Scandinavii stiu DC... (78)
"A venit toamna, acopera-mi inima cu ceva
Cu umbra unui copac sau mai bine cu umbra ta"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32036" target="_blank">Jurnal de chef la scandinavi 2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=5881" target="_blank">Regatul danez; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27978" target="_blank">Regatul danez (2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26837" target="_blank">Fetele din Suedia..noi nu birfim?; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27277" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27915" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28362" target="_blank">(4)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28736" target="_blank">Sus...in Scandinavia; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29110" target="_blank">(2); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30359" target="_blank">(3); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30831" target="_blank">(4); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31065" target="_blank">(5); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31245" target="_blank">(6); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31505" target="_blank">(7); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31762" target="_blank">(8); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32154" target="_blank">(9); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32583" target="_blank">(10); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32816" target="_blank">(11); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32981" target="_blank">(12); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33248" target="_blank">(13); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=33614" target="_blank">(14); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=34363" target="_blank">(15); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35108" target="_blank">(16); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35394" target="_blank">(17); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35759" target="_blank">(18); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36012" target="_blank">(19); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36591" target="_blank">(20); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36957" target="_blank">(21); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37288" target="_blank">(22); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37492" target="_blank">(23); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37656" target="_blank">(24); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38045" target="_blank">(25); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38386" target="_blank">(26); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38628" target="_blank">(27); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39188" target="_blank">(28); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40389" target="_blank">(29); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41014" target="_blank">(30); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41905" target="_blank">(31); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42676" target="_blank">(32); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43508" target="_blank">(33); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44174" target="_blank">(34); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44967" target="_blank">(35); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45507" target="_blank">(36); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46120" target="_blank">(37); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46518" target="_blank">(38); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47248" target="_blank">(39); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47685" target="_blank">(40); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48028" target="_blank">(41); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48272" target="_blank">(42); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48379" target="_blank">(43); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48629" target="_blank">(44); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48761" target="_blank">(45); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49070" target="_blank">(46); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49268" target="_blank">(47); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49302" target="_blank">(48); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49424" target="_blank">(49); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49430" target="_blank">(50); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49436" target="_blank">(51); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49630" target="_blank">(52); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49845" target="_blank">(53); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50040" target="_blank">(54); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50208" target="_blank">(55); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50376" target="_blank">(56); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50469" target="_blank">(57); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50712" target="_blank">(58); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50964" target="_blank">(59); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51323" target="_blank">(60); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51893" target="_blank">(61); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52240" target="_blank">(62); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52508" target="_blank">(63); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52788" target="_blank">(64); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53199" target="_blank">(65); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53448" target="_blank">(66); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53882" target="_blank">(67); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54363" target="_blank">(68); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54849" target="_blank">(69); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55153" target="_blank">(70); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55412" target="_blank">(71); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55821" target="_blank">(72); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56130" target="_blank">(73); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56492" target="_blank">(74); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57146" target="_blank">(75); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57854" target="_blank">(76); www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58485" target="_blank">(77);
Imnul scandinavilor:
A little bit of Mihaela in my life
A little bit of Itsme by my side
A little bit of Rayu is all I need
A little bit of Alba is what I see
A little bit of Mara in the sun
A little bit of Doruletz all night long
A little bit of Adeluci la la la
A little bit of Lalandia here I am
A little bit of you makes me your man
...si www.geezer.com/images/item/27994_img.jpg" target="_blank"> mascota!
Raspunsuri
annie_xtreme spune:
Bine v am gasit.
Io am scris un mesaj dimineata al carui scop era sa exprim un LOL muncitoresc la atitudinea lu' sotzu' lu Doruletz. Da dom'le - incepe cu urshi rotitori deasupra capului, continua cu desene animate cu violentza si pana la urma - ete depresia occidentala.
Imi dadusem si cu parerea mai pe larg despre articol - mi e lene acu sa mai scriu - ie prost si gata. Adik io cred ca si un american care emigreaza in .ro are depresii datorate procesului de adaptare - de aia de ce nu vorbeste :D
Pupam mama Rayu si ne bucuram ca s a intors in poienita.
Teoretic am studio ul minune (nu va grabiti cu felicitarile, va zic io cand), practic mai am nejte intrebari de pus lu nenea de e proprietar inainte sa semnez.
Cam atat pe aici, n am aruncat nik in aer deci va pup pe toti,
A.
PS: Narancea, de cand nu ma mai mentionezi - nu mai ploua aici:D Keep it up]
narancea spune:
aaaaaaaaaaaaa sefu mare stropeste un pic in calea extremei.
si itzi pun si de acatiste :
frunza verde, frunza noua
da doamne sa ploua !
frunza verde de protzap
s-o plua pe extrema-n cap !
hai ca tzi-am urat de bine
ocebine spune:
Bag si io capu'n poienitza scurt....
De doua zile fusei la training...ma trimisera shefii la un curs pentru diplomati cum sa vorbesc muuuult si practic sa nu zic nimic. M-au invirtit tovarashii aia doua zile in jurul propriei mele cozi de mama-mama. Am luat notitze (care practic arata acelasi lucru in diferite variatii), am facut scenarii, exercitii si alte alea...asa ca sint toba de nimicuri.
Simbata sint invitata la club de striptease pentru ziua cumnatei mele (implineste 24) asa ca mergem in grup la Hunk-A-Mania. Sotamiu s-a cam uitat crucis la sora-sa dar nu a zis nimic....Bine ca nu vine soacra-mea.
pupicei la poienitza
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre
mihaela_s spune:
Uite de aia beau eu, ca nu-s in tara care a devenit "a visurilor mele"(arborico si ocebine, is invidioasa pe voi si pe alte muuuuulte milioane de oameni )
Si un lui Dinescu ccc care e si preferatul meu. Il "savurez" cu placere de cate ori am ocazia, e .
Mai multe nu va zic, ca n-am ce!
Pupaturi!
Mihaela si fetele mele
Silvia la 2 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
nazdravanii
doruletz spune:
bonsoir
hehe buli pai dupa cum relatezi tu chestiunea, pare ca infantu' de abia asteapta sa prinda niscai puteri ca sa se razbune pe animalele zburatoare care l-au terorizat inca de la venirea pe lume
sabinutza, pai cu Brahms si cantecelele de leagan e de acord consortu', nu asta il deranjeaza ci eventualii hipopotami zburatori care le canta! Cica dupa aia toata viata o sa-i ramana in subconstient faptul ca undeva pe planeta exista hipopotami care se invart prin aer si fredoneaza Brahms!!
annie, bafta la studio, gata, d'acu' chiar ca ai crescut mare, sa fie intr-un ceas bun bre!
anamaria, sa faci poze la spectacolu' cu baieti dezbracati sa mai vedem si noi cate ceva interesant p'acilea nu doar pe grasanu' de varu' narancea!
restu'
"Asta e ceva asa, nemaipomenit"
imagini
Sabina spune:
hahha, pai atunci cumpara un carusel cu niste copilasi, gata cu trauma:))
acu, nu stiu daca trebe chiar de la incepu caruselu, cred ca la 2 luni e bine:)
nu uita, daca vrei vreodata sfaturi de alaptat io sunt aia.dr sofiei (e celbra in bucuresti, sefa de sctie) mi-a zis ca de-acu pot sa scriu tratat de tzatzologie prin cate am trecut:))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
itsme spune:
hola dragalasilor,
am venit si eu un pic sa va salut...
arborico, e foarte frumos la tine acolo, zona aia, NY, Boston si o parte din California sunt singurele locuri care nu ma sperie de la vecinii din sud (si aici nu ma refer la bulgari, if you know what I mean
dorulets, Alain e o mare figura! Imi aminteste de al meu care inainte de a i se naste odrasla avea niste principii foarte ferme in ceea ce priveste cum e bine de crescut copilul si se tinea de ele mortzis. Ca de exemplu, cand am vrut eu sa cumpar o suzeta, asa preventiv, doar sa o avem in casa in caz de nevoie, 'mnealui a sarit de dos in sus si a declamat tare si hotarat ca la el in casa niciunui copil nu i se va da o asemenea porcarie, care e neigienica, strica dintii, si arata ca dracu'. Ala e instrumentul parintilor care sunt lenesi si nu-si iubesc copiii, a mai anuntat el. Asa ca nu am cumparat suzeta preventiv. Dupa vreo luna de la nasterea copilei, cine credeti ca intreba chior de somn, la ora 3 dimineatza, cu vocea stinsa "ma, de unde se cumpara suzetele alea?" Chestia e ca am cumparat noi suzeta a doua zi, dar soarta se razbuna pe cei trufasi si care cred ca le stiu pe toatele in feluri nebanuite, iar in cazul acesta s-a razbunat prin aceea ca odrasla a refuzat cu indarjire sa puna in gura asa ceva, ba mai mult, cand i s-a pus cu fortza, a reusit cumva (desi nu ajunsese inca la faza de hand-mouth coordination) sa dea cu mana pe la gura si sa zvarleasca suzeta aia cat colo So anyway, poate la voi nu o sa fie nevoie, dar pun pariu ca daca ar fi cazul (doamne fereste!) Alain va fi dispus la un moment dat sa invite chiar hipopotami adevaratzi acasa pe care sa-i invetze el insusi Brahms si sa-i urce in tavan, numai sa se potoleasca potopul si sa fie liniste....
