Miresele anului 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by cri.
Spuneti-mi si mie, voi cum va faceti cu programul? Adica la ce ora biserica, la ce ora incepe petrecerea la restaurant? Eu mai stau un pic pana sa rezerv la biserica, abia am terminat cu restaurantul si iau o pauza....

Pai, teoretic, slujba la biserica dureaza cam 1 ora. Apoi urmeaza puapturile in biserica + pozele de afara...inca vreo 30 de min., iar alte 30 de min (+,-) ti le iei pentru drumul catre restaurant, in cazul in care este mai departe de biserica ... si gata.

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

M-am dus bou si m-am intors vaca . Preotu' intr-adevar nu era acolo, cica sa venim maine, dar nu intre 1 si 3 ca popa e in pauza...sa va mai zic ca exact intre orele alea am eu pauza de masa? da' daca nu poate popa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by krelia
Da, am aflat si eu ca unul este decan la teologie...o fi chiar preotu' paroh

Ala e!!

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tigrutz

M-am dus bou si m-am intors vaca . Preotu' intr-adevar nu era acolo, cica sa venim maine, dar nu intre 1 si 3 ca popa e in pauza...sa va mai zic ca exact intre orele alea am eu pauza de masa? da' daca nu poate popa...

Maine e miercuri, iar miercurea sunt spovedanii, acatiste etc. Asa ca preotu' sta pana dupa 8 seara. Prima oara cand am fost acolo, a fost intr-o miercuri si mi s-au lungit urechile asteptand sa termine moliftele si celelalte (ma dusesem pe la 4, deh...). Vinerea, la fel, preotii stau pana seara tarziu. Asa ca, io zic, aveti timp...

Cununia noastra

Luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Da Kreliutza, preotul cu care am vorbit eu era cel cu barba si chelie, si ochelari! Nu era cel cu parul ravasit in cap si care vorbeste fonfait.
Si pe mine tot la sfarsitul caietului m-a trecut si atunci am vazut ca mai era o miresica trecuta pe 3 iunie , dar la ora 17:00. Erau oricum vreo 5 nunti stabilite pentru la anu'.

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Dyadya, ma bucur ca ti-ai gasit restaurant si ai fost chiar norocoasa. Azi am fost si eu la Casa Romaneasca pentru ca am luat pe cineva de la aeroport si, daca tot eram in zona, am intrebat si de nunta. Ce raspuns crezi ca am primit? Mi s-a spus ca abia dupa sarbatori, deci in ianuarie, sa revin pentru nuntile 2006. Cat despre terasa, cica sub nici o forma nu o inchiriaza, chiar nici contra cost, deci o lasa deschisa publicului larg. Cred ca nu le-a placut fata mea...
Pana una alta am facut o rezervare provizorie la Club Elite, desi pe afara seamana cu o hala industriala, pentru 15 iulie. Dar cred ca nu va ramane definitiva, mai ales ca eu nu cred ca in sala aia incap 180 de persoane.
Daca despre formatia gasita de mine n-ati avut prea multe comentarii ( ), poate ma sfatuiti in alta privinta. Cum vi se pare un meniu de 52-55 euro la Crowne Plaza, meniu care include cele 4 feluri, cafea/ceai, tort, fructe, sucuri, apa si vin? Daca ati fi invitate la o nunta "in sala Ballroom a hotelului Crowne Plaza" ati da cumva inapoi pe considerentul ca ar fi prea scump. Nu-mi fac griji in privinta achitarii meniului, pentru ca ne-am descurca noi. Ingrijorarea mea ar pleca de la faptul ca acum contez pe vreo 180 de persoane si nu as vrea sa ma trezesc la nunta cu 120 doar pentru ca unii si-au imaginat ca un restaurant mai sofisticat inseamna si unul foarte scump si au crezut i-ar costa prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by krelia
mi-s si super superstitioasa...ashea ca nu vrusai palpitazii dupa nunta...
Ah, si daca vrei, ia-o si ca pe un considerent material ...

Si eu mi-s... da' asa, de curiozitate, ce tarife au acolo ? ca zisai mai devreme ca nasii ne lasa sa alegem, dar noi preferam sa ne dea noua banutii, nu la biserica...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by balkina
Erau oricum vreo 5 nunti stabilite pentru la anu'.

Deci nu e prea devreme... poate ma razgandesc si sambata, in loc sa umblu dupa rochie si accesorii, ma duc la nuntile altora, prin biserici...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by tigrutz

I told you sooooooo!!!

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pepenash
Cum vi se pare un meniu de 52-55 euro la Crowne Plaza, meniu care include cele 4 feluri, cafea/ceai, tort, fructe, sucuri, apa si vin? Daca ati fi invitate la o nunta "in sala Ballroom a hotelului Crowne Plaza" ati da cumva inapoi pe considerentul ca ar fi prea scump. Nu-mi fac griji in privinta achitarii meniului, pentru ca ne-am descurca noi. Ingrijorarea mea ar pleca de la faptul ca acum contez pe vreo 180 de persoane si nu as vrea sa ma trezesc la nunta cu 120 doar pentru ca unii si-au imaginat ca un restaurant mai sofisticat inseamna si unul foarte scump si au crezut i-ar costa prea mult.

Scump!! In general, un meniu de felul celui mentionat de tine urca pana pe la 40 euro...care si-asa mi se pare mult, tinand cont de faptul ca, la noi, excluzand fructele si vinul (din ce-ai mentionat tu), care-au fost ale noastre, costul unui tacam (4 feluri, cafea, tort, prajituri, saleuri, sucuri, apa, vodka) s-a ridicat la "fabuloasa" suma de 800.000 lei (vechi ). 55 euro inseamna aproape 2 milioane/om numai mancarea. La suma asta se adauga amenajarea, muzica, filmarea, pozarea. Si unde ajungem?! Parerea mea: la banii astia, io nu m-as "risca" sa ma duc la nici o nunta! (No offence!) Sunt convinsa ca exista si alte locuri cel putin la fel de frumoase, dar mult mai accesibile...

Cununia noastra

Luna de miere

Mergi la inceput