Aspirante optimiste (158)
Raspunsuri - Pagina 3
lauricipani spune:
Buna dimineata fete frumoase, ma bucur ca sunt iar printre voi. Da, sunt acasa de ieri si ma simt mult mai bine!!!!

Georgic mic si frumos care nu ma uita niciodata

un pupi mare de la mine. Cu ardit am vorbit si eu dar era plina de trebi asa ca nu cred ca foarte curand ne va scrie...cine stie...poate ca azi o sa intre putin pe DC.
Am si eu ceva noutati care ... nu stiu unde o sa ma duca pana la urma dar...ma simtzeam asa de rau incat mi-a venit ideea sa-mi fac un test chiar daca sunt in ziua 30 si am numai o zi de intarziere. Ca sa va spun, am ramas cu gura cascata: chiar in luna cand nu ma asteptam absolut deloc deoarece m-am ferit stiind ca o sa ma operez s-a intamplat iar.
AM DOUA LINIUTZE SUPER FRUMOASE!!!
Dumnezeu stie pe mai departe ce se va intampla...eu pana una alta sunt la pat ca nu ma pot misca si ma simt si super bine. Doar niste stari de greata puternice dimineata.
Tumpi, te rog mult sa nu ma scoti de pe lista aspirantelor inca deoarece nu stiu ce se va intampla, sti foarte bine istoricul meu: uite sarcina nu e sarcina. Pana cand nu am confirmarea sigura ca trec cu bine peste tot vreau sa raman pe listutza aspirantelor. Multumesc mult si 

Pentru moment incerc sa stau cat mai linistita sa vad ce se va intampla... oricum sunt shocata de acest test super pozitiv.
pup toate fetele

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10722;118/st/20050908/l/29/dt/8/k/f4ab/ttc.png
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
GeorgianaI spune:
Lauriciiiiiiiiiii, FELICITARIIIIIIIIIIII!

STAI LINISTITA, NU TE STRESA SI O SA FIE OKI DOKI DE DATA ASTA! Ca sa zic Io
!
Nici nu stii cat de mult ma bucur pentru tine. Sa iti ajute Dumnezeu in continuare sa iasa totul bine.
Auzi, apropo, nu-mi dai si mie reteta de reusita? Hai, te rog io frumos.
Beyyyyyyyyyyyyyy, dar chiat toate munciti sau sunteti plecate?
Ce inseamna asta? Chiar vreti sa ajungem pe pagina 2?
Hai ca merg sa mai bag ceva, si ma intorc. dar va citesc non stop, ca sa va monitorizez activitatea.
floricika spune:
Laurici, super frumos!!! Sa iti dea Dumnezeu sanatate si sa fie numai bine de acum incolo!

Nunta
betty13ro spune:
Felicitari Laurici! Sa dea Dumnezeu sa fie bine de data asta si sa ai un bebe frumos, destept, sanatos si norocos.
licurici cu burtici?
lauricipani spune:
Georgicule, sa dea Domnul asa sa fie!!!
Dar reteta chiar ca nu am ce sa spun: luna septembrie am prestat doar de 2 ori inainte de ovulatie, n-am avut mucus fertil, si de fiecare data dupa
am dat fuga la spalat ca stiam ca o sa ma operez. Oricum a fost o luna plina de munca: Grecia aranjat apartament, aici m-am mutat si am avut de aranjat apartamentul aici si dupa imediat am intrat in spital pentru operatie.
Deci...![]()
![]()
nici eu nu stiu exact!!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;104/st/20060615/dt/7/k/ef8d/preg.png[/img]
[/url]
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
lauricipani spune:
multzumesc mult fetelor!!! fara urarile voastre nu stiu ce as face.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;104/st/20060615/dt/7/k/ef8d/preg.png[/img]
[/url]
-Theodore Roosevelt
laurici
gogosar spune:
Salutare la fete.
Azi ma simt unpicut mai bine.Dar sunt deja super obosita.Cred ca m-au vazut astia pe aici ca misun mai mult azi si au navalit pe mine cu situatii garla, am cautat de azi dimineata prin arhive, de m-am saturat si de praf si de sobolani, si de paienjeni.Brrr ma apuca scarba.Ce or avea cu mine??????Asa de inceput de we.Mie imi pica ochii in gura, si am carat la dosare de m-a apucat burta si mai tare( si asa ma durea, dar asa ca o jena).I-am zis lui sefa: I-avezi ca mai pus sa car dosare si poate pierd copilul![]()
A facut niste ochi la mine.....
Laurici, pup fata cu bb mic in burtica.Lasa ca samburelul asta e mai smecher si nu va mai pleca de acolo.
Georgi, Vale, ancutza, Tumpi, Mirela, betty, cami, alexia, liana, ioana si restul fetelor un PUPI mare pt voi

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
GeorgianaI spune:
Lauriciiii, deci doua zile inainte de perioada? Am inteles bine? ca sunt nervoasa pe niste vaci de la servici. dar le-am zis si io sa ma tine minte, ca de', am o scuza, sunt putin blonda!![]()
Stii de ce intreb? ca ma gandesc ca poate s eva intampla si la mine o astfel de minune, mai ales ca al meu sot binevoieste sa se care chiar saptamana viitoare, cand era tocmai perioada, dupa calcule si rascalculele.
Dar asta este, se intampla vad io numai cu Voia Celui de Susu.
Pupici Laurici pe burtici si stai calma, linistita.
Daca vrei iti, trimit niste joculete ca sa te relaxezi.