Aspirante optimiste (158)
Raspunsuri - Pagina 8
gogosar spune:
Buna dimineata fetili.
Eu azi ma simt relativ mai bine, numai ca mi-e cam somn( deh e luni si sunt la serviciu)si sunt in asteptarea...uratilor.Azi tre sa ma pocneasca dupa cat de umflata ma simt.
Va pupic dulce si...vb mai tarziu.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
MirelaV spune:
buna dimineata. sa aveti o zi si o saptamana minunata.
gogosar, io ma lupt cu ei de sambata. cu ceva dureri...ehhh
pozici de la intalnire n-avem...k asa cum glumim noi .. a fost "intalnire privata" ![]()
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
gogosar spune:
Da Mirela, fir-ar ei sa fie de urati.De nu ar mai veni odata....![]()
ANCA
gogosar spune:
HALLOOOOOO, fetele unde ati disparut toate?
Stiu ca e luni.....da chiar asa obosite sunteti? Sau v-ati obosit ieri?????![]()
ANCA
mishi spune:
buna fete! o saptamana buna !
v-am promis ca va tin la curent. azi am facut echo pt al 2-lea ET care va fi vineri. totul pare normal, sunt pregatita dar ma distruge raceala asta pe care am cules-o ieri. am inceput sa stranut, nas infundat, ochi inlacrimati, CE MA FAC??? nu era destul ca ma chinuiau emotiile, acum ma mai lupt si cu raceala?
va rog sa-mi ziceti si mie cat de tare ma afecteaza raceala la ET, aveti idee? am luat doar aspirine, fervex, lamaie, miere cu ceai si chestii d-astea si sper sa-mi treaca pana vineri. E GRAV?? ajutoooooor!!!
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.
cami30 spune:
Buna dimineata!! Si o saptamana cu spor.
Eu sunt cam ametzita dupa o saptamana de zacut in pat ca o leguma, mi-am inceput saptamana in fortza!!
Laurici insanatosire grabnica si ai grija de bb
Pentru TOATE FETELE 

cami
floricika spune:
Salut si eu si pup toate fetele
Eu sunt cam suparici pentru ca m-a tot durut burtica si ovarele si le simt inflamate si .....
Maine imi fac progrmare la doctor, la altul, pentru a auzi si a doua parere. Si mai sunt suparici si pt ca am stat de vorba cu o doamna de 46 ani care mi-a spus ca tratatmentul pentru ovare polichistice cu orgametril este vechi si nu este eficient, ea urma acest tratament in 1986, si i se pare invechit, in plus imi spunea sa ma pregatesc pentru par crescut pe unde nu trebuie si asa mai departe.....
Eu eram asa optimista si ea m-a demoralizat....
Abia astept maine vizita la celalalt doctor (am incredere in el, a ajutat-o pe sora mea sa ramana insarcinata in trei luni), poate dansul are alta parere si alta viziune, mai optimista!
Nunta
simonette spune:
Pentru toate aspirantele

Dupa cum vedeti am revenit printre voi, dupa o scurta pauza! Am simtit nevoia sa stau deoparte o vreme, sa-mi ling ranile si sa-mi regasesc linistea interioara!
Acum,sunt optimista din nou
...si-mi este tare dor de voi! Am incercat sa tin pasul cat de cat la citit dar, nu prea am reusit. Am inteles ca v-ati intalnit unele dintre voi...Cred ca a fost super!!!
Va
pe toate si nu omiteti un lucru! Sunt din nou, puternica si dornica sa lupt alaturi de voi!
Relya spune:
mishi sanatate multa !
Sincer nu stiu sa-ti raspund la intrebare, dar sper din tot sufletul ca pana vineri sa treaca raceala si sa poti face ET-ul.
Vineri e sarbatoare mare, si cine stie, poate iti poarta noroc ! Sa dea Dumnezeu ! 
![]()
Relya

Buna dimineata fetelor,