Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

fetelor......... nu shtiu daca atzi citit, dar....... ayumi nu mai este.....
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Eu nu am vrut sa va spun de atunci, ca nu avea din start nici o sansa din nici un punct de vedere. Si dc supravietuia cumva nu ar fi fost niciodata un copil/om viabil in viata, era mult prea micutza si nedezvoltata. Odihneasca-se in pace sufletelul ei chinuit si le doresc parintilor putere sa treaca peste o asemenea suferinta!

Ripley, 35+

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Salutare burticutze,

Iata ca am revenit si eu dupa lupte seculare ... Intre timp am mai stat si in spital cateva zile si amu' cunt in medical pana pe 20 oct.
Doamne, ce dor mi-a fost de forum! Acum am o mare problema ca nu mai fac fata cu cititu' la ceea ce ati scis voi!
Eu sunt bine in general - singura problema este ca se tot intareste burtica din cand in cand - insa sper din suflet sa ajungem cat mai aproape de termen!

Pe langa asta voiam sa va mai intreb ceva - voi ati auzit de clinica EUROMED (pe langa statuia Aviatorilor) - pentru ecografii? Intreb pentru ca am auzit ca au preturi relativ rezonabile fata de altele (adica o eco. morfologica este ~600 000 lei si una 3D ~1 000 000 lei. Si va mai intreb ceva - ce diferenta este intre eco 3D / 4D si cea morfologica? Am auzit pe cineva spunand ca mai degraba merge facuta cea morfologica. Daca stie cineva ceva, rog sa-mi dea si mie ceva referinte!

Va multumesc.

Pupici,
Camelia

Varsta bebelacului:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20723;29/st/20051231/dt/7/k/07fe/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ripley eu personal cunosc aici o fetita nascuta la 22 de saptamani cu aproximativ 450 de grame care a supravietuit si care e dezvoltata absolut normal acum avand 6 ani.Deci ea a avut o sansa.
Este adevarat ca dupa razboi apar multi eroi insa as vrea sa iti spun si nu numai tie ca mamica ei citeste si la noi si la voi si mai peste tot pe dc si cred ca nu i-a placut deloc sa vada cum in momentele alea grele pentru ea aici se spunea ca fetele se "bucura exagerat" , ca fetita va "ramane cu sechele" ..... Cred ca nu are nevoie de asa ceva ci de incurajari si de puterea necesara sa treaca mai departe.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Buna dimineata! Am net in sfarsit!!!!! Nu mai puteam fara! Innebuneam lent! Si am si intrat in concediu ....

Voi stiti cumva cum e cu primele de nastere sau cum s-or numi ele? Adica niste bani pe care cel putin teoretic ar trebui sa ii ai la iesirea din maternitate, caci pentru asta sunt...sa nu iesi cu bebe in pielea goala. Dar banii pentru copil (iertati-mi ignoranta, abia acum ma interesez si eu de lucrurile astea) de cand ii iei? adica ii iei oricum, adaugati la acei 85% din salariul fabulos de bugetara sau numnai de cand intri in concediul de crestere a copilului? Mi s-ar parea aberant sa fie asa...dar nu ma mai mira nimic.

Mi-a parut tare rau ca nu am ajuns la ultima intalnire...Eram in masina,pe drum spre Pizza Hut cand m-a sunat sotul meu. Ii era rau, a trebuit sa ma duc la el la servici sa-l iau si am petrecut o seara "romantica" in pat,cu febra mare, frisoane, dureri de cap, de muschi si multe pastile...Noroc ca nu am luat si eu...

Lavi02, succes la examen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Eu nu am vrut sa va spun de atunci, ca nu avea din start nici o sansa din nici un punct de vedere. Si dc supravietuia cumva nu ar fi fost niciodata un copil/om viabil in viata, era mult prea micutza si nedezvoltata. Odihneasca-se in pace sufletelul ei chinuit si le doresc parintilor putere sa treaca peste o asemenea suferinta!