si noi am avut carusel din ala cu animale cantatoare in tavan, dar tovarasa progenitura era asa de plictisita de ei, ca doar daca cineva ii si misca in mod continuu si violent in timp ce ei cantau era si ea dispusa sa taca si sa le dea atentie...asa ca noi am inventat un dispozitiv format dintr-o atza lunga, care era legata la un capat de dispozitivul de deasupra copilului, iar celalalt capat era legat de piciorul adultului de serviciu, care adult trebuia sa miste violent din picior in permanentza, ca posedat de Parkinson, altfel nu se putea sta de maraieli si vaicareli si plansete Cu toate astea, eu am toata mila si intelegerea pentru bebelasi pana in momentul cand pot sa stea singuri in fund. Va inchipuiti cad de ingrozitor ar fi sa stai luni de zile pe spate si doar sa te uiti in tavan (care e si alb!), fara nici o posibilitate de a face altceva? Pai care n-ar urla in situatia asta??? Eu inteleg si cred ca au tot dreptul sa fie foarte, foarte suparati.
Anitzo, felicitari ca n-ai explodat ceva pe acolo. Sunt mandra de tine !
Rayou, BouBou e dementiala, abia acum am reusit sa ma uit si eu mai bine la poze. De cate ori o vad ma binedispune, are o personalitate de vedeta, ce mai!
itsme spune:
ah, am uitat sa va zic ca azi e salsa day! De abia astept, asta e punctul culminant al saptamanii! Cred ca o sa fac obsesie cu asta, parca ma vad ca o sa ma apuc sa visez noaptea, ca io asa patesc cand ma apuca cate ceva
ah, am editat ca am uitat sa-i dau sfat lui Rayou in legatura cu nemtzoaica. Rayou mami, cand mai incepe aia sa fie nesimtzita, fa o pauza si uita-te la ea lung, si zi-i: "vaaai, dar eu te cunosc de undeva, sau imi amintesti de cineva....hmm...cine sa fie?" Dupa care prefa-te ca te gandesti un pic si ca-ti pica fisa, si spune-i plina de entuziasm: "Aha, stiu! Cu Hitler semeni, numai ca nu ai mustatza, de aia m-ai confuzat!"
Bineinteles ca glumesc, sa nu-i spui asa. Daca vrei spune-i ca seamana cu Goebbels, ca aia e mai putin insultator haha.. Hope it helps! (sau cu alte cuvinte, mai da-i mai in p. mamei lor de nesimtiti, ca e lumea plina de ei; viatza e prea scurta pentru a lasa asemenea creaturi sa ti-o umbreasca!). Asa ca mai bine baga-i un 'ignore' si injur-o pe forum, daca ai nevoie sa te racoresti. Daca vrei, facem un concurs de injurat nemozoaica, eu una particip cu mare drag, si ne racorim cu totii, ca stiu ca fiecare are nevoie de o refulare cand si cand
pupici la tulemond, si aveti grija de voi!
Rayuela spune:
itsmii,uite d'aia te iubesc eu ,ca ai umor!O astept si pe vikinga sa-mi zica maine ,la plecare,cum sa le flutur batista pe nemtzeste,si sa le zic,vorba la conu narancea:mai poftiti pe la noi,nu va uitati ca nu avem de unde
Eh ,maine gata,asa ca paguba-n ciuperci,ma relaxez azi,care-mi da si mie reteta aia de mojito?
Sabina ,povesteste-ne de faptele mari!Au iesit cum ti-ai propus?
Mihaela,pai daca ati gasit tara visurilor,go for it,zic io!Adevarul e ca as vizita si eu America,mai precis New York,sint convinsa ca sint multe de vazut p'acolo.
Dorulet mami,io n-am avut dracia d'aia care se invirteste,in schimb am investit bani intr-un...patutz de copil.Stii de cite ori a fost folosit?3-4 ori,cu niste urlete si lacrimi catastrofale,io am cedat nervos,asa ca patutu a fost vindut..asa ca iti dai seama,daca mai cumparam si hipopotami zburatori?.Cind eram insarcinata,eram mama ideala,pe cuvint de pionier,stiam TOOOT despre bebelusi,numa ca practica m-a omorit!io zic sa-i povestesti lu Alain ca in curind(da asa,mai cu duhu blindetii,ca frantuzii sint mai temperamentali,sa nu se sperie omu) o sa ziceti mersi numa cind o sa o vedeti pe Gepeta ca a inchis ochisorii si doarme,ocazie cu care o sa apucati si voi sa:mincati,faceti un dus,dormiti..luxuri d'astea.
