Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

tania, cred ca potzi sa incerci sa iei oscilo-coccinum, sunt homeopate shi din cate shtiu eu merg in sarcina.
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Irina, chiar ai reusit sa ma enervezi fte tare.
Eu cred ca tu nu ai citit mesajul meu cu atentie. In primul rand nu vad ce are eroismul cu necazul altuia, nu am mai scris pana azi nimic referitor la fetita sau la subiectul legat de ea, tocmai ca sa nu ransesc sau speriu si mai tare. Si tu vb de un caz care ca si procentaj este de 0.001%% sanse de supravietuire normala, si ma bucur ca a avut zile. Eu cred ca mi-am dat pur si simplu cu parerea acum si am scris de incurajare, nu am dat cu parul. Si nu vad sa jigneasca pe nimeni cu nimic.
Eu nici nu am scris de bucurie exagerata, nici de sanse pana azi, si oricum fetele care au scris cred ca isi asuma ceea ce au scris si nu e cazul sa vii tu sa ne certi si sa ne spui cum sa ne purtam.

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Buna burtici,
Sunt si eu prezent insa fara prea mare entuziasm, nu stiu de ce am o stare de somnolenta non stop, as sta doar in pat si pe deasupra cred ca am contactat o raceala, deja ma doare rau in gat si am nasul infundat. O sa imi fac "potiunea mea magica"(lamaie, miere usturoi)sa vedem daca merge.

Cu tristete am citit si eu in weekend ca micuta Ayumi nu mai este, dar si eu am fost sceptica de la inceput, mai ales ca vazusem o gramada de reportaje despre prematuri unde explicau destul de bine evolutia si ziceau ca sansele de evolutie normala sunt destul de mici. Eu cred ca mamica lui Ayumi era constienta de la inceput de riscurile enorme prin care trecea bebelusul ei si nu trebuia sa umble pe DC ( cum zicea parca cineva) ca sa afle asta, si cu tot "scepticismul" meu si poate al altora, mamica sper ca a inteles din mesajele noastre ca ii eram (virtual) alaturi si ca ne rugam pentru ea si bebelina ei.
Cat despre bb de 22 sapt n-am auzit, eu parca auzisem aici pe forum de un bebe nascut la 26 sapt, care avea parca 750g si care e bine merci.

Lavi02, spor la invatat si, chiar daca poate nu mai intri asa de des, sa ne tii la curent cu ...evolutia burticii!

Mirabilis, Camelia, bine ati "revenit", sper sa ne dati vesti mai des.

Mirela, Monet, Bic, Ina, pe unde sunteti?

Pupici la toate,

Alina si Bebitza Amalia 35+

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Salutare la burtici!
Acum vreo doua luni ma tot miram de fetele care se tot muta, zugravesc, schimba mobila etc.... si acum sunt si eu in aceeasi situatie . Tre sa evacuez apartamentul pina la sf lunii octombrie, proprietarul vinde apartamentul, si inca sunt in cautare de apartament!
Dar pe de-o parte imi pare bine ca poate in noul apartament voi scapa de dial up, si atunci promit ca o sa scriu mai des!
Noi suntem bine, cica bebe ar avea 1140g la 27-28 saptamini!De vreo doua saptamini am rams constanta cu 12 kg in plus, nu stiu daca e bine sau rau!

Va doresc numai bine, si rabdare pina la intilnirea cu bebeii!

Cristina Baku &Simon 28saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Alina, sper si eu sa reusesc sa intru mai des pe forum ... sper sa-mi pun internet prin cablu si o sa fie mai usor, ca asa, pe click-net ne cam arde la buzunar !

In rest mai am o problema - de doua zile sunt constipata ! Nu reusesc sub nici o forma sa "ies"! Dati-mi va rog un leac, ca nu mai pot si sincer mi-e si frica cu cerclajul meu sa fac eforuri prea mari!

Multumesc,
Camelia

Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051231/dt/7/k/07fe/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Eu parca m-am inscris la mamica de noiembrie dar am mai postat aici. Eu trebuia sa nasc in 10 nov dar doc a mutat data in 5 pt ca bb e cam mare.
Eu am facut examenul de morfologie fetala la 18 si 27 de sapt...la un eco 2D performant dar si medicul la care am fost este considerat unul din cei mai buni in interpretarea ecografului.
Al meu la 27 sapt avea 1352 g (+- marja de eroare)si e capos...adica mare.In sapt 33 avea diam 10 cm ...nu e cam mare?? ma refer la cap.
Ce ma nelinisteste este ca nu s-a intors, sta in fund- ma tot gandesc daca o sa mai aiba loc sa se intoarca.
In ce priveste camera lui bb....nu credeam ca voi fi asa de pusa pe desenat si decupat abtibilde cu desene animate,de amenajat si de aranjat tot pana la uitimul detaliu ....cred ca am luat-i razna !!!

va pup
diana 35s+4z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

camelia,poti incerca cu niste prune proaspete,sau putina miere dizolvata in apa,pe stomacul gol...sau,si-amandoua...rezultatul?garantat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Camelia, astept cu interes raspunsuri la problema ta, ca si la mine e la fel, adica eu "ies" cum zici tu o data pe zi insa cu dureri si insistente mari Iar sambata cand am fost la gineco am uitat sa il intreb!

Buluci, iti doresc "mutare" usoara! Felicitari pt bebe grasunel!

Ripley,nu te enerva ca nu are rost si nu face bine la bebe! Noi am inteles ce a vrut fiecare sa spuna cand si-a dat cu parerea la momentul respectiv, ideea e ca trebuie sa citim cu atentie si nu sa interpretam dupa ureche si sa venim sa aruncam vorbe gen ..."dupa razboi apar multi eroi", ca e pacat.

Numai bine,

Alina si Bebitza Amalia 35+

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

diana,e un site frantuzesc cu biometria fetala,si-apar acolo cam tot ce masoara ai nostri pe la echo,da cautare pe biometrie foetale!
si,stai linistita,si-al meu e capatzanos,si mi-a zis medcul ca +_- 2 sapt la masuratoare nu e asha un capat de tzara,ca doar saracii bebei nu sunt robotzei...
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Se pare ca sunt tare zapacita ...am postat in alta sectiune ...nu aici si in consecinta nu apaream in lista .

Deci sa o luam cu inceputul: Ma cheama diana,din timisoara,sunt nascuta in 12,09,71 (deci am 34 ani) si sunt insarcinata cu bb Andrei in 35 saptamani. Data probabila a nasterii este 5 nov.
M-as bucura sa ma alatur si eu celor de aici ...si in lista cu mamici si bb.

In ce priveste starea de somnolenta...eu sunt activa de felul meu si nu m-am menajat in timpul sarcinii dar recunosc ca dorm enorm de cand sunt insarcinata ...inclusiv acum ...asa ca merg la nani.

va pup
diana si bbAndrei 35s

Mergi la inceput