Miresele anului 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by jesia

quote:
in conditii normale si dupa traditie, asa e... Sau macar copiii nasilor de botez, ca sa fie mai tineri... Dar in zilele noastre nu mai este de mult o regula.

Draga mea.....la noi este destul de nasol pt ca socrii mei ne obliga sa-i punem pe aia nasi.....si noi nu vrem. Cred ca o sa iasa un scandal

Hahaha...
Jesia, si la noi socrul meu, care nu se impaca nu nasii de botez ai lui iubi, a sarit repede: Cum adica sa aveti alti nasi decat pe ei? Brusc a trecut de partea alora (eu nici nu ii stiu, nici nu ma intereseaza, ca, din cate am inteles, nu merita prea multa atentie) cand a vazut ca vrem pe altcineva... Apoi a trecut de faza asta si ca el vrea nu stiu ce coleg de-al lui (probabil si prieten de pahar, ca le zice bine cu de-astea)... Pana aici a fost; iubi a zis clar si raspicat: noi ne alegem nasii pe cine vrem noi! Si de atunci, chiar ca relatiile cu socrii au inceput sa o ia razna (asta se intampla pe la Craciun). Dar macar vom avea drept nasi pe cine vrem noi. Desi socra-mea a inceput si ea sa-si bage nasul la un moment dat, spunand ca si finul ei ar fi bun pt noi sa ne naseasca... Si din nou am zis: numim pe cine vrem noi! Punct!
Asa ca, zi-le sa nu se mai bage si tu hotarasti cu iubi al tau ce si cum!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

hello, hello fetele, va pupa fata...
in pauza de masa ma duc si eu la biserica, poate reusim si noi sa ne programam.
Krelia, sa inteleg ca si tu deja te-ai programat? Cat e taxa la Gradina Icoanei? Stiu ca aia oficiala e vreo 500 de mii, dar restul, stie careva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

dyadya, felicitari pt restaurant !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Fetelor sa va spun .......mi-am calculat eu asa aproximativ si s-ar putea ca in ziua nuntii sa fiu in perioada menstruala
Ce fac daca o sa am ghinionul sa fie asa.......ca stiu ca nu ai voie sa intrii in biserica daca esti in perioada menstruala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

jesia, eu te sfatuiesc sa=ti sustii sus si tare..si in mod diplomat, desigur (sau tiramisu, daca vrei ) punctul de vedere!!!
Este absurd sa acceptati niste oameni impusi...eu una, sigur as face scandal cat casa!!! Ca doar ma stiu!

tigrutzule, dap, s-a programat fata , ieri fuse si vorbi cu taica popa , care o scrisa pe ea si pe iubi al ei la carnetel ..avans inca nu plati, ca eram ashea de ametita si-mi batea o iniiiiimaaaaaa..valeu nu'sh di she...da' ma'c maini ca azi cica nu-s acolo si dau gologanii la "dosar' ...cat..500.000 cica, avanas...da' intreb io, avans la ce? Ca, iar cica, ei nu au decat taxa de biserica, astia 500 de mii...probabil o fi avans la banii pe care o sa li dai lor ..ah, si am intrebat de cor si a zis ca anul asta a fost 1.500.000 si ca poate la anul va crestre cu maxim 2-300 de mii.

Hai ca ma docomentai pup pt olgutza...ashea

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

stai sa vad daca am inteles bine....daca ma duc azi nu gasesc pe nimeni? cine nu e unde azi?

Mergi la inceput

quote:

Fetelor sa va spun .......mi-am calculat eu asa aproximativ si s-ar putea ca in ziua nuntii sa fiu in perioada menstruala
Ce fac daca o sa am ghinionul sa fie asa.......ca stiu ca nu ai voie sa intrii in biserica daca esti in perioada menstruala

Pai ce, iti ridica popa rochia sa vada ?
Zau asa... daca iei pilule, se poate sa... nu fii... continui rasterul cateva zile, cat ai nevoie si gata... si lasa-l pe preot sa se gandeasca la slujba lui nu la...

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tigrutz
cine nu e unde azi? [/font=Century Gothic]

Mda... si eu am inteles...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by tigrutz

stai sa vad daca am inteles bine....daca ma duc azi nu gasesc pe nimeni? cine nu e unde azi?

Preotu' soro, preotu'...martea si joia are liber de la Doamne-Doamne
- daca te hotarasti pt maine...si ma hotarasc si eu, poate punem de-un tet-a-tet (sau cum s-o scrie )

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:

Mai asteapta pana cu cateva luni inainte sa vezi daca e chiar asa.
Exista o mare posibilitate ca, din cauza stresului si agitatiei (nunta se apropie), sa se deregleze ciclul menstrual si sa nu vina atunci cand ar trebui.
Daca vezi ca totusi sunt mari sansele sa vin chiar atunci, regleaza-l cu anticonceptionale.
Daca nu vrei sa iei anticonceptionale se zice ca vit.K si calciul ar intarzia ciclul dar nu e asa de sigur, depinde de organism.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta

Mergi la inceput