Miresele anului 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by tigrutz
cine nu e unde azi? [/font=Century Gothic]

Mda... si eu am inteles...

Hai mah, ce naiba, chiar asa in colturi vorbesc???
Da', acu', dupe esplicatziuni, intelesarati??

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by krelia
Preotu' soro, preotu'...martea si joia are liber de la Doamne-Doamne
- daca te hotarasti pt maine...si ma hotarasc si eu, poate punem de-un tet-a-tet (sau cum s-o scrie )

Care dintre ei? Ca ie doi . Noua ne zisesera ca fac pan rotatzie: adica, o saptamana unu, o saptamana altu...si se-ntalnesc numa la nunti, botezuri si-nmormantari!
Acu, pe bune, cu care dintre ei vorbisi? E unu, care pare mai tanar () si mai cu picioarele pe pamant (care e parohu - Necula-l cheama), da' nu e , caci la noi a-ncurcat sambata cu duminica , si mai e unu, care zici ca doarme pa el (da nu doarme )...care ne-a rezolvat cu 3 zile inaintea nuntii.

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Explicatii din ce in ce mai elaborate, mai detaliate... rad ca sa nu plang... ca acum are loc inmormantarea lu' tanti de care va ziceam ieri si de la care lipsesc din cauza sefei... care, apropos, iar mi-a facut-o: acum ma acuza ca era sa-i dau foc la firma !!! ca as fi uitat filtrul de cafea deschis si ca mirosea a ars... una la mana, s-a descoperit ca l-a atins femeia de serviciu si a doua... tot timpul cat stau la birou de ce mama naibii nu miroase a ars ???

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olguttza
Care dintre ei? Ca ie doi . Noua ne zisesera ca fac pan rotatzie: adica, o saptamana unu, o saptamana altu...si se-ntalnesc numa la nunti, botezuri si-nmormantari!
Acu, pe bune, cu care dintre ei vorbisi? E unu, care pare mai tanar () si mai cu picioarele pe pamant (care e parohu - Necula-l cheama), da' nu e , caci la noi a-ncurcat sambata cu duminica , si mai e unu, care zici ca doarme pa el (da nu doarme )...care ne-a rezolvat cu 3 zile inaintea nuntii.

Da, vazui ca-s 2. Noi il gasiram pe paroh...ala mai ciufulit , da, Necula ii zice. Acu', cand mi-a zis ca nu e marti si joi, io intelesai ca despre el vorbeste....si-or fi schimbat programul intre timp??? Eu oricum cred ca o sa trec p'acolo maine sa dau avansu'...ciufulici ma trecu el in carnet, la sfarsitul agendei (ca nu aveau agende de 2006 - hm, ma gandesc sa ii duc una - hoooo, dau mita la popi? ..nuuu...ajut miresicile )
Hm, hai ca imi cam aratasi morcovu'...sper sa nu intre unde nu trebe
si sa-mi incurce parohu nunta ...... cred ca-s in stare sa trec din luna-n luna p'acolo

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Krelia, tu de ce ai renuntat la Casin pana la urma ?

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

quote:
[brca acum are loc inmormantarea lu' tanti de care va ziceam ieri si de la care lipsesc din cauza sefei... care, apropos, iar mi-a facut-o: acum ma acuza ca era sa-i dau foc la firma !!! ca as fi uitat filtrul de cafea deschis si ca mirosea a ars... una la mana, s-a descoperit ca l-a atins femeia de serviciu si a doua... tot timpul cat stau la birou de ce mama naibii nu miroase a ars ???

soro ...dar ce sefa buna ai ... de ce nu ti-ai luat o zi din concediu?

Mergi la inceput

quote:

Krelia, tu de ce ai renuntat la Casin pana la urma ?

Heheeee ...io-s mai cu capu' si mi-s si super superstitioasa...ashea ca nu vrusai palpitazii dupa nunta...
Ah, si daca vrei, ia-o si ca pe un considerent material ...

Iar Gr. Icoanei e destul de aproape de unde shad cu iubi, si mai aproape de unde shad ai mei...ashea ca', merje

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Buna fetelor, iaca m-am trezit si eu...

Dyadya, felicitari pentru restaurant!!!Ma bucur pentru tine!

Krelia eu am fost Duminica la Gradina Icoanei si am vorbit dupa slujba de Duminica cu taica popa (care am aflat ca e si Decanul Facultatii de Teologie din Bucuresti - persoana importanta deh). Am platit taxa bisericii, adica 500 mii si m-am pus in caiet pe 3.06.06 la ora 18:00.M-am trecut acolo si cu cor.

Tigrutz - taxele sunt urmatoarele: 500 mii biserica, 1500000 corul si restul ce vrea nasul sa lase la preoti dupa. Total: vreo 3 mil.

Anette123 - super site ce ne-ai trimis. Vazusem asa "model" de site numai pe la americani. Bine ca avem si noi in Romania. De cand ma documentez eu de nunta (si ma documentez de ceva vreme) nu l-am gasit p-asta. Bravo si multumim! M-am si logat deja! Poate facem o intalnire si acolo, ce ziceti?

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by balkina
Krelia eu am fost Duminica la Gradina Icoanei si am vorbit dupa slujba de Duminica cu taica popa (care am aflat ca e si Decanul Facultatii de Teologie din Bucuresti - persoana importanta deh). Am platit taxa bisericii, adica 500 mii si m-am pus in caiet pe 3.06.06 la ora 18:00.M-am trecut acolo si cu cor.

Da, am aflat si eu ca unul este decan la teologie...o fi chiar preotu' paroh ..habar n-am...si eu, tot la 18.00 m-am programat

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

ralnied, imi pare tare bine ca mai e cineva ca mine, desi nu doresc nimanui asta, dar macar nu sunt singura..... Deja am hotarat ca prima data cand ma va dernaja ceva ...s-a terminat cu politeturile, ca ei nu merita sa fiu politicoasa cu ei. Nici ei nu au fost politicosi cu mine, dar pe mine asa m-a crescut mama si m-a invatat sa vb frumos, dar o voi face cu cine merita, nu cu d'astia. Ce spui tu se intampla si la noi: eu va fac, va dreg, va cumpar....etc...astea sunt declaratii de fata cu alte persoane, ca sa vada aia ce grija nespusa au ei si cand colo....n-am vazut nici un leu...numai discutii. Eu am zis odata: cine vrea sa faca ceva, face, cine nu....sta la discutii!

dyadya, felicitari pentru restaurant, sa va bucurati de alegerea facuta! Felicitari si pt fetele care au rezervat la biserica!

Spuneti-mi si mie, voi cum va faceti cu programul? Adica la ce ora biserica, la ce ora incepe petrecerea la restaurant? Eu mai stau un pic pana sa rezerv la biserica, abia am terminat cu restaurantul si iau o pauza....

Mergi la inceput