Scandinavii stiu DC... (78)
Raspunsuri - Pagina 6
lilanda spune:
Io zic sa nu-nchiriem nimic ...fiecare cu pasarica lui, domle Carantina, ca vedeti ce maladii egzita !!
Bestiala poza asta...chiar care-i legatura intre Prince si Fläckis, fiindca motanu' are, asa, un aer matur protector :-))
Azi am musafiri la cina, doua colege dintre care una (canadiana ) viitoare, sper, dogsitter pentru Ilie...tineti pumnii, sa se placa!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
arboria spune:
mi-a placut cum ati "crosetat" bacteria legionara, virusul pasaresc si secretele convorbirii lu'... cu...
cat despre bullitu' ala din capul hotului... io am stat sa ma intreb: domle, cum l-a nimerit tocmai in cap? ce precizie, auzi!
adela, cum se mai numeste scorusul? am citit despre el in literatura bibliografica pentru liceu, de atunci n-am mai auzit de el. Te pomenesti ca am si eu in curte si nu stiu.
Adela99 spune:
la scorus ii mai zice si rönn (pe suedeza)
iar pe latina ii zice aucuparia de la latinescul avis (pasare ) si capere adica prinde pasarea Linné a fost acela care ia dat numele. pe suedeza rönn se poate asocia cu rosu, a se inrosi
lilutznush ce sa zic despre relatia Prince-Fläckis ... Prince s-ar tot juca si il cam fugareste pe Fläckis sa-l prinda si sa-l linga si la ala nu-i place si protesteaza el ce protesteaza si apoi il musca (Fläckis pe Prince)... cam au probleme de teritoriu ... asa ca m-am vazut nevoita sa le marchez eu (nu asa cum va ganditi voi )
itsme spune:
pipal, haideti noroc!
am venit sa va anunt ca exista sperantza in ce priveste obtinerea premiului Nobel pe acest subiect, iar nea Caisa si chiar si extremica zic eu ca au sanse mari, chiar foarte mari, dupa ce observ ca au cercetat ei aici in legatura cu savarina legionara si psihologia papilomavirusului
Ia de uitati-va www.guardian.co.uk/science/story/0,3605,1586951,00.html" target="_blank">aici, daca nu ma credeti! Totusi se poate! Cel mai interesant mi se pare premiul lg Nobel pentru economie, dat pentru inventarea unui ceas desteptator care dupa ce suna fuge si se ascunde, fortzand cetateanul sa se scoale si sa se apuce de treaba; premiul lg Nobel pentru medicina, pentru inventarea testicolelor artificiale pt cainii de apartament, care instalate la cainii castrati in prealabil contribuie la restituirea demnitatii de caine; premiul lg Nobel pentru chimie, pentru studiul in care se vede daca omul inoata mai repede in apa sau sirop (fie el si de savarina), etc. Deci si prin urmare, exista sperantza!!! Io zic ca la anu' ar trebui sa ne organizam si sa participam, parerea mea
fetelor, merci de sfatul cu facultatea, cred ca copila se va duce la Dauphine pana la urma, pe principiul ca 'e mai in shientru and there's where the action is' Acuma lasand gluma la o parte, ea nu va absolvi de la HEC, ca merge doar pt 1 semestru, iar scoala asta la care merge ea acum e tot din 'liga HEC', asa ca ii cam storc astia pipotzica, saraca, ca toata ziua are de invatzat si de facut proiecte. Asa ca eu o inteleg ca daca se duce in deplasare vrea si ea sa se relaxeze si sa o ia mai incet, asa ca sa se duca unde vrea ea, la o adica.
in legatura cu hotzul ala eu nu stiu ce sa zic ca nu am fost acolo, dar un lucru va spun cinstit, pe mine hotzii astia ma cam scot din sarite !!! Nu i-as impusca chiar, dar un sut in tot le-as da!
despre mojito, totul e cum ai zis, Rayouelo, da' cu exceptia ca se pune lime, nu lamaie (nu stiu cum ii zice in romaneste, dar e o lamaie asa mai mica si mai verde, no, sper ca aveti si voi pe acolo, daca nu iti aduce conu' de la arabi!)
pupici la tulemond si o jumate de weekend!
arboria spune:
adel, multam de informatie
nu stiam ca asa arata scorusul si cica nici n-o sa vad prea curand in realitate, ca arealul de raspandire e in iurop si africa
cat despre hot, acum am citit ziarele si am vazut ca distanta de la care s-a tras a fost de ha-haaaat.... 1000 de mm
itsme, vreau si io sa inot in sirop (nu de savarina)
no, va pup, ma duc sa mananc inghetata
arboria spune:
acum am citit cu maaare atentie articolul citat de itsme, in special partea cu premiul pentru biologie
si acum am o intrebare pentru narancea:
cum miros broastele tale cand is stresate?
Sabina spune:
neata neata.
noi de ducem la parc, la herastrau, la roata.Mai vine cineva?
am uitat sa va zic de ce sunt si eu f f putin scandinava, am fost 6 luni in germania, la oldenburg, clima umeda, ploaie, aer curat etc:) asta acu 4 ani.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
lilanda spune:
Buna dimineata...:-))
Incep mesajul cu un apel umanitar catre "extremica si nea caisa": lasati-va bre de voodoo, ca va iese Azi, de pilda, dupa soarele de ieri, e o vreme de stai cu lumin-aprinsa la ora prinzului
arborico, tie iti spui ca mai bun decit siropu-i ciucalata!!! Vazui la danji ca exista cabinete cosmetice unde se fac impachetari (ca la namol) cu ciucalata neagra, asta fiindca ciucalata ar contine mai multi antioxidanti decit ceaiul verde ori legumele...
Ieri va spusei ca avui la cina musafiri...canadiana de care va vorbeam ii de orgine peruana si se trage dintr-o familie de artisti care a locuit la Lima, guess where...in Miraflores, poarta-n-poarta cu Mario Vargas Llosa. Eiiii si cica, pe cit e de genial in scris Llosa, pe atit de ciufut e in viata privata si, mai cu seama, dupa ce a pierdut alegerile la presedintie, in 1990. De atunci ii face pe peruani prosti, tarani si ignoranti, a renuntat si la cetatenia peruana in favoarea celei spaniole...daca va amintiti, tot in acel an, scria si despre noi, romanii, ca sintem xenofobi si ca intelectualii dimboviteni au fixatii religioase!!! :-)))Acu' sa asteptam si sa vedem ce-o mai scrie, dupa vizita din septembrie in Romania!!! Poate i-o fi trecut supararea pe viata din 90 si pina anul asta!!! (insa mai degraba vroiam sa fac o precizare filosofica: ce mica-i lumea, domne!!! Azi stai cu nasu-n carte si citesti despre un oras, despre un cartier aflat la mii de kilomteri distanta, totul te fascineaza ...iar miine intilnesti deja pe unul care chiar a locuit acolo si-l mai cunoaste privat si pe autor!!! )
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet