Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 10
felicia74 spune:
mai fetelor, dar slaba activitatea pe aici.
ripley mult curaj ai avut sa te inhamezi la o asemenea treaba. bine ca ai terminat. la fel si ptr joy si lavi
ancris nu-ti face probleme, si eu intru pe aici mai des de vreo luna. Important e sa vrei sa participi la "chat-ul nostru" (adica sporovaiala in termeni locali
). daca tot esti acasa poti sa ne impartasesti gandurile tale.
eu ieri am fost intr-o stare mai proasta, au revenit durerile in zona inghinala, de spate si am stat sa ma odihnesc. seara cand m-a intrebat barbati-miu ce-ar fi sa facem o plimbare, m-am uitat la el ca la extraterestru, replicandu-i "de ce?". parca nu mai am chef de nimic cand ma simt aiurea.
iar azi noapte m-am trezit la 1, am mancat m-am culcat, la 6 si nu am mai putut sa adorm. acum sunt zombi
, ma duc sa beau
. am o pofta nebuna si de un
, dar sa nu exageram.
Felicia
31+
silvia_d spune:
mamici de noi-dec.2005,vroiam sa va-ntreb daca medicul vostru v-a mai trimis la vreo echo de la 32 de sapt incolo...sau va verifica la echo de fiecare data cand va duceti la control? imi puteti spune ceva de dr.chitescu rodica,care face echo pe la medsana si medlife,ceva de genul asta?!multumesc
pupici,silvia,mamica lui stefanel din burtica, 32spre33
joy04 spune:
SILVIA D, nici eu nu am facut eco, ultima fiind la 25 saptamani.
probabil o sa-mi dea sa mai fac una sau o voi face in spital, la internare...nu stiu. Adica stai ca mint: am mai facut una la 29 saptamani,cand m-am dus la spital ca nu prea-l mai simtisem pe bocanila si maduruse si destul de rau burtica
.
Despre Chitescu..eu la ea am fost si mi-a parut ok, s-a purtat bine, dar daca o intrebi pe Diana pe aici...cand a fost ea chiar a fost naspa Chiteasca.
Si chiar ca-i cam liniste pe aici.
Da e WEEKEND !!!!
joy
+ bocanila
32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/album?.dir=26e9&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/my_photos
silvia_d spune:
mda,e liniste,eu am net prin fibra,non-stop,si-ntre doua rufe-ntinse,si o laveta data in fuga pe chiuveta de la baie,mai trag un ochi pe forum,eu...de fapt,am alta urgenta:astept mai multe raspunsuri la ce ma doare pe mine,brida amniotica,o sa ma duc miercuri sa vad,la echo 4d.vad ca avem cam aceeasi varsta a lui bebicu':o))
eu mi-am luat pre-natal,deja!
voi?
pupici la mamici si bebici
joy04 spune:
MNEATZA...
ce liniste..fetelor atipetrecut bine weekend-ul asta?
SILVIA, sorry dar chiar nu stiu nimic despre brida amniotica...oricum iti tinem pumnii pentru miercuri si te asteptam cu vesti bune, sunt sigura
.
Eiii ca va tot auzeam vaitandu-va de dureri de bazin...azi dimineata cand m-am dat jos din pat
nu puteam merge....adica mergeam de parca aveam un bustean intre picioare. VAI dar nici dreapta nu puteam sta.
Eu va pupicesc, sa fiti cuminti...(citeam la mamici de sept-oct ce devreme au nascut unele dintre ele...bb-ilor nostrii le este cald si bine in burticutze) si sa aveti grija de voi si bb-i.
joy
+ bocanila
32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/album?.dir=26e9&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/my_photos
coralia76 spune:
Neatza burtici!
Am revenit si eu dupa o saptamana fara net...si fara DC...chiar nu stiu ce voi face dupa ce voi ramane in prenatal,mi-a fost tare dor de discutiile cu voi.
Saptamana asta a fost una administrativa,a picat la fix pentru rezolvarea tuturor problemelor,asa ca nu o sa mai fiu asa busy de acum incolo.Am terminat cu conservariile si toate muraturile...acum o sa ma ocup sa pregatesc bagajelul de spital si hainutzele bebelinei.
I-am facut o lenjerie de pat cu niste floricele rosii si galbene dintr-un bumbac foarte fin si urmeaza sa mai cumpar ceva material sa-i mai fac inca un schimb(de fapt croitoreasa l-a facut nu eu
).
Mami a plecat iar la Buc la sistera si vine acasa abia la inceputul lui noiembrie....mi-e greu fara ea dar sper sa treaca repede vremea...oricum si sora-mea are mare nevoie de ea pentru ilinca asa ca n-am ce face...
Maine bebelina mea face 33 de sapt si e tare mishcacioasa..nu stiu cand se mai si odihneste..imi da cate una noaptea de ma trezeste din somn
...
A nascut si nasa mea saracutza..i-a fost provocata nasterea ca deja depasise cu 2 sapt termenul...a avut micutza 3.670 kg..dupa ce toata sarcina i se spusese ca e micutza ,ca nu s-a dezv din cauza contractiilor...si uite pana la urma ca nu a mai vrut sa iese.Oricum acum sunt bine amandoua.
Va pup.
Varsta bebelica
Poze cu burtica
alexandrina spune:
'Mneata la toata lumea si din partea mea!
Joy, eu am durerile acelea din saptamanile 25-26 si nu stiu cine zicea ca inseamna ca bebe e prea jos si apasa si e risc sa se rupa membranele, dar nu e chiar asa, bb al meu e unde trebuie sa fie. Doar ca durerile sunt destul de nasoale, au devenit in timp aproape permanente si s-au fixat in partea stanga. Am si facut experimente, cand ma doare rau, ma pun in pat pe partea dreapta si nu le mai simt, doar ca daca e in timpul somnului, asta nu functioneaza pentru ca daca dorm pe dreapta mi se ingreuneaza respiratia si ma anchilozez cu totul.
