Aspirante optimiste (158)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

o ptr tine laurici si un sa fie bine! ai grija de tine..acum ai inca un motiv in plus. pupicei.
feteleeee...intalneala...

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

gogosarel, Mirela V

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;104/st/20060615/dt/7/k/ef8d/preg.png[/img]
[/url]

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hei girls !

Laurici ! vesti buuuune! tinem pumnii sa iasa bine de data asta!!daca tot trebuie sa stai in pat, poate e cu folos!!

Vale, si eu tot bani astept (de la mama); de-aia am lasat-o pentru anul viitor, ca e mai sigur.

Tumpi, as veni eu la intalneala, dac'as fi in Bucuresti! poate am noroc si va intalniti prin noiembrie-decembrie, cand ajung pe-acolo, ca sa vin si eu .

Azi vreau sa-mi fac programare la Denisa Protopopescu,daca apuc, ca am lasat numarul acasa . Sper sa gasesc un loc prin noiembrie sau la inceputul lui decembrie.Pe 08 noiembrie ma duc la dra mea, cica trebuie sa mai fac niste analize pe care nu le-am facut : bacteriologica si flora vaginala ?! am inteles bine?stie cineva la ce folosesc?

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Simionette, vesti bune se pare. Nu te intreb de ce ai lasat pipilica atata timp. Sigur e o istorie in asta, dar hormonul nu avea cum sa apara intre timp, daca el nu a existat. logic.
Cred ca e de bine! Tine-ne la curent. Mai fa un test maine dimineata cu urina proaspata. Tin pumnii!

Laurici, sunt tare bucuroasa pentru tine. Iti doresc din toata, toata inima mea sa nu mai treci prin ce ai trecut si sa fie un happy-end.
Protejeaza-te. Ai grija de tine!

Da-mi voie sa dau eu retzeta: Tre' sa ne ferim, fetelor!
Laurici, draga de ea, s-a fericit luna asta si bebe e pe drum. asa ca...eu deja calculez cand nu e perioada fertila

Un pup mare tuturor

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna fetele,in sfirsit vesti bune de la Laurici.Laurici sa de-a domnul sa fie bine de data asta.Pupici pe burtici si sa ai grija de bebe mic si de tine.De data asta sa nu mai plece si sa creasca acolo 9 luni de zile linistit.Eu sunt cu ochii cit un broscoi dupa o saptamina nebuna si plina de hirtoage.Va pupic pe toate si va urez un wekend placut.Special pentru Laurici

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

laurici Si de la mine floricici si pupici pe burtici. Incearca sa stai cat mai mult in pat, sa te relaxezi, gandeste-te numai la lucruri minunate si... ele chiar o sa se intample. Fii curajoasa! O sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Tre' sa ne ferim, fetelor!
...eu deja calculez cand nu e perioada fertila

anca...SIGUR intr-o zi

Ancutza,esti de coma,pui

Laurici felicitari si sa dea Domnul sa fie bine de data asta!

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

laurici felicitari si ai grija de tine si de bb.
dar sa sti ca asteptam (noi fetele de la intalnirea trecuta) sa ne spui de ce nu ai venit la intlnire.Ai spus ca mai aduci inca 2 pers cu tine si nu ati venit nici una.Ne-ati lasat pe vale, anca si pe mine sa asteptam, de mai avea anca putin si lesina de foame pe acolo si nu ne-ati dat niciun semn.
bety ai facut inca un test?cum e?nu ne mai tine in suspans

fetele si va urez we placut

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Anca Wish, multumesc mult! Sper sa ramana acolo ca daca nu...mai incerc io...oricum nu ma las.

flori, marrina, tmihaela, andicu sar'na fetelor!!!

tumpi, vreau sa ma crezi ca nu am avut nici o secunda intentia sa nu vin la intalnire. Am plecat spre voi impreuna cu Vera si Delia. Sper sa nu te superi dar cand o sa fim intr-un grup mai restrans o sa-ti explic, oricum ca sa ai cat de cat o explicatie toate s-au intamplat din cauza sotzului meu. multumesc mult pentru intelegere

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;104/st/20060615/dt/7/k/ef8d/preg.png[/img]
[/url]

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici

Mergi la inceput

andicu, asa este ! poate ca asa trebuia sa se intample ca sa stau si io cuminte. Linishtita oricum sunt ca nu ma pot mishca si cei din jur n-au de ales

stiti ce-mi pare rau? n-am intrat si io pe DC zilele trecute ca as fi aflat ca a nascut Raluca N si era in acelasi spital cu mine, as fi putut sa trag o fuga sa o vad. Asta este, sper sa o felicit cat mai curand pentru bebelusha.

[/url]

-Theodore Roosevelt
laurici

Mergi la inceput