Scandinavii stiu DC... (78)
Raspunsuri - Pagina 11
lena spune:
aaaah, uitai...tata lui Toma (viitor Valentino Rossi) pai normal bre ca-i placeau...e din gasca mea asta micu al tau...fii mea a zis prima-s oara pentru intaia-s data "ducati"...nu tu mama, nu tu tata...ma intelegi, da? si nu mai zic ca desi avem suzuki ea tot ducati ii zice.
iren spune:
Doruletzu, la multzi ani fericitzi! Shi vezi, cin nashti sa nu ne lashi neanuntzatzi, da?
Brunhilda, shi aci ii la fel cu albanezii, cishtiga teren incet shi sigur, din pacate mai totzi is Mijto faza cu sotzu, un aparat de foto trebea sa ai la tine, sa-i prinzi fatza
O zi insorita va urez shi io
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
motzu Juliei+tortu lu Bogdanelu-nou!
august-septembrie-nou!
pozne
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
arboria spune:
doruletz, la multi ani fericiti!
petrecere frumoasa alaturi de Alain, Gepetta si Enescu
sa nu dansezi pe masa anul asta, da?
liris spune:
doruletz e ziua ta? la multi ani! sanatate, noroc, bebelus sanatos si mincacios!
Rayu asta e. e mai scump dus decit dus-intors. asa ca trebe luat dus-intors.
vesti despre mine. proaste. dar nu ma compatimiti ...am trecut deja de momentul critic , acum am altele pe cap sa va spun.
io deci nimic de greturi si varsaturi ...tot timpul m-am mirat eu ,voi sunteti martore , de ce oi fi eu din aia norocoasa... azi la prima vizita in presupusa saptamiaa 11 + 1 zi am aflat ca de fapt ceea ce putea sa fie bebelusul meu a incetat sa existe din saptamina 6 ...
acum am fost deja la spital, diagnosticul e validat de doctora ginecolog. chestia e ca m-a chemat ptr un alt appointment abia saptamina viitoare , ca sa asteptam sa vina singur ciclul. mi-e frica de posibile infectii ...dar ce sa fac ma supun sistemului . cum e , la orice febra micuta sau dureri abdominale sa dau fuga la urgenta nu ? ar fi semn de infectie nu ?
nu-mi spuneti acum ca va pare rau, stiu ca va pare , va multumesc ptr incurajarile de pe parcurs si ptr tot . acum fuse fuse si se duse ... mi-e de infectie... si binenteles ca ma apuca groaza cind ma gindesc ca de 7 saptamini cred nefondat ca sunt gravida, doar datorita unui sistem medical de doi bani pe care nu ma voi satura sa-l critic ...
hai va pup!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
arboria spune:
Carmen, sa iti traiasca fetitzu' destept si frumos!
esti sigura ca bona nu a ramas cu sechele dupa ce a incuiat-o Ana in balcon? creca de-aia a plecat
lilanda spune:
ahh...si ziua lu' fetitu' lu' Pegasis e??? La Multi Ani si sa creasca mare si destepta si frumoasa si sanatoasa si sa va bucure pina la adinci batrineti (io ziceam ca de suparare ne da Carmen de baut!!! )
liris, iti tin pumnii strinsi...sa fie bine!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Rayuela spune:
doruletule,rusinica,pai bine bre,vin in poienita,ma vaz cu varu dorel,punem noi doo tara la cale,si mata nu zici ca e ziua ta?
LA MULTI ANI,sa fii sanatoasa si fericita,nastere usoara si sa va bucurati de Gepeta!(adevaru e ca ti-ar fi facut o figura de milioane sa se nasca odata cu tine ,azi,pai nu mai pupai tu sarbatoriri,ar fi fost in fiecare an balonashe,tipete de cupii si torturi cu ursuleti)
lirisule,sper din tot sufletul ca nu o sa ai complicatii,nu trebuie sa te temi de infectii,oricum se vindeca ,exista antibiotice.Iti inteleg dezamagirea cu sistemul sanitar de acolo,asa e si aici,nu prea te baga in seama daca nu esti aproximativ ..mort!
itsmiutza,valeu,iti dai seama sa dea drumu la o astfel de lege la romani?Probabil acolo se bazeaza totusi pe faptul ca ,desi au voie prin lege,lumea nu o sa abuzeze.Nu stiu...Cre'ca am innebunit fetelor,am inceput sa-i vorbesc de rau pe romanasi,io nationalista numaru 1!!
Pegasisule,sa-ti traiasca fetitzu,sa va bucurati de ea,ca e o comoara!
Sabina ,felicitari pentru prima litera din carnetelul Sofiei,eu zic ca a inceput bine ,in ordine alfabetica
Restu scandinavilor:pupaturi!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
liris spune:
deci, febra ar fi semn de infectie ? ca eu am fost strong mereu, nu stiu ...
ma gindeam din seara asta sa imi reiau abonamentul la sala de fitness. poate forteaza ceva. dar o fi bine.
sau ii trag o beuta cum nu am mai tras de muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult. asta o fi rau?
daca , credeti ca fac misto, nu fac. sunt nestiutoare si caut solutii.
ma mai gindeam sa ma fac ca am febra , sa merg la spital si dupa aia sa zic uups mi-a trecut , dar daca tot sunt aici , de ce nu faceti voidragutilor ceva ptr mine?!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
Sabina spune:
Liris, N-o sa faci infectie, sunt sigura
Doruletz, la multi ani fericiti, savureaza aceasta aniversare speciala...prima si ultima cu gepeta la purtator:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mihaela_s spune:
Eu am impresia ca de cand merg la munca s-au comprimat orele, zilele...nu mai am timp de nimic, implicit de DC. V-am citit, am luat la cunostinta, dar n-am apucat sa raspund nimic.
pentru dorulets, sa va bucurati cat de repede de gepeta live!
Anei de Pegasis, sa creasca mare si fericita!
liris
rayu, am recitit cu placere despre "cheful de scandinavi", uite asa mi-am amintit ca sunt cam de un an cu voi, la vremea aceea doar citeam si savuram discutiile voastre, am indraznit sa-mi var oleaca mai taziu.
in , mai viu io!
Mihaela si fetele mele
Silvia la 2 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
nazdravanii