Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 9

Morgano spune:
 Seara buna mamici,
Au terminat muncitorii in casa, mai trebuie doar sa treaca intr-o dupa-amiaza sa rezolve vreo 2 chestii, dar in proportie de 99.9% am scapat de ei. Nici nu ma pot bucura, pt ca e asa mizerie si dezordine incat de ore in sir stau si ma gandesc cu ce sa incepem si cum sa ne organizam sa terminam in timp util dar sa fie si toate facute perfect. 
Este fte mult spatiu, sunt toate lucurile noastre in saci, cutii dar majoritatea in plin praf cum a trebuit sa le scoatem din camara, bucatarie si nu am mai avut pe unde sa le bagam. Ma dispera ca si unde facusem curat s-a pus un strat fin de praf pe toate cele si trebuie s-o iau de la capat cu stersul. Deja sunt la al 4-lea spray pronto de mobila si jur ca nu se vede mai nimic :(( 
Am noroc ca poate veni fumeia de la curatenie 3 zile la rand - luni, marti si miercuri si va face ea grosul, insa partea de finisat tot eu va trebui sa o fac, si am si o tona de acte pe luni pt la birou, care sunt promise si imi trebuie si banii, sincer parca m-am blocat asa sunt de derutata in a ma apuca de ceva concret. 
BBalinus, si eu am avut vreo 2-3 spaime din astea, mai ales ca am o bebita tare activa, insa daca stai fte linistita la un mom. dat chiar dc doarme simti ceva miscari. Si eu in starea ta incercam sa-mi amintesc cand a miscat ultima oara si nu-mi venea defel in cap cand, si incercam sa pap dulce, sa schimb pozitia, sa stau linistita si degeaba.... tot cand vroia ea misca. Bine ca e totul ok, mai ales ca stiu cum e sa te apuce spaima si sa nu poti face nimic.  
Ancris, bine ai venit, sper sa te simti bine printre noi!
Revin imediat si cu raspunsuri pt restul.Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

lavi02 spune:
 La  ora asta ma pun si eu la calculator, sa invat! S-a stabilit examenul pe miercuri, nu mai am nici o sansa sa-l evit!
Update la bagajul de travaliu la Giulesti: mi-am mai amintit: si hartie igientica!
Tania deci chiar se stie ca noaptea gandesti mai irational decat ziua? De-astaa noapte te apuca toate gandurile negre? Adica,... e oficiala treaba asta? Credeam ca e doar o constatare empirica. 
Am facut curat, a venit si soacra-mea care a muncit si ea toata ziua, a plecat sotul... (cam la ora asta decoleaza....) acum tre' sa invat! daca ma prindeti pe aici, trimiteti-ma la invatat!
Dar in schimb de miercuri... I'M FREEEEEEE!!!!!
Lavi la 3 in Unirea sunt lucruri si mai scumpe si mai ieftine... pe mine ma enerveaza alea care sunt chinezesti si provenite clar din Europa, dar la preturi de Unirea!
Va pup, Lavi02 35 fix

madau spune:
 Salutare la toata lumea! Azi au plecat zugravii 
 in sfarsit, deja ma apucau palpitatiile cand ii vedeam la usa. Dar acu' trebuie sa ne apucam de curatenie si de pus la loc toate alea si ma enervez ca eu nu pot sa fac nimik, asa ca o sa supervizez toata operatiunea din varful patului. Si la cat sunt eu de perfectionista cred ca o sa le scot peri albi sotului si maica-mii. 
Si asa de 2 saptamani sunt intr-un hal de nervi de nu mai pot, imi vine sa ma duc in fata oglinzii si sa-mi trag palme. Cred ca au luat-o hormonii razna
. Totul ma ingrijoreaza: daca bebe nu e asa de activa de ce nu se misca? daca se misca toata ziua ori ma plang ca ma doare burta, cerclajul, etc, sau incep sa ma intreb daca e bine ca e asa agitata, desi saraca agitata a fost dintotdeauna, cine sa ma mai inteleaga? Tati deja 
...de mine prin casa. Miercuri am fost la control, toate bune si frumoase pana acolo, cum m-am asezat pe scaun bebe s-a intors cu funduletul in jos ( pana atunci statuse transversal) si a inceput sa-mi care picioare in col de m-a zapacit. Si asa m-a tinut toata noaptea si ziua urmatoare incontinuu.... iar noaptea la 1 cine bocea ca nu mai rezista ? Ghiciti? Saraca cred ca s-a speriat ca dupa ce am bocit o ora am simtit-o cum s-a intors transversal si s-a culcat. 
Este ca sunt dusa rau? Nu mai am remediu....
Hai ca v-am zapacit de tot. Obsesii de gravida nebuna 

Pupici
Madau
 si 
 29+

Lavi spune:
 Du-te Lavita,si invata, bafta multa miercuri si sa auzim numai de note mari si de elogii!
Ce au sotiorii nostrii de pleaca asa dintr-o data in tari straine si reci!
Repleytrage sufletul si fa-te comoda, bea un ceai si mai trage-ti sufletul ca de luni , vine o noua saptamina.Termini tu pina vine, bb drag, tre sa fii, odihnita, ca te asteapta noptii nedormite.

alexandrina spune:
 Lavi, te rog eu scrie "Ripley", bine? Cu "i".
Alina, la mine misca bb de fiecare data cand apas mai insistent pe burtica acolo pe unde intuiesc eu ca se afla. Imi si fac griji uneori ca poate l-am trezit. O singura data am avut emotii ca n-a miscat parca o zi intreaga, am fost atunci tare ingrijorata. 
Dar tu ai zis ieri ca a miscat imediat dupa ce ti-ai facut griji, atunci de ce ai ramas panicata in continuare?
Ina, am incercat eu cand eram undeva la subiectul 20-30 sa salvez toate subiectele anterioare. N-am terminat, este o munca titanica, nici nu cred ca ma mai incumet desi imi pare rau. Ba chiar ma gandeam sa le selectez cumva pe cele mai relevante si care nu erau de conjunctura, n-o sa am sansa asta in urmatorii ani... Cat pentru a citi subiectele noastre cred ca ne-ar lua saptamani intregi. Asta e, trebuie sa recunoastem ca suntem limbute.
Ma duc sa-mi fac o cana de lapte cald cu miere, sunt curioasa daca ma va scapa de insomnie in noaptea asta.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

lavi02 spune:
 Lavi si Tania problema mea este ca eu la calculator, invat, am materiale in format electronic. Asta e nasol, ca ma tot tenteaza DC-ul! Numai dau click pe alta fereastra!
Ce-i drept e interesant ce citesc eu dar sunt cam panicata ca n-o sa reusesc sa termin! Si porcaria este ca i-am agitat pe profi sa faca comisie numai pt noi 2 (eu si Virgil care da referat) desi toti 3 din comisie sunt in criza de timp saptamana viitoare. Asa ca e absolut jenant sa le zicem gata, stop, nu ne-am pregatit. Plus ca eu stabilisem examen pe toamna asta inca din primavara... asa ca singurul drum este spre inainte! Plus ca ar fi bine sa scap de examen, e ultimul, dupa aia incep si eu referatele. Si o sa intru in concediul de mamicie cu fruntea sus si constiinta impacata.
Acum a trebuit sa o dragalesc si sa o culc pe Silvia. Acum mai citesc putin apoi ma culc.
Va pup.
Lavi02 35 fix. (invatacelul pe ultim moment, propritar de porc bun de ingrasat in ajun)

bb_alinus spune:
 Gata, sunt linistita, iar a devenit sala de sport burtica si sper sa o tina tot asa:)) 
Felicia, ce bine ca ai prietene doctorite la care poti sa apelezi cand intri in panica cu bebele! Cat depre nastere, inca nu m-am apucat sa ma gandesc, ca as incepe sa stresez deja si ...e prea devreme 
. Oricum, in adancul sufletului sunt optimista, si sper ca nu o sa fie chiar asa de rau - wow ce am putut scrie, eu care sunt declarata pesimista pesimistelor!
Alexandrina, de fapt firul povestii a fost urmatorul: ieri de dimi bebitza era foarte calma, adica nu ma intampinat cu loviturile obisnuite de buna dimineata, insa nu m-am impacientat! Insa seara, cand incepeam sa ma nelinistesc, cam in timp ce va scriam a inceput sa se intinda prin burtica de vreo 2 ori si m-am mai calmat! Insa panica a inceput noaptea, cand in mod normal ea misca de numa, de cate ori ma misc pe o parte sau alta ea da din tot ce apuca, insa asta nopate nika. Am apasat si eu cu mainile, m-am foit o gramada si tot nimica! Si uite asa am rezistat pana azi la 10h30 cand am insfacat telefonul si l-am sunat pe doctor.
Ancris, bine ai venit printre noi si te asteptam sa ne povestesti despre tine!
Ripley, gata esti pe ultima suta de metrii daca ai ajuns la curatenie, iti tin pumnii sa termini cat mai repede ca sa iti lasi un pic de timp sa te mai si relaxezi!
Madau, vad ca si tie ti s-au terminat lucrarile, si ce bine ca are cine sa te ajute la curatenie! Si cum asa, bebelina ta poate da din picioare non stop atata timp?? Wow, pai eu nu cred ca as rezista, deja de cateva ori pe zi si ma termina insa toata nopatea non stop...pai tu ai o sportiva acolo in burtica!
Apropos de pozitia bebelui, mie doc gineco mi-a zis acum 10 zile cand am avut eco morfo de al 3lea trim ca bebele e pozitionat cu capul in jos, si corpul spre dreapta mea. L-am intrebat atunci daca isi mai poate schimba pozitia si mi-a zis ca nu! Ei bine azi la eco, bebele meu era tot cu capul in jos dar cu corpul spre stanga mea...si sincer nu m-am mirat pt ca am simtit alaltaieri cum parca mi s-a invartit in burtica, si s-a zvarcolit ore intregi si poate de aici si pasivitatea lui de ieri si azi dimineata - o fi fost obosit de atatea intorsaturi!
Insa acuma eu nu inteleg daca bebele mai poate sa isi schimbe pozitia sau nu? Adica ramane sigur cu capul in jos sau mai exista riscul sa se intoarca??
Hai ca m-am intins ca o placinta, sper ca nu v-am plictisit!
Alina si Bebitza Amalia 34+
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

anamari spune:
 iaca ca ne merge internetul din nou...sper ca nu a nascut nimeni cat am fost eu absenta...:)
noi suntem sanatosi, bebe a iesit bine la controlul de joi, desi cu mutatul am avut o zi cu contractii destul de apropiate, si dureroase-dar alarma falsa...
felicitari celor care a-ti terminatul cu zugravitul...noi mai suntem inca intre cutii, montat de porti de siguranta la scari....dar nu mai avem nici noi mult...
 monet succes si putere cu mutatul. sper ca ai cu cine sa le lasi pe bebeline cand in ziua/zilele de cumpana...la noi a fost mai greu pentru ca nu mi-au tinut-o rudele sotului pe Lia decat o jumatate de zi, si a trebuit sa ne aranjam casa cu ea printre picoare...
ina, meems-va inteleg gandurile. asa am fost dsi eu-si poate mai sunt.acum nu prea mai am timp de planuri-le voi lua pe toate cum vin...pe de lata parte, si eu imi doresc sa pot cumpara casa intr-o zona cu scoli publice bune. nu e niciodat prea devremesa ne facem astfel de planuri, cand apare un copil totul se schimba...totul se va invarti in jurul lui.da ce scriu si eu aici-cu siguranta ca stiti si voi...
Acum ca ne-am mutat intr-o alta zona, il urmaresc pe Alex cum se adapteaza...e cam greu, ca el si asa e diferit cu deficitul atentional, dar mai e si singurul copil care vine dintr-o tara straiana...
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-31 
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

ancris spune:
 Multumesc burticilior de primire.De dimineata stau si va citesc ce ati mai scris si ma bucur cand vad ca va cunoasteti atat de mine,iar la gandul ca eu am intrat pe forum doar de cand am intrat in concediu,respectiv de o luna,ma intristez
. Toata noaptea m-am trezit din ora in ora(asa cum fac de altfel de la inceputul sarcinii...motivele difera)si de pe la 6 mi-am facut de lucru cu
, 
 etc iar acum ma voi apuca sa curat gogosari ca sa-mi pun la borcan asa cum imi place mie..si nu numai...cu sos de otet si mustar. In rest pot sa va spun ca BB al meu absolut tot timpul(mai putin noaptea sau chiar deloc)face miscare..uneori miscari foarte concrete de karate in urma carora as putea sa inventariez cele cateva organe care mi-au ramas neatinse. Va pup si mai vorbim
ANA MARIA 
35++++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anamaria_2369/my_photos

joy04 spune:
 BUNA DIMINEATA....
E o zi superba afara, dar eu sunt terminata. Am tras aseara de  mine side sot sa terminam dormitorul si GATA...

ESTE APROAPE TERMINIAT. Si acum urmeaza restul....Adica trebuie sa la mai iau o data l amana ca s-au umplut de praf. Totusi mi se pare ca suntem harnicutze rau...sinoi care ne speriam ca nu terminam pana se nasc bb-ii....
PUPICI
joy
 + bocanila
32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/album?.dir=26e9&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/my_photos