Ripley, 35+

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Camelia,nu am auzit nimic de acea clinica. O ecografie 2D morfologica pe un aparat bun este absolut suficient pentru urmarirea unei sarcini (se pot masura cu acuretete toti parametrii). Daca doctorul nu e priceput, poate sa fie si cu bebeul in brate, ca tot nu o sa stie ce sa-ti spuna. Ecografiile 3D si 4D sunt mai mult un moft...Dar e adevarat, spectaculos!

Of, nici nu pot sa ma gandesc la povestea micutei Ayumi . imi face rau...Dumnezeu sa o odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

[red irinadum[/red] eu sunt una din cele care au afirmat ca mamicile de ian-feb au intampinat cu un entuziasm exagerat nasterea micutei AYUMI la numai 23 de saptamani. E un lucru nefericit ca s-a nascut la acea varsta si se puneau din start multe probleme si semne de intrebare. Sansele erau de la inceput f f mici. Asta a fost soarta, le doresc parintilor multa putere sa treaca peste acest moment foarte, foarte greu .

----------------
Fetelor, cred ca o iau mai moale cu DC-ul in perioada care urmeaza, am cam exagerat in ultima perioada. Tin la voi la fel de mult chiar daca o sa intru mai rarut.

Cu examenul sunt panicata rau, nu cred ca o sa fiu in stare sa citesc tot ce as vrea / ar trebui si ma gandesc serios sa nu-l mai dau acum. Dar nu ma prea lasa barbatul .

Deja ma doare si spatele si nu mai pot sta la calculator sa citesc, sa nimic. Simt nevoia sa ma misc.

Oricum, incerc sa citesc cat pot de mult.

Va pup pe toate si ... ne mai scriem.
Lavi02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Camelia_Daniela eu am facut si eco 3D si 4D si morfologica...pe toate sunt trecute acelasi tip de date si masuratori,numai ca la 4D se vad toate mult mai clar.M-a cam dezamagit ce am citit pe forum ca la multe din mamici ceea ce au vazut si au constatat la eco nu a avut nici o legatura cu realitatea,atunci cand au nascut.Eu de exemplu am avut ca rezultat la dct.Pop ca presiunea pe artere nu este buna si am inceput sa iau aspenter , iar dupa o saptamana am fost la dct.Herghelegiu care nu a vazut nimic in neregula cu arterele mele. Realitatea nu stiu unde e.Cand am revenit la 30 sapt.la dct Pop pt.ca asa imi propuse ,i-am dat rezultatele de la 22 saptamani si singura observatie care a facut-o a fost vis-a-vis de colul f. scurt,Nimic de artere sau placenta... Este f.adevarat ca eu am 36 de ani si o mare sfecla pana cand o sa ma vad cu copilul in brate si sa fie sanatos..si as mai face 2000 de eco daca asta m-ar mai linisti. In rest pot sa spun ca,indiferent de costuri conteaza profesionalismul medicului si aparatura..pentru ca ,precum vezi siguranta nu este garantata 100 %

ANA MARIA maine 36

http://pg.photos.yahoo.com/pg/anamaria_2369/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Lavi02 eu o sa fac alianta cu sotul tau! Nici sa nu te gandesti sa nu-l dai acum! cunosc foarte bine starea asta, cu 2 zile inainte, dar iti garantez ca nu o sa-ti para rau daca te duci. Scapi de un stres si gata. Daca nu, .
Pentru problema cu spatele, nu poti sa-ti faci rost de un laptop si sa stai intinsa? Eu asa procedez si functioneaza.

Eu am reusit sa racesc - de fapt nu prea am avut scapare, toata familia fiind racita. Ma doare gatul si am tuse seaca, fara febra. Stiti cumva ce am voie sa iau? Am voie sa-mi fac ridiche neagra cu miere pt gat?

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 30+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput