Scandinavii stiu DC... (78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

nea caisa ? ok !

frunze de portocale
si cu simburi de migdale
moldovencele sa nu mai vada soare !!!!!!!!!!!

abra ca dabra si dabra ca abra ......
sa le ploua intr-una
toata saptamina !!!!!!!!!!!!!!

si o chestie mai urita
sa li se puna slanina pe burta !!!!!!!!!!!

iaca asa !!!!!!!!

cu dragoste de la nea caisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

e tot ce poate face omu dupa ce citeste de pasarele via savarine,de inotat prin siropuri si de Llosa ciufut(uf ,inca un personaj pe care-l simpatizam ,iaca ce de mai invata omu),de plimbari in Herastrau cind la noi cerne linistit(naranceo,ai pile la Doamne doamne?Ca imediat ti-a ascultat rugile,da cred ca ai deviat un pic la formula magica,pen'ca,desi nu-s moldoveanca,m-a pocnit si pe mine ploaia,rusineee,vrajitor amator ce iesti!)
Asa,in alta ordine de idei,arboritzo,broastele se streseaza,asa ,ca noi?hehe...mi-am adus aminte de bancu ala care ni l-a zis Nea Caisa,mai stiti?
Cica un om se duce la doctor,cu o broasca imensa crescuta in cap.
Doctorul,stupefiat,intreaba:
-valeu,cum s-a intimplat chestia asta?
la care broasca:
-nu stiu domle,totu a incepu asa,cu o buba in cur...
Io rid de fiecare data cind imi aduca mainte de bancu asta.
P.S-Adeluci,am vazut bozele,aia indicata de lilutza e criminala,mi-a placut rau,poti sa o faci carte postala.
P.S.-am adaugat vreo 5-6 poze de la intilnirea lu Boubou cu blindul Ben,baietelul mosafirilor ce-i avuram din Germanika(cupil civilizat,spre deosebire de...)

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

neatzaaa cupii,

io intrai doar sa va zic ca is inca sub stare de ...ieri fii mea ca o adevarata rebela m-a inchis in spalatorie, si povestea s-a terminat cand intr-un final a trecut un vecin prin zona si a sunat politia si ne-am trezit cu 4 (3 baieti si o fata imbrcata ca la trupele speciale) de m-au descuiat...intretimp barbate miu era si el pe drum, anuntat tot de saracul vecin, la care mai mult am strigat decat vorbit, din cauza de ecoul camerei in care am inghetat bocna vreo 12 ore...cu ochii tinta pe fii mea, usa avea geam dublu termopan pe care cu nici un chip nu am putut sa-l sparg, si fiind si sambata era un pustiu imprejur fiecare fiind care pe unde...din fericire nu am glas sa va spun ca Freya s-a comportat impecabil ascultand la mine cum urlam la ea prin geam sa stea langa mine sa o pot vedea ce face, bietul copil, acum doarme bustean .

Mergi la inceput

lena uelcam in gashca parintilor cu cupii atomici,pupici la Freyozaura,cre'ca te-au trecut toate apele,dar lasa ca pe la 18 ani ai ce sa-i povestesti!

Mergi la inceput

eu am un aparat din ala de proiectsat cai verzi pe peretzi si acu pun dvd pe perete mi-am facut cinema hahahahahaha ma pregatesc sa vad shall we dance iar da da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

narancea bun proiectorul ca n-are pic de radiatii plus senzatia aia de cinema...dar de filmul asta n-am auzit, este ceva lacrimogen ca nu te vad de genul asta

rayu este bestiala Amelie, ce pleata are si ce-l mai pupa ea cu foc pe Ben care pare ffff pasnic in comparatie cu mica ta terorista...auzi dar tu unde erai cand ai facut-o pe fii'ta ca seamana leit-poleit cu your husband...asa imi dau seama pe timpuri cand faceau aia cupchii cu multe femei, cum ii recunosteau, bagau okiu sa vaza daca seamana, la tine nu e nevoie

bre, oameni buni ce poate sa faca copii astia din tine...ieri am murit si-am inviat zau...m-au trecut toate apele, sa nu va mai zic, ca-n inchisoarea aia de camera unde nu este incalzire, era doar masina de spalat, dry-erul, suportul de haine ude si cutiile cu hartie si sticla...sa va zic cum m-am incalzit, ca eram doar in tricou si pantaloni scurti... am bagat toate flyerele alea mototolite pe sub haine ca altfel ma gaseau drept yeti-omul zapezilor...si a fost ieri o oribilitate de vreme aici, cu ceata sa o pui pe paine...am vazut in "the day after tomorrow" ca asa ar fi o metoda de incalzit, pe care o folosesc homelessii ...a avut efect, zau.

Mergi la inceput

lena,brrrrrrr,cred ca as fi innebunit sa fiu in locul tau,eu reactionez timpit in situatii de criza,intru in panica,sint paralizata.Bine ca Freyozaura a stat cumintica(o fi avut niscai mustrari de constiinta ca te-a incuiat acolo?)
cit despre filmu lu narancea,e ala bre cu Richard Gere si Jennifer Lopez,d'aia cre'ca vrea sa-si proiecteze filmu pe pereti,sa vada wide screen posterioru divei

Mergi la inceput

neeeeeeeeee n-ai ghicitara mama rayu, nu dau doi bani pe fundu lu aia, imi place numai de el- mie imi plac gagicile mici, slabe, cu fundu mic, ori aia e asa bine facuta si implinita la partea dorsala hahahahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Rayu, tu zici acilea ca-s prieteni iar ??? Nu vezi, ca bietu' cupil mai are oleaca si nu mai sufla??? ...de blindu' Ben vorbesc, evidement...:-))
lena, najpa experienta de ostatic ai avut!!! Altadata cind mai speli, sa te-mbraci bine, sa-ti iei provizii, ca nu se stie ce-i mai trece fiica-tii prin cap :-)))
narancea, mai zii de alea de ploaie, ca pe-aici...a iesit soarele (poate mai si slabesc oleaca ). Hah...ca venii vorba de mici slabe si cu fundu' mic...o tanaka ceva???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mamamia, nu poate omu sa se plimbe la herastrau ca numa povesti una si una.
Lena, ce sa zic...12 ore??? saraca de tine si saraca Freya, cred c-a fost f greu pt ea, nemancata si stresata.de tine ce sa mai zic.

si eu am vazut faza cu prieteni iar, ala micu(Ben) are o fata de genu, "nu mai pot, indur, da nu mai pot".nu-i nimica, asa iubeste si Sofia:))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput