Aspirante optimiste (158)
Raspunsuri - Pagina 7
Alexa Ioana spune:
laurici, habar n'ai cat de mult ma bucur pentru tine ! e super sa mai auzi vesti bune din cand in cand. Doamne ajuta sa fie totul bine ! ai grija de tine !!!

va pup fetelor ! duminica placuta in continuare !
lauricipani spune:
alexa ioana

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Kariris spune:
Buna fetelor,
am intrat si eu sa va salut...si sa va spun ca n-am ramas gravida nici luna asta, dom'le!
Sunt a doua zi de CM si ma bucur din plin de cascada rosie...
Laurici cum te simti? O sa te sun maine pe la pranz..sper sa nu dormi.
Duminica placuta in continuare si...incarcati-va bateriile ca incepe o noua saptamana! 
lauricipani spune:
Lachi, abea astept sa ma suni! Momentan sunt OK SPER CA SI MAI DEPARTE SA FIE BINE![]()
![]()
![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Sorina7 spune:
Laurici, super veste ! Felicitari si sa dea Domnul sa fie bine !!! 
Si eu vroiam sa ma las de "meserie" din cauza genunchiului, iar tu cu tot cu operatie si cu fereala faci bebe ! Pai pe bune ca ma duc si io la Cluj sa ma operez de menisc si ligamente, poate asta e cheia succesului. Si nu mai numar, poate fac si pe stop, mai stii, poate asa iese, ca normal si logic vad ca nu mi se mai intampla.
Sa stii Laurici ca m-ai mobilizat nu gluma !
Ancutza W., m-am distrat de numai, ai perfecta dreptate, hai sa facem clubul celor care o fac cand nu trebuie, te pomenesti ca iese. Din cate imi amintesc parca era o aspiranta care a facut bebeu in luna cand a folosit....prezervativ !
Fetele, io de supararea cu genunchiul am slabit 5 kg cu cura lui Dumitru Dragomir ! E simpla rau si suportabila. Poate de mai slabesc vreo 2-3 ma apuc iar de facut copii. Oricum nu mai iau ca fraiera vitamine si alte alea, ca m-am lamurit, in afara de kg in plus nu am castigat nimic.
Asa ca Dandanutza draga, m-am lasat definitiv de laptisor, polen, miere, vitamina E. Ca vad ca sunt soi rau.
Asa ca ieri am fost o nasa mare, slaba si frumoasa ! Da cealalta nasa, aia mai mica, era in 8 luni !!! Si io vreau !!! Oare nu s-a luat ???
va pupicesc pe toate - toate si mai bag nasul pe aici ca ma bat iar ganduri de facut copii.
anis spune:
Laurici iubita..iti doresc din tot sufletul ca de data asta totul sa fie bine si Dumnezeu sa fie cu tine!
Pune-l pe barbate-tu sa te lege de pat si sa nu te misti de acolo!
Lachi..te astept pe Pm..cu intrebarile legate de FIv..scuza-ma ca nu am fost prompta la celalat Pm..banuiesc ca stii si tu de ce..Ingrid ma tine f ocupata 
Pupici la toate fetele...si aveti incredere in sansa voastra, va veni fiti convinse de asta!
AniS si
Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
lauricipani spune:
Buna dimineata frumoaselor,
Ma simt bine inca, nici o surpriza pana acum doar ca nu ma mai dor tzitzile asa tare ca acum 2 zile. E o senzatie asa de ciudata...tot nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat acum.
Anis, si tie sa-ti dea Dumnezeu sanatate sa te bucuri in continuare din tot sufletul de puiutza ta frumoasa. Chiar ieri ma uitam la pozele ei si ma minunam cat este de frumoasa. Stiu cat ai luptat pentru ea si ma bucur ca exista oameni ca tine cu suflet de aur. Oricum, meriti felicitari din suflet si sa nu uiti ca pentru noi ai fost si vei ramane un exemplu deosebit!!!
Ref la legatul de pat sa fi sigura ca nu ma misc. N-am voie decat cu cadrul ca nu trebuie sa calc pe picior asa ca...sunt cam puturoshica pana incep sa merg.
Sorinache, m-ai facut sa rad![]()
![]()
nu stiu cum fac eu dar mereu incurc farfuriile

! Este adevarat ca-mi doream foarte tare chestia asta dar nu acum cu operatia. Deja calculasem ca dupa operatie o sa stau cuminte in pat 6 saptamani timp in care l-as fi atacat pe sot...a fost insa inainte de operatie. N-am facut nici un control, monitorizare sau alte chestii plus ca nici macar mucus fertil n-am avut.
Lachi, piciorul este bine cred eu. Joi ma duc sa-mi scot firele si sa vedem ce mai spune medicul. Oricum am intrat in gura lui cu gravideala mea. Ca sa nu mai spun ca ginecoloaga mea este sotia lui!!! Azi dimmineata cand m-am trezit eram singura in camera si m-am ridicat din pat sa-mi iau cadrul intr-un picior. Cred ca atunci in zapaceala aia de dupa somn mintea mea a realizat ca sunt intr-un picior si parca ceva nu era OK drept pentru care l-am pus si pe operatul in pamant 2-3 secunde. M-a trecut un fioooor de am facut pe mine de frica si m-am trezit in totalitate. Brrrrr, ce senzatie ciudata...
In rest, bine!
Pup ardit, vale, tumpi, georgiana, Mirela V, gogosarel, Tmihaela si toate celelalte frumoase aspirante optimiste!!!
-Theodore Roosevelt
laurici
GeorgianaI spune:
Buna dimineata!
Sa aveti o saptamana cat mai placuta!
Laurici cu brtici, ce faci? Esti bine? Greturi, etc?
Fetiliii, cum a fost intalneala? Vrem poze.
Artidutza, sa te tina Dumnezeu in putere si cu mintile intregi, ca sa rezisti in stilul asta.
Ancuta Wish, dandanutza, Sorina7 si toate fetilii va pup.
Pe mai tarziu.