Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 13
silvia_d spune:
diana,ce bine ca poti dormi,de fapt,da-ne si noua o idee,ceva:numai pe partea stanga,sau dreapta,nu-i asha??off,si ce-mi mai amortesc picioarele,fac nopti albe,nu alta...:o)
diana1971 spune:
merci mult Silvia...o sa caut.
BB alinus, camelia .... m-am confruntat cu aceleasi prob mai ales la inceputul sarcinii....si cred ca am batut recordul...m-am pendulat la baie 1 noapte intreaga ca sa reusesc si eu ....
dar am gasit solutia ideala :
2- 4 kiwi papate zilnic sau facuta salata de fructe cu kiwi si portocale,etc.Si portocalele te expediaza .....
Acum am primit si niste calciu care ajuta mult sa nu ma aranjez de la fier.
Atentie ca fierul incetineste si el metabolismul...eu iau fier haussman (picaturi) si nu am probleme .
va pup
diana
si bb
Andrei 35s
diana1971 spune:
Silvia... eu am bafta ca de obicei dorm pe dreapta sau pe stanga.
Acum e recomandabil pe stanga...eu dorm bine fara prob,dar o colega de a mea care nu putea dormi si-a pus o perna la spate (sa se sprijine) si una intre picioare pt ca altfel o dureau picioarele.
Incearca si tu !!! poate merge .
succes
diana 
Morgano spune:
Alina, ai dreptate, nu merita nervii, mai ales ca am eu destule pe cap la birou si acasa incat sa nu ma scoata din sarite replicile de pe forum, insa mi-a cazut greu...
Buluci, mutare usoare si welcome in clubul mutatoarelor/renovatoarelor. Mie mi-a tras azi tzapa femeia de la curatenie si o zi pierduta e enorm pt mine in perioada asta, iar eu nu pot face partea ei de treaba. Oricum ma obosesc peste masura si curat si aranjez de 3 zile numai cu pauza nocturna. Acum sunt la birou si bag viteza cu niste acte pe maine, apoi merg sa vad ce pot face acasa. Macar de as dormi bine, insa numai contractii si nasteri visez de cxateva zile. Durerile cred ca le am si eu in somn, altfel nu stiu cum le percep asa real.
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
alexandrina spune:
Of, draguta Ayumi, chiar speram ca toate sunt bine dupa cum s-a prefigurat la inceput. Dar la o astfel de conditie orice infectie cred ca face ravagii. Cata putere iti trebuie sa-ti revii din asa ceva. Doamne ajuta! Of.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
alexandrina spune:
Ana Maria (ancris), daca esti in zona, spune-ne cu ce DPN vrei sa apari pe lista si daca vrei sa mai adaugi varsta ta (pe care o s-o ai in momentul nasterii), daca stii ce e bb, daca are si nume, doctorul si spitalul.
Diana noua, bun venit si un final de sarcina cat mai bland ![]()
Modificarile vor apare in subiectul urmator.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
alexandrina spune:
In privinta mersului la toaleta, eu sunt o norocoasa. Inainte de sarcina eram stresata ca nu "ies" (faina expresie ati gasit
) de doua ori pe zi cum se cuvenea, adica asa cum ziceau tratatele. Acum am 2 dar de obicei 3 reprize.
In perioada asta beau suc de struguri facut la storcator (nu pot sa-i zic chiar must) cel putin o jumatate de litru pe zi si sigur si asta are efect benefic, si fructele in general. Ieri m-a vazut mama cu sticla la gura si-mi zice "Betivo!", eu ma uitam nedumerita la ea sa vad cui i se adreseaza ca nu m-am prins ca vorbea cu mine.
xandra28 spune:
ce-o fi cu dienutza de-a disparut?
fetelor, cam leneshe azi...
hai sa mai vb shi noi, eu n-am chef de munca...
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
tania-z spune:
Xandra mai intru si eu din cand in cand ca azi am zi de calcat si mai fac cate o pauza... plus ca sunt tare indispusa cu iritatia asta in gat
! Multumesc de pontul cu Oscilococcinum - uitasem de el. Am azi luat o tableta de Echinaccea si ceai cu miere. Cam atat. Sa vedem daca gaseste sotul la farmacie oscilo....
Tu nu intri in prenatal? Cat mai mergi la serv?
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 30+
Varsta BB Stefan
Poze
joy04 spune:
XANDRA chiar ca plictiseala.
Mie nu mi-a fost bine deloc azi, ma lua cu frisoane, ma dureau oasele parca-mi frigea tot corpul. Am stat in pat, am baut un ceai si m-am apucat de treaba. Am dat cu trafaletul in dormitor dat asta dupa ore seculare, pt ca daca ma urcam pe scaun, ameteam. Acum astept sa sa sune al meu sot ca ne intalnim sa mai vedem una alta prin piata. Si sa-si dea cu parerea daca a iesit bine sau nu, ca vreau sa le aranjez, adica sa un covorul pe jos si mobila la locul ei
joy
+ bocanila
32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/album?.dir=26e9&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_cm/my_photos