Asa...restul poienarilor,pupaturi si tema pe tapetul poienitei,sa va faceti lectiile pina maine:
iaca,am vazut la maretzele stiri Protv(singurul post romanesc pe care-l prind,ucigator prin lipsa de profesionalism) cum ,vorba telenovelei,si bogatii pling ,vaivaivai.Mai exact:azi-noapte,in locuinta creatoarei de moda Romanita Iovan,a patruns un hot.Hotu a subtilizat un ceas si niscai bijuterii,dupa care a fugit.Sotul respectabilei creatoare l-a auzit ,a luat o pusca si s-a gindit ca nu ar fi au sa-i traga un glontz in cap.Ceea ce a si facut.Acuma vin io si va intreb ,precum Guica lu Moromete:i se va face vreun proces respectivului?deja toti urla ca era in legitima aparare,ca vaaaaaaaaai,bine a facut ,mai ales ca Romanita e gravida,omu a vrut sa-si apere familia,bine a facut ca l-a omorit pe ticalos(vorbele unei alte duamne,Zina dumitrescu)
io nu zic ca nu e traumatizant sa te trezesti cu un hot in miez de noapte,nu zic ca omul nu o fi vazut negru in fata okilor si a reactionat nebuneste,dar intrebarea mea ramine.Va fi un proces?A murit un om,fie el si hot.Sint tare curioasa,daca milioanele de dolari ale Romanitei nu vor musamaliza cazul,ca deh...Astept parerile voastre.
P.S.-cine naiba m-o fi pus sa-mi pun Protv,nu stiu.Era tare bine fara
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
vikinga spune:
Buna seara poienari!Istme esti criminala cind povestesti si asa e ai dreptate, inainte de venirea bblui si eu si sotzul ziceam multeee dar cind ne-am pomenit cu aliens-ul acasa de nu stiam ce sa-i facem sa taca eram in stare si de 3 suzete odata Si spor la invatat salsa! Noi cu belly suntem in vacanta, abia astept petrecerile scolii din iarna, acolo e de mineDoruletz daca sotzu nu vrea carusel din ala, nu e paguba mare ca drept sa-ti spun nu stiu daca ajuta asa de mult, tot umarul mamei, plimbatul in brate, sau cu carutul prin casa dupa preferinte. Mai degraba la Aldo a mers muzica clasica pt copii, cum zicea si sabina, am gasit un cd special pt copii, cu o instrumentatie asa gingasa, dar aceleasi arii celebre. Si acum folosesc cd-ul in fiecare seara la nani. Gepeta sa fie sanatosa ca in rest ea o sa faca regulile curind, garantat. Mai stam asa la birfe si sotzul zice minunat, cum un alien din asta mic apare ca de pe alta planeta si incepe sa puna stapinire pe tot, pe suflet in primul rind, apoi pe somn, timp, casa, concedii,..etc ehei invadatori adevarati sunt:)Rayu am citit mai devreme mesajul dar a trebuit sa fug la resto asa cu sotzul singurei, si chiar i-am zis si lui de nemtoaica mofturoasa. Si el imi zice ca probabil e grasa si urita si normal frustrata linga o romanca frumusica si mladioasa(i-am zis eu ca esti super) ei asta a fost logica lui de barbat:)). Nu stiu, eu in locul tau traitoare aici, daca as avea asa specimen in cale nu i-as mai da o alta ocazie sa-mi treaca pragul. Sincer! Uite un prieten de al meu e insurat cu o nemtoaica, au venit in vara la noi, e o dulce si jumate tipa, vorbeste romaneste mai bine ca mine germana, am avut asa mult fun cu ea prin oras, am fost si la streaptese de baietei, gateste si ciorba pt barbatelul roman, vorbesc frecevent cu ea la telefon, mai mult decit cu el chiar daca il stiu de cind eram mica, ce mai toata lumea o iubeste! Asa ca ce face respectiva nu e deloc nemteste si nici normal. E absolut nepoliticoasa. Daca tot pleaca miine asta e, insa fa in asa fel sa-i dai de inteles ca data viitoare nu e deloc willkommen. Pai de ce sa-ti faci tu nervi cind ai atitia alti prieteni de care ti-ar fi drag sa ii ai in vizita. Uite ma invit eu cu nemtzoaica vorbitoare de romana pt un we sa schimbam imagineaOcebine interesant cursul tau, poti pune in practica ce ai invatat? Usor nu e cred eu.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58643" target="_blank">ELENALOVE prietena noastra are nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)