Aspirante optimiste (158)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Laurici, FELICITARI!!!
Sa dea Dumnezeu ca de data asta sa ramana fetita la mami in burtica 9 luni!!! Sanatate si ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Laurici!Ma bucur nespus pt. tine!Felicitari!Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos
Anca!Nu stiu ce ai inteles tu, dar eu te asigur ca nu e de bine! Testul ala in pipi vechi nu era pozitiv...avea o linie si o [atentie] umbra de linie. Exact asa cum am spus: daca nu stiam ca tre sa fie o linie acolo, nu o vedeam!
De fapt ce sa mai explic ce a fost ieri ca am refacut testul astazi, dis de dimineata si era la fel ca ala de ieri! Si mi-au cam venit si rushii...ceva ciudat, rozuliu-maroniu-rosior-bejuliu! Si asta fiindca mi-am rupt pasarica de cat mi-am controlat colul! Acum stiu una si buna: Ca am o noua luna in fata, care cu siguranta va fi "luna in care voi ramane", ca daca nu gandesc asa ma apuca

Va multumesc din suflet, ca ati fost alaturi de mine si ca m-ati suportat in anumite momente!

Felicit din toata inima pe proaspetele mamici

Mergi la inceput

Ti-am zis io ca esti mortaaaaala? ....Esti de belea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Lachione!Eu? Nu m-ai cunoscut in zilele bune!

Mergi la inceput

Tu, Simonette...tu. Esti super spontana si haioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele...eu, Tumpi si Vale..ne-am hotarat sa ne vedem maine..o sa va povestim...nu stiti ce pierdeti

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele frumoase, precum vedeti imi fac intrarea sapta manala.. sau la 2 saptamani?! ohh nu mai stiu, cert este ca m'am tempit de atata munca! ori sunt eu firoscoasa si mimoza de nu rezist

lauriciu meu drag felicitari o sa fie bine, stii cand nu te astepti... vine bb, azi am avut o sediiiinnntttaaa prelungita de vre-o... 8 ore!!

tumpilina inca o data imi cer si io scuze ca n-am venit la intalneala, a fost unul din rarele momente cand mi-a venit rau

raluca a nascut, moooama nu-mi vine sa cred ce trece timpul fetele!

hai io va tzuc dulce si sa avetzi un we placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Simionette, scuze. am inteles ca cucu-n gura. . Asta e!
Dar..pana nu vin rushii cu surle si trambite, mai e o speranta.
Pup fata

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

arditutz pui micintzeleg cat esti de obosita. Sper din tot sufletul sa reusesti sa te odihnesti putzin in weekend.

laurici cu burtici

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Neata viitoare mamicutze!!!!!!!!

Simonette esti tare rau soro....gandesti ca mine. Si eu am avut rusii negri cu rosu cu bej........cred ca e ceva in aer. SAU AM INNEBUNIT DE TOT. Eu am ajuns un pic, cred.....paranoia. Luna trecuta aveam pofte, somn, pipi des, o saptamana aveam greturi. De luna asta nu mai am de gand sa ma mai gandesc....si asa o sa raman gravida. Pupici!

LAURICI SORO.....BRAVOai REUSIT!!!!!!!FELICITARI....SI SA FII CUMINTE SI SA AI GRIJA DE GHEMOTOCUL TAU . VA FI FOARTE BINE. MULTA BAFTA SI......GRETURI CAT MAI PUTINE.PUPICI

........si muuulti pupici la restul.

Ps Trumpi....poti sa ma treci si pe mine pe listuta aspirantelor...cred ca este si locusorul meu acolo ca.....incerc de vreo 3 luni. PUPICI!

Si priviti are si je o STELUTA...

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput