Scandinavii stiu DC... (78)
Raspunsuri - Pagina 2
vikinga spune:
Rayu ca uitasem, cind eram in tara intr-una din vizite am retinut ca tocmai se bagase o lege noua la cel moment, care zicea ca in caz de cineva incalca teritoriul proprietatii tale, in caz de se ajunge la astfel de grozavii, proprietarul nu e considerat vinovat. Pt ca inainte legea tragea la raspundere omul atacat in casa lui in caz de saracul se apara si daca cine stie cum era mai in forma si batea hotul bine:)) sau daca hotul murea, atunci clar omul era condamnat. Mie legea aia mi se parea o mare timpenie! De asta am retinut clar noua lege cum ca ai verde sa faci ce vrei cu hotul, daca te tin puterile. Lasind gluma la o parte, chiar consider ca oamenii aia au procedat ok, iar daca sotzul avea si permis de port arma nu vad cum ar fi incalcat legea. Nu am vazut stirile, dar din cite ai spus tu asa eu inteleg.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58643" target="_blank">ELENALOVE prietena noastra are nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Pegasis spune:
quote:Doamneee, ca adevarat mai graiesti!!! doru, asculta aici la itsme, ca stie ce spune... Io nu vreau sa pun sa mai pun niste paie pe foc, da' ce-au spus fetele astea p'aici e taaaare adevarat... Nimic n-o sa mai fie ca inainte. Mama are o vorba: "Primul an e crunt, al doilea e greu si din al treilea incepi sa simti ca ai copil." Vestea buna e ca supravietuim...
Originally posted by itsme
Alain va fi dispus la un moment dat sa invite chiar hipopotami adevaratzi acasa pe care sa-i invetze el insusi Brahms si sa-i urce in tavan, numai sa se potoleasca potopul si sa fie liniste....
Io de fapt is asa de matinala ca vreau sa zic urmatoarele: aseara ma delectai cu povestirile de la redivivus DC (arborica ) si pt. prima oara am citit povestile lui tata lu toma din Venezuela. Super!!! taticule, esti sigur mai ca tu esti inginer ? Hai cu povestirile alea de conced, sa ne mai destindem si noi putin...
annie, te-ai acomodat? Cum ti se pare? Ne intilnim neaparat cind viu data viitoare...
quote:Uffff, unde erai tu acu vreo 4 ani cind muream cu zile...? Ce bine mi-ar fi prins un sfat atunci... Hai ca dam in altele...
Originally posted by Sabina
nu uita, daca vrei vreodata sfaturi de alaptat io sunt aia.dr sofiei (e celbra in bucuresti, sefa de sctie) mi-a zis ca de-acu pot sa scriu tratat de tzatzologie prin cate am trecut
Mai viu.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
narancea spune:
ia lasatzi ma fata sa zica, da guritza suntem numai ochi si urechi, preda-ne aici cu e cu alaptatul
aaaaaaaaaaa neatza
Sabina spune:
haha, carmen, acu 4 ani eram in germania si nici nu visam c-o sa am bb :)
narancea, io cu gepetta am treaba, voi sunteti deja intarcati
pt tine..alta intreberae.nu cunosti vreun bogatan danez sa vrea sa cumpere castel in Ro? sau arab, sau rus sau moldovean
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
buli spune:
buna dimineata
frumoasa-i viata
parca asa era la zdob si zdub, nu?
io am intrat sa-mi iau un pic "la revedere" ca miine ne mutam intr-o zona tampon unde n-o sa avem internet. poate o sa mai apuc eu sa citesc una-alta pe undeva, dar nu se stie.
asa ca Doruletz, nastere usoara si Gepeta cuminte si mincacioasa. si in rest, exact asa e, cum a zis toata lumea. dar cel mai frumos e cind descoperiti voi ce si cum
io ziceam ca toata lumea vorbeste prostii si ca nu se poate sa fie chiar asa.
ah, la mine cel mai fain s-a linistit Matei cind ii spuneam povestea porcului. am ales-o pe asta ca era luuuuunga si de obicei adormea pina la final.
Liris, sa-ti mearga sarcina tot asa bine ca si pina acum. si sanatate.
restul va pup asa, la gramada, si sa fiti sanatosi, cuminti si veseli
pfiii ... era sa uit
narancea spune:
bai si incepuse asa misto ziua de azi, cu alaptat si toate alea zic na hai sa aud si eu acum direct de la una in materie care stie precis despre ce e vorba in propozitzie ! si nimic !
de asta beau eu ! ca sunt intzarcat !
Sabina spune:
buli, te pupic si pune repede net:)
fetele...unde esteti?
io ma duc acu sa iau fata de la gradi.
care vreti sa-mi cumparati castelu dati un semnn.si de inchiriat merge.Vladeeee, iti dai seama ca de un an n-a iesit treaba?
narancea...era un subiect acu vreo 2 ani despre primul barbat care a alaptat, pe undeva prin africa/cand il gasesc iti dau sa vezi cum sta treaba, pana una alta , puna mana si
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Rayuela spune:
na ziua poienari!
Am scapat si de mosafiri,partea buna este ca Bubu s-a tot jucat cu ficiorasul lor,de 3 anisori(cuminte foc,a scapat de citeva palme bine directionate ale lu fi-mea ,pina la urma au facut concurs de tipete si topaieli,s-au inteles bine.O sa pun si poze)
Vikinga,ai dreptate,din perspectiva asta inteleg si eu faza cu legitima aparare.Eu ma intrebam insa,daca va fi un proces din care sa rezulteca asa a fost si nu altfel.(am citit intr-un articol ca hotu fugise deja,a ramas agatat,nu stiu cum naiba,iar domnu Iovan i-a tras glontele in cap din greseala).Nu stiu de ce,dar am impresia ca se trece prea usor peste faptul ca un om a murit,fie el si hot,poate ca sint eu mai ciudata ,cum gindesc,dar ma intreb,chiar daca ai de'a face cu un infractor,nu trebuie justitia sa clarifice treaba?Sau daca am avea toti cite o arma in dotare,ar fi firesc sa ne facem dreptate singuri?
Astept sa vad ce se mai intimpla in cazul asta,nu ca nu as putea dormi noaptea...dar ma plictisesc si io
In alta ordine de idei,il intarcam sau nu pe narancea?Ce zic mamicile?
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
tata lu Toma spune:
Sabina, daca vrei mai incercam o data da' tre' sa mai zici detaliile ca io-s cam sclerozat.
Pegasa, frumos la svaitarlandia , nu zic nu, da' io cand fusei acu' fo cativa ani la Lozan mi se paru asa cam ca la Govora daca
ma-ntelegi. Iar posirca aia de vin din podgoriile locale nu face la niste scandinavi ce suntem.
Cat despre impresiile mele de contzed ... mi-e o lene sa scriu ... cre' ca intai emigrez intre maslini si abia apoi m-apuc de scris cu Metaxaua-n mana.
_
Sunt moderator dar ma tratez
Rayuela spune:
daddy lu toma,hai ca-ti pun o pila la grecotei,ca maman e made in Greece,ia zi ,ce preferi,insule sau mai printre capre,la munte?
io as alege insula Patmos in locu matale,ca cica acolo a scris sf Ioan(daca nu ma insel)Evanghelia,cu ocazia asta poate iti pui o pila la zei
PS:Ati rezolvat bre problema savarinei?
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou