fumatul si sarcina
Raspunsuri - Pagina 8
july_g spune:
Ioana, imi cer scuze ca nu te-am vazut! sunt fumatoare de 9-10 ani si cu cate 2 pachete pe zi la activ. Pentru cat timp? Iaca eram mandra ca 2 zile nu pusesem de loc gura. S-a intamplat nenorocirea. In prima zi de dupa pierdere, nu voiau sa intre in piept tigarile nici de frica ( stii metoda mea). Acu la o saptamana bat sin nou incet, incet pachetul. Dar imi promit din nou, de maine nici urma de tigara in casa mea. Imi doresc atat de mult un bebe, incat nimic nu mi se pare u efort prea mare!
Carmina si toate celelate fete, nu are rost sa ne certam. E greu sa te lasi, dar fiecare tigara nefumata pe zi, pe ora pe cum vreti voi e un castig pentru noi si pentru bebei.
Fumatoarele, va rog, nu va mai suparati. Hai sa ne sprijini una pe alta ca sa renuntam.
Nefumatoarelor, nu mai aruncati cu pietre. Suntem constiente! Poate am vrea sa ne linistiti, nu sa ne certati!
Eu va propun sa facem clubul Fumatoarelor Anonime
.
Sunt July si sunt fumatoare! Pentru azi imi propun sa nu mai fumez cele doua tigari de seara! Cune ma sprijina?
Va pup!
inaioana spune:
Glumeam, July, mi-am dat seama ca nu ma vazusei. Dar ma agitam si eu ca sa ma vezi![]()
Te intrebasem cat timp te-ai lasat si ce fel de fumatoare esti (adik serioasa sau amatoare) pentru ca eu cred ca numai fumatoarele amatoare pot spune, ei, gata, m-am lasat de azi pt totdeauna si ma simt excelent. Fumam si eu spre 2 pachete demult, pana sa raman gravi cu Katja, iar de lasat de tot nu am reusit decat 1 luna si jumatate in care nu am pus tigara in gura, imediat ce am nascut. Dar nu vrei sa stii cum eram psihic!
Sotzul meu a zis, da-o dreaq, fumeaza o tigara. A fost cea mai buna tigara din viatza mea.
Cat despre initiativa ta, eu sunt prima care te sprijina. Atat fumezi tu, doua seara?
Sau cu astea vrei sa incepi?
Ioana
14 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
july_g spune:
Ioana, tocmai fumez ultima tigara. Mama si ce buna e!Cele doua de seara sunt cele de dupa 10 noaptea. Asa mi-am propus azi. De maine nu mai pup tigara!
raalucutza spune:
july stii ca stiu ca doar sunt acolo cu tine...sau am fost!si am plans cand am citit si nu am putut sa mai scriu in seara cand am aflat de tine!imi pare sincer rau!vad lucruri urate care se intampla in jurul meu...cauzate sau nu de fumat....dar eu nu pot sa ma las!sotul meu(pe 11 noiembrie am facut 3 luni de casnicie)este un fumator inrait si dimineata ma roaga sa ii pun cafea si ma cheama cu el in bucatarie...si ne incingem la discutii incat uit ca seara imi facusem promisiunea sa nu mai fumez!cert este faptul ca fumez mult mai putin decat fumam initial.....ceea ce nu ma multumeste !!!sunt alaturi de voi fumatoarele din toata lumea!sa fim sanatoase!si bebeii la fel!
raluca
july_g spune:
Raalu, te inteleg tare bine. Si sotul meu e fumator si azi dimineata, la cafea si-a aprins o tigara. Imi venea sa-l dau cu capul de pereti. Sunt mandra sa va spun ca, dupa ceasul meu este ora 9.00 si desi sunt la servici, nu am pus gura pe tigara.
Help, simt ca explodez. Ajutati-ma sa rezist!
raalucutza spune:
hehehe july.....doamne ajuta sa nu iti mai trebuiasca tigari veci!ca eu incerc diferite metode....cu seminte cu bomboane cu guma de mestecat cu mere.....ca sa am ocupatie dar vad ca nu da rezultate....can imi trebuie tigara imi trebuie si cred ca as bate pe toata lumea de nu s-ar putea!bafta!
raluca
inaioana spune:
July, mai tine-ne la curent ca noi te chibitzam intens pe aici!
Mai e cineva care se chinuie sa se lase de tot???
Ioana
14 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
inaioana spune:
Raalucutza, cate fumezi pe zi? Ca mi se pare ca suntem niste foarte asemanatoare colege de suferintza in privintza fumatului...
Io nu le numar ca sa nu ma stresez dar cred ca depasesc 10
Ioana
14 saptamani si
Katja(30 martie 2004)
july_g spune:
Fetelor, bag capul in pamant si cu rusine spun ca nu m-am abtinut! Am fumegait vreo 5. Ca dupa ce am cedat la una, asa usor a fost la celelate! Oricum ma incurajez singura ca u fost putine pentru o zi!
Si Ioana, mersi de chibitat! Daca depasesc 5 pe zi da-mi o nuia peste bot!
inaioana spune:
Bravo tie!!!
Stai linistita, 5 e foarte bine! Daca ai putut atat, atunci o sa-ti fie usor mai departe. Iti tin pumnii!
Nuiele nu dau dar o sa gasesc io o metoda sa te fac sa bagi capu' in pamant!
Dar nu cred ca va fi cazul la cum ai inceput!
Ioana
14 saptamani si
Katja(30 martie 2004)