Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Taniaeu cand am fost racita mi-am tratat gatul cu miere+lamaie+picaturi de propolis.Mie mi-au facut foarte bine,ma calmau imediat.Se gasesc la orice apicola.

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Coralia, ti-am vazut burtika! Pai stai bine, la inca 7 saptamini ramase! Tot cam pe acolo sint si eu, dar burtoiul meu e asa de mare, de zici ca sta sa serupa si sa cada! Si ma doareeeeee, de mor, jos de tot, de parca bb vrea sa-mi sparga/rupa vezica sau colul! Nu mai pooot! Miine am programare la gineco. Doamne ajuta!

Imi plac si cadita, patutul... Mai pune poze.

http://community.webshots.com/user/mimutalf

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fetelor,
daca aveti chef, uitati-va www.seansimon.com/Maya.php" target="_blank">AICI
mi-a facut sotu' surpriza

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (36+)

www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE - CU POZE NOI

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Neatza!
Ce-ati facut fetelor ieri dupaamiaza...asa activitate slabutza de cand am plecat de la servici?Pai cum asa?
Siminafthx pentru aprecieri,burtica intr-adevar nu-i asa mare..a mai crescut un piculet..in schimb micutza e tare activa,in 27 ma duc la eco sa vad ce mai face nazdravana mea.Burticutza ta parca e mai maricica,bafta la gine sa ne dai vesti bune!
Ieri i-am spalat o parte din hainutze si lenjeria sa le am curate de pe acum,am inceput sa mai cumpar cate una alta pentru bagajelul de spital..incet incet ma pregatesc pentru marele eveniment.
Monet frumoasa surpriza facuta de sotul tau,am tastat si eu data cand cred eu ca se va naste micutza Maya.
Azi Andra mea a implinit 33 de sapt!

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Coralia, fuse forumul in pioneze de ieri dupamaiza pana azi noapte.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna dimineata!
Pacat ca n-a mers forumul aseara, de-abia asteptam sa va mai citesc.

Coralia, ce-ai mai gasit frumos de cumparat? Incepem si noi curand, numai timp liber sa prind

Eu sunt tare fericita: e gata baia de langa dormitor !!! A iesit foarte bine, dupa atatea sapt. de moloz mi se pare luxul suprem (bine, am avut noi baia de serviciu de jos intre timp...)

Si inca o fericire: dupa luni si luni de promis ca merg la dentist, am fost in sfarsit aseara la control: n-am nici o carie!!! M-au trecut toate apele pana la verdict, tare teama mi-a mai fost . Mi-a spus dentista ca o alta perioada critica va fi in timpul alaptarii, cand e posibil sa apara si sa evolueze rapid cariile, si sa mai merg o data si atunci la control.

Acum ca si-a revenit forumul, de-abia astept sa incepeti iarasi sa va desfasurati - poftiti !

Maria & bebik din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Doar semnez in condica, caci am lipsit cateva zile, m-am luat cu spalat, aranjat/retusat prin casa, calcat haine la bb, mers cu sotu' la pescuit in week-end ca era asa de frumos afara.
Sunt un pic ingrijorata si eu ca de vreo 3-4 zile il simt pe bb destul de rar. De multe ori trebuie sa pun palmele pe burtica si sa astept sa-mi traga cate un sut sa macar sa se unduiasca sub palmele mele. N-o mai fi avnd loc?, caci burtica mea nu e f. mare. Sper ca placenta il mai hraneste si totul e ok.Maine ma internez pentru monitorizare si parca mi-e frica un pic, sper sa fie bine.

Pentru fetele cu constipatie, ultima varianta pe care am folosit-o si la mine a tinut sunt smochinele.
Va pup

Mandy, 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fetele, semnez si eu condica.

Am renuntat sa dau acum examenul pentru ca nu sunt suficient de bine pregatita si nu pot sa ma fac de rusine. Din pacate maine era ultima data posibila pana nasc . O sa incerc sa mai citesc totusi.

Monet eu am fost contra! (la votat) Contra curentului!

Il astept pe sotisorul meu, mi-e tare dor de el. In rest suntem OK, burtica e maaareeeeee.

Mandy si a mea misca mult mai putin in ultima vreme, acum vreo luna era f f activa. Si o si simt mai mare. Probabil pt ca au mai crescut si nu mai au atata loc.

Mirela ai intrat in ultima saptamana!!!!! Ce mai faci? Cum iti mai e?

Pana la urma tot Mirela naste prima? Nu se inghesuie nimeni?

Sibiencelor, vi s-a terminat de renovat centrul? Nu de alta, dar de Pasti (!!!! deja imi fac planuri, va place?) poate mergem la socri la Alba si facem o oprire sa ne plimbam prin Sibiu cateva ore.

Eu am o chestie cu dorul de duca. Ma apuca! Si mor de ciuda ca am "interdictie de parasire a localitatii" de la . Taica-meu zice ca meritam "arest la domiciliu" dar ma bucur ca totusi nu e cazul.

pup fetele burticoasele,
Lavi02 35+

Mergi la inceput

Lavi02cu renovarile pe centru n-au terminat bineinteles,e o harmalaie pe acolo de ti se taie orice pofta de plimbari in zona.dar totusi pana de Pasti mai este ceva timp si sunt sperante sa aduca centru la un "look" rezonabil pana atunci.In alta ordine de idei..du-te la examen chiar daca nu ai reusit sa inveti chiar tot..niciodata nu se stie cum va fi si dupa aia o sa regreti ca nu te-ai prezentat.

Varsta bebelica
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi02, subscriu la ce spunea Coralia. Si mai ales: du-te la examen!! Hai ca ai galerie puternica, plus circumstante atenuante cand te vor vedea ca apari

Eu ma distrez de nu mai pot cand ma zaresc in vreo oglinda, nu-mi vine sa cred ca am ajuns de-adevaratelea, plimband ditamai zeppelinul

Maria & bebik din burtik

Mergi la inceput