Aspirante optimiste (158)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefaniaro spune:

Buna ziua la toate fetele! ma primiti si pe mine in club? daca nu e cu suparare as vrea si eu pe listuta voastra!
la mine nu a venit niciodata barza iar de un timp nici nu mai cred ca va veni singura. mi se spune Fanni, am 30 de ani si imi doresc mult, mult de tot un bb. veti spune si ce daca si noi vrem? offf, da, am citit, multe din voi au probleme mult mai mari decat mine, de fapt eu nici nnu stiu care e problema? sper sa ajung si eu in curand la medic si nu la unul care sa-mi spuna vino dupa ce te mariti sau sa ma trimita acasa sa prestez!!!!da, din pacate mi s-a cam acrit de astfel de doctori si de ce sa nu recunosc, mi-e cam frica sa nu-mi spuna cine stie ce! parca as avea 14 ani! stiu, merit un pic de morala, sper ca alaturi de voi sa aflu mai multe si sa-mi fac un pic de curaj.
va multumesc ca m-ati "ascultat". va pupic si va doresc succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Fanni, bine ai venit in clubul nostru.Normal ca esti bine primita aici, dar numai daca promiti ca pleci repede la gravidutze.
Daca ai intrebari le poti pune linistita, aici vei gasi sigur raspuns.
Nu pot decat sa iti urez sa gasesti un medic bun, si sa fii mamica cat mai repede.
Pupici

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniaro spune:

iti multumesc frumos, draga Anca pt primire
dar sa stii ca nu pot sa promit, pt ca nu-mi place sa nu ma tin de ele, asa, in general.
as avea eu multe de intrebat dar mi-e teama ca deja raspunsurile sunt undeva pe aici; mie imi ia cam mult sa va citesc si mi se incarca cam greu pagina, nu stiu de ce?
va pup si va doresc o saptamana cat mai buna!
ceao!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Helau,helau!
N-ati scapat de mineeeese pare ca pina la urma o sa am internet,nu atit cat as fi vrut eu dar mai bine decat deloc
Fanni bine ai venit,sper sa te simti bine alaturi de noi,orice intrebari ai,nu te sfii
Mishi,multa bafta iubita,sa dea Dumnezeu de data asta sa fie bine!
Gogosarico,pup iu!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dimineata gagici.
Va pupic pe toate si va urez o zi excelenta.

Vale

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty13ro spune:

Neatza la toata lumea!
Chiar daca nu prea scriu sunt prezenta 8 ore din 24 si va citesc mesajele cu interes.
Faniaro bine ai venit in randul aspirantelorsi la .
Eu sunt cumintica tare pt ca inca nu stiu daca este ori ba bebe si astept cu sufletul la gura ziua de joi.

licurici cu burtici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

mishi, multa bafta si fie ca Sf.Paraschiva sa-ti poarte noroc.Baga la greu ceaiuri,frectii, ca sa fi fresh vineri.Tinem pumnii si am sa ma gandesc la tine.
anca(gogosar) cum te mai simti?
vale bine ca ai mai reusit sa intri.Cum fu duminica la nunta?Am uitat sambata sa te intreb de analiza aia (nu-mi vine denumirea acum in minte,ceva de genul DSA...)ai facut-o?
ardit pui mai dezlipsetete putin de treaba si hai sa te relaxezi cu noi.
ancawce faci, inca esti intre 2 sedii?
fanni bine ai venit si sa treci repede la [grevi].te-am trecut pe listuta,dar te rog sa-mi spui care este numele de botez.
betty chiar ma intrebam ce-i cu tine.tinem pumnii in continuare
la toate fetele fara deosebire si va urez o zi buna

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata!
Va pupic dulce pe toate si sa aveti o zi cat mai placuta!

Fanni, bine ai venit si trecere cat mai rapida la mamici!
daca ai intrebari, le asteptam si in masura in care ne pricepem, te vom ajuta cu raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ioana DHEA S,este analiza,saptamina asta joi trebuie sa iau rezultatul.La nunta nu am mai ajuns ca a avut Dorin alarma si.....ma oftic de nu mai pot,puteam sa ma duc singura,da n-am avut chef....

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

vale, analiza o poti face in orice moment al zilei?cat a costat?

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput