc pentru gandurile alea nespuse. Esti un inger!
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine si comunicare
quote:
Originally posted by conchitaquote:
PS: Pentru mamica exceptionala care a zis ca scriu ca un copil. Exavt asa vrea sa scriu: cu greseli de ortografie, cu balbe, cu cacofponii, cu greseli valurite in alte greseli. DE CE OARE face asta Ovidiu Bufnila?
is exceptionala oricum, okay?
de ce face ovidiu bufnila ce anume? ca scrie cu picioarele? dar de unde vrei sa stiu eu? ce se vede la suprafata e lipsa de respect pentru cititor. cum ai grija de forma, asa ai si de continut. un cititor nu e obligat sa-ti corecteze tie extemporalele la lb. romana, serios vorbind. cat despre continutul lalaielilor tale, hehe, nutz zic ce cred ca ma baneaza la sigur daca o zic direct, cum o si gandesc. cunoscatorii sa isi aminteasca numai care era cuvantul de ordine in Strainul lui Titus Popovici?
Inmultirea fiintelor la nesfârsit tine de o economie a viului dar si de filozofia textului, fictionalul fiind constructul fundamental.