Scandinavii stiu DC... (78)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Multumesc de urari! La toata lumea doresc sanatate si sa va bucurati de comorile voastre!

Asaaa..., m-am asezat la comp cu o felie maaaare de tort in fata (mama denaturata ce sint..., asta dupa ce i-am spus copilului ca nu mai e, c-a mincat zilele astea kile de dulciuri!). Greu fratilor cu sindrofiile astea... mincare, bautura, iar mincare, iar bautura... kilele se aduna (NN? any comments?)... Da' ce frumos e la 4 ani...

De bona nu va povestesc pt ca n-am putere. Pur si simplu nu pot sa inghit "galusca" asta si pace (alta rima n-am gasit... ) N-am sa inteleg niciodata cum pot oamenii sa faca anumite lucruri fara sa se gindeasca la consecinte. Treaba asta m-a intors pe dos...

rayu, boubou super ca de obicei! Las-o dom'le sa fie "luptatoare", sa vezi ce bine o sa-i fie in viata!

liris, n-aduce ceasul ce-aduce clipa... o sa vina si clipa ta. Tin pumnii!

annie, felicitari pt apartament!

Mai las putin becu' aprins.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

iaca am vazut ca Pegasisu ne-a lasat un pic felinarul in poienita,asa ca trec la o ultima lulea
Carmen,io zic ca daca bona aia a procedat asa,nici nu merita sa o regreti prea tare,pentru ca nu pare a avea prea mult caracter.Imi pare rau pentru Ana,banuiesc ca se intelegeau bine si o sa fie greu sa o inlocuiesti!Offff,ce oameni!
lirisule,io zic sa tragi si un pahar de vin,sa le zici si ca ai febra(numa la rele te invat),dar serios acum,stiu ca si aici ,prima intrebare este:Ai febra?daca zici Nu,nici nu mai discuta cu tine ,incep sa te abureasca.Dar clinici private nu sint?Pe aici nu sint prea multe,dar ma rog,la alea putine,poti merge,platesti si macar te linistesti un pic!
Mihaela,deja un an?breh,ce trece timpul asta!Pacat ca unele din capitole de la scandinavi sint pierdute,de fapt destul de multe,ca am incercat sa recitesc citeva faze antologice(ca de ex:Piesa de teatru) si sint de negasit,e numai primul mesaj din capitol,dupa care pauza!Pacat,si noi care am muncit pe brinci sa ne dam aere de artisti prin poiana!
Sting sau nu sting?

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Buna seara poienitza...trec si eu in viteza (inainte de plecarea acasa).

M-au innebunit cu meetingurile astazi si am un somn in mine (ploua la noi de o saptamina si nu pare ca se "lasa" deloc pina vineri - simbata...

Fusei la striptease simbata seara (pe un potop masiv....turna cu galeata, dar ce conta...) Nu am mai vazut asa debandada "live" in viata mea...daca as fi vazut intr-un film as fi crezut ca nu-i adevarat si ca inventeaza. Nici nu se compara cu blindul Chippendales care mi-l aduc eu aminte de la petrecerea me de bachelorette de acum 10 ani. Fotografii nu ai voie (nu ai voie sa aduci aparate foto) pentru ca ei vind Polaroide luate pe loc (motivul de fapt este ca sa nu poti inregistra "the whole picture"...

Revin miine cu toate detaliile picante....

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Carmen, pai iei tortu' de la gura copilului si n-arunci o felie incoa??? Se puaote-asa-ceva??? A propos,am vazut un documentar la BBC, despre alimentatia/cura cu omega 3. Cica asta e o substanta care se gaseste in carnea in foca, peste si niscai legume si care, consumata, face creierul de trei ori mai mare,asta mai ales la copiii...insa cu ccc conditia ca mititeii sa nu se-ndoape cu cartofi prajiti si alte chipsuri, bogate in omega 6, substanta care distruge efectul lu' omega 3 . Azi facui un tur de recunoastere pe la farmacii (ca tare impresionata am fost de efectu' lu' omega 3) si am vazut ca se gaseste sub forma de puilule sau emuslie...ma gindesc sa incep si io o cura, ca sa pot invata mai repede daneza...:-))
In alte ordine de idei, lena..help...sau oricine altcineva care lucreaza cu Adobe Illustrator...am o problema sa "join" doua "paths" si nu-mi iese neam..imi vine sa fac asa ...si-asa

Edit ca sa-ntreb: ocebine, la ce ora vii miine cu amanuntele???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

La multi ani fetita frumoasa de PegasisLa multi ani DoruletzLiris chiar ca e aiurea sistemul medical in olanda. Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva. Totul o sa fie bine pina la urma. Da febra e primul semn de infectie, insa exista si sansa sa elimini la prima menstruatie totul. Ar fi mai simplu pe de o parte asa, nu ar mai fi nevoie de chiurete sau mai stiu eu ce. Intreab-o si tu pe Catalina, ca eu vorbesc din auzite. Vezi la orice durere sau semn de febra fugi la dr. Insa eu in locul tau nu as astepta mai mult de o sapt. Oricum sarcina ta s-a oprit in urma cu 5 sapt, deci cit ar trebui sa astepti menstruatia? Nu-i asa?Eu am inceput o cura asa mai serioasa, vreau pina pe 25 de ziua mea sa slabesc 5kg, ca sa-mi fac asa un cadou frumos. Sa vedem daca reusesc.Nimic nou pe aici, in seara asta tot cina in familia nostra mixta, soacra spanish, tata si noi doi. Si toata lumea dadea pe limba lor acolo, Aldo pe lb lui evident, tata cu soacra se intelegeau si ei pe cuvinte italiensco-romanesco-spaniole. ba din miini, chestia ca se amuzau si se intelegeau asa de bine asa in felul lor incit i-am ölasat sa se converseze fara chinul traducerilor, insa la un moment dat il aud cum Aldito spune "tata"(asa ii zice el tatalui meu ca m-a auzit pe mine si e cuvint nou pt el) iar soacra de colo corecta apasat si cu claritate "tata noooo, PATATA" ea crezind ca al meu copil doreste un cartof ceva. Ei cam asa arata o cina de familie pe la noi. Acum liniste si pace, doar noi doiSting lumina gata?www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58643" target="_blank">ELENALOVE prietena noastra are nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ana Maria vrem amanunte cum sa nuuu! Categoric intr-un strepteas pt femeie cu cipandei, e mult mai mare scanadalul si infocarea asa decit in cele pt barbati. Cum se zice ca femeile sunt mai doamne si gentile ca sa nu mai zic de sensibilicoase si pudice, ei bine, nu stiu eu mai fetelor cum se face ca la un show cu baieteii golashi ies la iveala cele mai terbilie manifestari. E enigma mare pt mine. Am fost si la un club de 8 martie in romania cu o gasca mare de fete si femei maritate, ce a fost acoloooooo si apoi aici cu nemtzoaice...Oricum fun la maxim, una peste alta!Lil' sunt interesata de omega 3-ul ala, vad ca am imbatrinit mai ca nu se mai lipeste cartea de minewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58643" target="_blank">ELENALOVE prietena noastra are nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Brunhilda (hehhe...ce-mi place!!) uite aici un link, despre www.bbc.co.uk/science/humanbody/mind/articles/intelligenceandmemory/omega_three.shtml" target="_blank">omega 3. Io fusei impresionata, ca aratara aia la BBC, un interviu cu un psihiatru care a folosit tratamentul cu omega 3, timp de 5 ani, pe un pacient cu o depresie aiurea rau. Efectul l-a socat pe doctor pentru ca, inainte de tratament si dupa, i-a facut individului un brain scan si, pur si simplu, ii crescuse omului creierul in dimensiuni , chestie total contradictorie cu ideea ca, dupa ajungerea la maturitate singura directie in care se misca dimensiunea creierului e intru scadere .
Si cica tot studiul a pronit de la eschimosi, care, nu ca ar da pe dinafara de inteligenta (cel putin asa credem noi), dar n-au boli de inima!!! Sint sigura ca si in Germania, gasesti pilule...(moama, s avezi ce genii devenim!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

bre, asta cu omega-3 e fumata de mult pe aicisha.
acu' vreo 5-6 ani ma apucasera pe mine si pe inca o colega furiile cu tratamentele naturiste (well, nu chiar erau 'tratamente', ca nu aveam nimic de tratat, erau mai mult regime profilaxice). Anyway, citeam cu prietena/colega aia tot ce apucam in materie de grasimi (am si o carte la care ii zice "Fats that kill, fats that heal" :-), si la lunch mergeam la drogheria din coltz de ne luam pastile cu tot felul de vitamine/omegi de care mai citiseram noi, iar cand ieseam de acolo deschideam cu fervoare cutia de medicamente in fatza magazinului si luam cate o pastila tremurand din maini si de emotie, asa patrunse eram :-) Zici ca eram drogate! Dupa o vreme me-am plictisit si n-am mai luat, dar sa va spun drept eu personal n-am vazut la mine nici un fel de imbunatatzire. Tot uit, tot mai nauca ma fac. Se poate sa nu fi tzinut destul regimul, cine stie.

Anyway, la noi aici se gasesc tot felul de substante imbunatatite cu omega-3, ca de exemplu oo. Nu stiu exact cum fac de baga omega-3 in oole alea, o conving pe gaina sa si-o traga cu pestele, cine stie? Din alea mai cumpar din cand in cand. De asemenea inul (flax, in engleza) are foarte multe omega-3uri, aveam la un moment dat praf de seminte de in pe care il adaugam in iaurt, dar dupa o vreme lenea a invins, asa ca m-am lasat de sportul asta.
Lulutz, daca la tine o sa dea rezultat, spune si ma apuc si eu de nuevo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

da...voi vedea eu cum ma tin de peretii spitalului ca sa-i conving ...

am ales pina una alta o solutie anestezianta: am baut vreo 2 pahare de vin ...

fetele io va pup, o vreme o sa ma retrag de pe forum, il scot din lista mea si o sa ma abtin prin toate mijloacele sa-l deschid. lesne de inteles, ma simt si mai rau cind il deschid. nu credeam sa am eu astfel de sensibilitati dar uite ca le am.

va pup si aveti grija de voi! si cind ne-om mai auzi sa ne auzim cu bine!
la toate

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

liris, imi pare rau ...nu te retrage de pe forum, chiar in perioada urmatoare poate ca o sa-ti fie de ajutor sa mai stai la o poveste si hlizeala cu noi!

o sa treaca si asta, don't worry!

Mergi la inceput