Insomniile mi s-au mai temperat, doar ca au fost inlocuite de vise lungi si obositoare, ieri noapte am visat ca eram intr-un cabinet si de la 8 la 13:30 ceva asistenta a tot incercat sa-mi faca o anestezie in coloana, ca si nu stiu ce test de senzitivitate. Azi noapte am asistat la vreo 10 nasteri. Dubioase vise...
Si toate ma obosesc din ce in ce mai mult. Sper sa nu-mi revin doar peste 2 luni.
Mirela mai da-ne o veste.
Cristina, Leea?
Silvia si ancris, bun venit intre noi, niciodata nu e prea tarziu.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
maria_alexia spune:
Buna, fetelor !!
Mult am mai avut de citit, cat ati scris de vineri si pana acum, dar e o placere! 
Vineri seara am fost la vizita lunara la medicul de familie si a fost prima data cand mi-am cerut si eu drepturile de
de a intra in fata
. Din pacate era tare grabita si zapacita. M-a intrebat daca mi se umfla mainile, picioarele, spun ca da - picioarele, e de parere sa mananc mai putin sarat. Dau sa protestez, sa-i spun ca eu cred ca e totusi de la statul pe scaun la birou, caci in we sunt muuult mai bine, dar intre timp imi ia si tensiunea (10/6) si-mi spune ca ... da, nu e de la sare, da' sa ma mai plimb si eu la birou in pauza, sa ies la numarat frunzulite in timp ce ceilalti ies la fumat
Partea proasta e ca ea e de parere ca nu se fac analize in trim. 3, dar las' ca aranjez eu la gine' sa-mi dea lista si o sa i-o pun sub nas
Bine ca, in toata graba, a uitat sa ma intepe cu vaccinul, cum am vazut ca au patit multe...
Altfel, am avut un we plin. Sambata ne-am straduit sa-l urnim pe mester sa ne termine odata baia aia (sa fi vazut scena cand eu il intrebam increzatoare "Dar astazi e gata, nu?" iar el isi da capul pe spate si-mi zice - ardeleneste foc: "Apai...sa vedem, ... ca e treaba muultaa" - de imi venea sa explodez! ) Pana la urma a lucrat si sotul cot la cot cu el, si lucrurile au prins viteza! Azi mai are mici detalii si gata, il dau afara! De maine incepe curatenia generala, de la perdele pana in toate coltisoarele.
Si am gatit: musaca de vinete, a iesit super, e prima pe anul asta si din pacate vinetele cam dispar...
Duminica am fost la tara
. Liniste si pace, o vreme superba... Am mai "poghircit" si noi prin gradina, ca erau toate cam adunate deja de parinti. Dar tot am mai gasit niste nuci care se curata de cojite
M-a uimit bunul-simt al oamenilor, vecinele... Nimeni n-a sarit pe mine cu "cand vine bb, ce va fi, cum il cheama", incat la un moment dat l-am intrebat pe sotul daca chiar nu se vede ca sunt "balonel" ??? E si posibil sa nu-si fi imaginat ca as putea stii toate astea, daca ma gandesc cum e pe la tara...
Incep si la mine sa se cuibareasca temerile, m-am mai linistit cand v-am auzit ca sunt normale.
O saptamana linistita!

Maria
& bebik din burtik 
xandra28 spune:
Neatza fetele!
Vad ca toate trecetzi prin diverse depresii, am avut shi eu, culmea, cand cu baby expo, dar vad ca mi-au trecut repede, sper sa ma tzina…
Cat despre plans… intr-adevar, plang mult mai des shi din senin, asha…
Ancris, bine ai venit printer noi!
Eu sincera sa fiu, de la o vreme, nu ma gandesc deloc la nashtere shi la cum va fi ! nu shtiu, cred ca sunt inconshtienta, shi culmea e ca eu de obicei sunt destul de panicoasa…
Nu shtiu, cred ca nici nu prea am avut timp sa ma gandesc, poate cand o sa intru in prenatal…
Lavi, ce super ca shtii deja cand nashti !!!
Felicia, shi mie mi se intampla din ce in ce mai des sa uit de lucruri super importante ! suntem varza !
Lordra, shi mie mi s-au cam umflat degetele, shi nu mai pot mishka verigheta, care inainte mi-era mare !
Bb_alinush, shi mie mi se intampla sa ma panichez daca nu-l simt pe bb mai mult de 3 ore…
coralia, bine ai revenit printre noi ! chiar mi-a fost dor de tine !
noki_lara, obraznika mika, mai da un semn!
cristina_mh, ce mai faci?
fetelor, tzinetzi-mi pumnii, sambata suntem nashi shi sunt asha de emotzionata!!!
habar n-am cum o sa ma descurc, nici nu shtiu bine ce am de facut.
mai citesc din urma shi am sa va raspund!
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
silvia_d spune:
multumesc pentru urarea de bun venit!!
vroiam sa va-ntreb daca v-ati apucat sa luati lucrusoare pentru bebe,patut,hainute,etc...sotul meu crede in legenda aia,cum ca sa nu cumperi prea multe inainte de nasterea bebikului...
si-am mai auzit ca aceleasi lucrutze le gasim si prin europa,niro,nero,cum s-o numi,ma refer la cele din unirea sau cocor,nu??
eu,fiind in concediu deja,ptr.ca am col scurtat,contractii dese,etc...o sa apar mai des pe-aci,mai ales ca nu prea dorm deloc noptile...nu stiu voi cum va descurcati
...si bebika face niste flic-flacuri,manca-l-ar mama...pupici