Scandinavii stiu DC... (78)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

ce sa rezolve ? o savarina ? aaaaaaaaaaaaa varule taci si le faci aaaaaa ? taci si le rezolvi am vrut sa zic hahahahahaha

savarine mititele, frumusele
inmuiate-n miere si din piele
si cu frisca sau brinzica
ia de-aici nu-tzi fie frica !

mmmmmmmmmmmmm o savarina din aia asa mai maricica, plina de brinzica si cu gust de hepatita ..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

narancika,bata-te norocu,ca numa savarine ai in capshor
Na,ca altceva vroiam sa va zic,cica azi se anunta de la Stockholm cine ia premiul Nobel pentru pace si cica Bono e unul din candidati
Am editat ca sa va zic ca premiul pentru pace a fost luat de organizatia IAEA,si presedintele acesteia,egipteanul Elbaradei,uitati mai multe detali www.sr.se/cgi-bin/ekot/artikel.asp?artikel=708537" target="_blank">aici,pentru cine pricepe nitel suiedeza.
In orice caz,gasesc fantastic premiul Nobel pentru medicina,doi australieni au descoperit ca ulcerul este cauzat de o bacterie si in curind va putea fi tratat,fara a fi necesara interventie chirurgicala
Toata stima.

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

nu mama, nu am savarine in cap, gindul meu sta la smochine !

si asa cu premiul nobel pentru toate cele, lumea e desteapta ia premii, ia ulcere, ia bacterii, noi nimic ! din partzi .....

na ma duc acasa si fitzi bine si linistitzi, sa avetzi un weekend ca oricare, nici prea prea nici foarte tare ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Rayuela nu ma-nfiaza mamanu' matale ca sa ma repatriez si io la Grecia ... poa' sa fie si capre da' dintre ele sa zaresc marea ... promit ca ma fac copil cuminte si m-apuc de scris.
Oare cum or fi savarinele din Grecia ca p-aici, cand speram si o la o partida ceva, vad ca "jucatoarele" incep sa-si jucariile si sa se care
Ce sa mai, vorba arboriei : "A venit toamna, acopera-mi savarina cu ceva"

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

daddylu Toma,o intreb pe maman,daca vrea un baiet,ca nu a avut parte decit de fete..si nepoata.Numa ai grije cu grecii,ca-s ticniti,nu stiu daca ai vazut filmul ala,My big fat greek weding,maman e exact ca mosu din film,totu vine din Grecia,restu..vai si amar
Io am gena romaneasca mai puternica,nu prea ma simt juma grecoaica,in ciuda eforturilor lu maman de a-mi injecta in cerebel ceva constiinta ateniana.
P.S.-tot nedumerita sint cu savarinele alea

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Breh, io v am zis ca luni cand s a anuntat Nobelu pt medicina m am uitat si io pe lista de premianti si de 34 de ani nici o femeie nu a mai luat premiu pt chimie???Da stiti ca in total is numai trei femei care au luat Nobelu pt chimie ever since? Ei bine, de asta beau io , ca femeile is under represented printre premianti.
Si mai beau pentru ca Elfriede Jelinek a luat in 2004 Nobelu pt literatura iar mie Pianista mi a dat coshmaruri doua luni dupa ce am citit o.
Am luat apartamentu :D, ma mut saptamana viitoare.
Va impupez
A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

"totu vine din Grecia,restu..vai si amar"
Stai linistita ca ma descurc de minune cu nationalismu' lor de cand era unu' s-o linseze pe nevasta-mea care n-a avut ce face si i-a zis ca baclavaua si cataifu' sunt turcesti.
Cu Ouzo-ul nu ma-mpac de fel da' fac exercitii si chiar am reusit odata sa ma-mbat cu un grec.

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna ziua
Cupii, io-s intr-o pana de inspiratie colosala si am o stare de aia de m-as apuca de 5 lucruri odata si as lasa 10-n urma...
Va pupez, weekend barosan (zgircit narancea - auzi la el, "nici prea prea, nici foarte tare") si mai trec io pe-aici, cind gasesc ceva interesant de comunicat!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

'ai, domle, tata lu toma, chiar asa ai stalcit versurile alea...
macar sa le fi stalcit pana la sfarsit:

"a venit toamna, acopera-mi savarina cu ceva
cu umbra unui cocean sau mai bine cu frisca ta"

e mai bine? (am bagat si coceanu lu itsme in propozitie, ca ea nu ne mai baga in seama, vad)

annie, felicitari pentru apartamentul de la cucurigu
poate vei fi tu urmatoarea femeie cu nobelu-n buzunar
cat despre elfriede si pianista ei, uite, daca vrei, un link; e eseul unui psihoterapeut (care mi-e si ruda)

buli, mutare fara pierderi, va doresc

si, tuturor, un week-end!

_
ECSZ lu annie mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

aaah, arboriko, pai e frumos sa zici asa? Cum nu va bag mai, in seama? Nu scrisei ieri despre copiii mici de pe langa casa omului? Azi am si eu treaba, nu am timp sa va bag in seama chiar in fiecare moment Mai, Brutus, mai! Si tu???

sabinutzo, cu cat dai castelul ala? Mi-as lua si eu o camera, dar cred ca numai de o clantza de usa am bani...

pipal, restul toti la gramada, va doresc un week-end, si nu uitati sticla, ea e cel mai bun prieten al omului, alaturi de caine !

PS la noi e Thanksgiving luni, asa ca mancam curcan. Si nu mergem la lucru!!! Ura !!!

editat sa raspund extremikai in legatura cu lipsa premiului Nobel la chimie in randul femeilor. Pai daca toate or fi savante de talia savantei noastre de renume mondial, mama polimerilor, nici nu ma mir!!! Lasa mai, ca noi suntem bune la altele, da-o-n mamaliga ei de chimie! Sa se ocupe Marie ie de ea!

Mergi la inceput