FIV 44
Raspunsuri - Pagina 7
ceciserban spune:
Dragele mele fete am reusit sa aflu mai repede rezulatul.M-a sunat asistenta dr. si a zis ca aia de la Medicover Cluj mi-au gresit analiza si ca nu e nici o sarcina-ceea ce era de asteptat si ca am 70 estradiolul,normal pt. inceperea Menogonului.Asa ca tineti-mi pumnii ca de maine pun fundicu la bataie.Va dati seama ce iti poate face o tanti care-ti greseste analiza?Te dispera cu nervii.De parca nu eram eu si asa destul.
Andicule mai tare rau imi pare ca atunci pe 30 eu nu o sa mai fiu la Buc. sa ne vedem,dar sper macar sa reusesc si sa-ti transmit un pic de noroc si tie.Stai relax ca esti pe maini bune cu Denisa.
Va pup dulce pe toate
cecilia
crinuta71 spune:
Cecilia cred ca imi dau seama prin ce treci. Cum pot sa fie atat de neatenti? Se joaca prea usor cu nervii nostrii (stii ce am patit si eu). Lasa, bine ca e normal totul si mergi mai departe. Maine incepi menogonul, nu? Iti tin pumnii! Eu maine merg la eco, sper sa fie bine. 
dariana spune:
Salut fetele fivoase
pt ca sunteti mult mai in tema decat mine va rog si eu pe voi sa-mi dati mai multe informatii despre fiv ( gen pret, procedura, riscuri, etc) si in special despre metoda ICSI.
Va rog mult!
Kariris spune:
Cecilia, eu te inteleg perfect...tie ti-au gresit estradiolul...impardonabil oricum, dar eu inainte de fiv la analizele premergatoare ce crezi ca aveam conform unei analize tot gresite???
Eu aveam sifilis si clamydia iar sotul nici una din astea! Si facute la Medsana, nu in Cluj la Medicover! Mi-a luat 10 zile in care am tot repetat analizele in alte laboratoare, pana sa ma conving ca nu am nimic de fapt! Si era chiar in perioada Craciunului! Ce sarbatori am avut, numai eu stiu!
Kariris spune:
Completez: numai eu si Monica pe care o tot sunam ca disperata, plangand, fara sa ma gandesc ca e insarcinata si nu are nevoie de stres...slabisem 8 kg intr-o saptamana in care nu am mancat nu am dormit, am plans intr-una si am facut si un accident auto, de bulversata ce eram!
Greselile sunt omenesti si posibile oriunde Cecilia...de aceea e bine sa verificam orice informatie ni se pare ciudata!
Kariris spune:
Cecilia, CUM ADICA PE 30 NU O SA MAI FI IN BUCURESTI????? tu ai de gand sa pleci dupa ET? Cand se preconizeaza a fi punctia si ET-ul?
ceciserban spune:
Lachi asa e ai dreptate ca se mai fac greseli si e bine sa fim noi cu ochii in patru.In legatura cu punctia si ET,cred ca in 28 oct va fi punctia si in 30 ET,asa ca prin 13-14 nov voi afla rezultatul ceea ce inseamna ca prin 15 nov cel tarziu pot pleca acasa.Nu mai pot sta pana in 30 nov mai ales daca e si un rezultat naspa,chiar nu mai are rost sa fiu precauta si sa frec menta aiurea prin Buc.Intelegi nu?Te pupic si te
dupa injectie sa-ti zic cum a fost.
Crinuta ma bucur mult ca esti mai bine si iti pumnii maine la eco sa fie sssssssssssssssssuuuuuuperrrrrrr ok.te pupic dulce,
cecilia
Monica-Elena spune:
Cecilia ai vazut ca totul a fost bine. Hai astept telefon de la tine sa vi la noi. Poti sa vi si singurica si apoi cu sotul tau eventual cu Lachi de o aripa ca altfel vad ca nu ajunge bandita.
Bafta Crinuta si Cecilia.
Dariana bine ai venit. Cred ca ar trebui sa citesti subiectele de la FIV din arhiva si vei gasi f multe lamuriri.
In principiu FIV la Medsana costa 1900 euro, FIV+ICSI costa 2400 euro si tratamentul cam 500 euro daca faci stimulare cu Menogon ca daca faci cu gonal sau puregon si nu raspunzi bine decat la doze mai mari intri in faliment. Asa ca bafta!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
Felicia spune:
Buna dimuneata fetelor,
In ianuarie m-am programat si eu la Denisa Protopopescu sa fac FIV si ma gandeam daca pot sa cumpar din medicamente mai devreme. O prietena de-a mea incepe de luna asta cu Prof.Ancar si o sa-i aduca cineva din Ungaria medicamente, am inteles ca sunt mai ieftine si ma gandeam ca sa-i zic sa-mi aduca si mie. Am vazut ca se foloseste menogon, gonal sau puregon, dupa ce criterii se alege unul din aceste medicamente?
Eu am trompele infundate si desi am facut laparoscopie tot nu am ramas insarcinata si m-am hotarat sa fac FIV.
Si as mai avea o intrebare, care credeti ca sunt cauzele pentru un FIV nereusit, adica daca uterul e ok si analizele la fel, care credeti ca sunt sansele de reusita?
Va multumesc pentru raspunsuri si sunt alaturi de voi tot timpul, chiar daca nu prea am timp sa scriu.
Felicia