Aspirante optimiste (158)
Raspunsuri - Pagina 6
asteryaro spune:
Laurici, draga mea, FELICITARI! Sa ramana bebe acolo la mamica lui in burtica 9 luni! Acum, spune-mi si mie, ieri cand am vorbit, stiai? Ca eu abia acum am citit si... sa-mi stea inimioara
!!! Ai "patit" ca mine, cand nici nu ma mai asteptam, fara nici un fel de preparative,... Sa-ti ajute Dumnezeu sa fie bine!
Pup toate fetele mele dragi, fara deosebire.
Kiki super-
22w
http://community.webshots.com/user/astery100
lauricipani spune:
Buna dimineata frumoaselor,
Ioana81 

!!! sper si eu sa fie bine in continuare. Ref la greturi...au inceput deja! Ma simt destul de ... amestecata in dimineata asta, bine ca am posibilitatea sa stau linishtita ca n-am cum sa ma mishc!
Relya 

ma simt tare bine ca s-a intamplat iar. Sper sa nu fie ca alte datzi. Nu stiu cat de curajoasa sunt dar sper sa trec si peste asta cu bine. Adevarul este ca-mi tremura macaroanele de frica dar...asa este cand esti gravidoasa!!
laurici cu burtici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
lauricipani spune:
Asteraky mou omorfo
!!!! Nu stiam!!!!!!!
A doua zi dimineata mi-am facut testul ca nu ma simtzeam prea bine, aveam nishte stari de voma si ametzeli de nu mai puteam. Sigur ca nu am fost pregatita, eu chiar m-amm protejat ca stiam ca o sa ma operez.
Se pare insa ca asa a iesit...sper sa fie bine pe mai departe ca ma simt destul de ametzita si cam multe stari de greatza. Bleachhhh!!!!!
Apropos, nu am numarul tau, ti-am spus faza cu schimbatul telefonului!
Lachioaneo si tu ar fi bine sa ma suni ca nu mai am numarul tau.
laurici cu burtici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
MirelaV spune:
neata fetele frumoase. Tumpi, te pregatesti? ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
MirelaV spune:
nu consumam alcool
dar ne gandim la tine.
MirelaV
pupicei pe burticei
pozici
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
lauricipani spune:
Buna dimineata fetelor!
Aaaaaaaaaa, nu-i a buna, chiar nici una nu este pe fir?
Pup frumoasele

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png
-Theodore Roosevelt
laurici
diciu spune:
lauricipani...felicitari iubita!
...sa fie intr-un ceas bun si cu sanatate multa!
sa ai grija de voi!
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
MirelaV spune:
Buna dimineata! astery, bine-ai venit pe la noi..si sa nu uiti k te astept "intr-o miercuri" ![]()
sa aveti o zi minunata!
MirelaV
pupicei pe burticei
pozici