FIV 44
Raspunsuri - Pagina 8
Monica-Elena spune:
Felicia bine ai venit in primul rand. Esti pe maini bune cu dr Denisa Protopopescu eu imi tin minunea in brate datorita acestei dr tot un FIV facut anul trecut in octombrie.
Medicamentele poti sa le cumperi deja din Ungaria sunt 5ooeuro iti trebuie o fiola de diphereline de 3,75 si 50 fiole de menogon cu aproximatie(eu am facut 65).De obicei termenele de garantie sunt cam de 2 ani daca nu ma insel la aceste medicamente. Te uiti la termenul de garantie si le poti lua fara probleme. De obicei dna dr merge pe stimulare cu menogon asta in functie de varsta pacientei si de tratamentele pe care le-a mai facut de stimulare si cum a raspuns la ele.
La FIV procentul este de 25% de reusita. Conteaza ca uterul sa fie OK si endometru asta este cel mai important, apoi analizele sa fie OK si bineinteles repausul la pat dupa ET.
Bafta inca odata si ai incredere esti pe maini bune. Daca nu ma crezi vezi pozele mele cu minunea mea facuta si adusa pe lume de dna dr Denisa Protopopescu a doua mama a baietelului meu.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
ceciserban spune:
Moni ai avut drepatate totul e bine si azi am facut prima injectie de Menogon.M-a durut putin dar cred ca orice injectie doare putin.O sa te sun sa ne vedem cat mai curand posibil.Azi nu ma simt bine deloc pt. ca azi dimineata mi-a venit CM sau ce-o mai fi sangerarea asta,dupa Diphereline,si ma doare de azi dimineata burtica si capul de innebunesc.Vreau sa incerc sa stau putin la pat ca poate imi mai trece.Acum deja am intrat pe ultima suta ca acum trec zilele de Menogon si ma trezesc ca facem punctia si ET.Sper sa cloceasca ceva oute ovarele astea ale mele.
pt. tine si Mihnea.
Crinuta iubita asteptam vesti de la tine sa ne zici cum a fost la eco.Multa bafta sa fie suuupeerrr bine.

Lachi te pupic si poate ne vedem maine daca ma simt mai bine,SPER sa ma simt mai bine.
Dodo ce faci ai inceput stimularea?Cum te simti?
si bafta multa.
Andicu ce mai zici?Cum mai e vremea pe la mare?

tuturor fetelor dragute care sunt alaturi de noi.
cecilia
andicu spune:
Salutari tuturor!
Ceci, eu sunt bine, multumesc.Ma bucur ca totul e bine la tine, si ca acum te-ai linistit.Aici e frig, 15 grade. Eu mai arunc un ochi pe forum de la munca,printre treburi.
Mi-am dat seama de ceva : v-am spus ca m-a programat la Deisa pe 30 noiembrie, si intr-un tarziu mi-a picat fisa : de Sfantul Andrei !!!! si pe mine ma cheama Andreea; poate e un semn de la Doamne-Doamne ca e de bine! si culmea culmilor : la dra mea din oras mi-au facut asistentele programarea pe 08 noiembrie , de Sf. Mihail si Gavril- poate nu va vine sa credeti,dar pe mine ma cheama Andreea Mihaela. Si nici o clipa, atunci cand am acceptat programarile , nu m-am gandit ce zile reprezinta! mi-am dat seama cand am vorbit cu ceilalti din casa...
Lasand fabulatiile deoparte, daca vreti sa va incalziti, in sfarsit am reusit sa pun pozele din Antalya! A fost superb si merita vazute!
la toate !!
Vine si randul meu..
Pozele mele
kla78 spune:
buna fetelor,
fac si eu parte din aspirantele la titlul de mamica de vreo 6 ani lungiiiiiiiiii,am facut cateva inseminari nereusite si la sfarsitul acestei luni am programare la medic pt a incepe FIV.........va rog spuneti-mi mie cat timp dureaza de cand vine CM si pana se face ET?asta in cazul in care imi face pe ciclu scurt......cineva mi-a zis ca dureaza cam 6 saptamani....sa fie adevarat?sunt total in ceata si medicului meu abia ii scot cu clestele cateva vorbe din gura!
va pup
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho
Felicia spune:
Multumesc mult Monica, ma bucur mult pentru tine ca ai reusit.Sa va traiasca baietelul, sa creasca mare si sanatos si si sa va bucurati de el!
Ai putea sa-mi spui cu ce analize as putea ma duc de prima data la consultatie ca sa nu mai pierd mult timp, imi doresc asa de mult un bebe ca abia astept sa vina luna ianuarie sa stiu ca am inceput.
Felicia
crinuta71 spune:
Buna fetelor,
Am fost azi la eco. Din pacate vestile nu sunt bune, nu am raspuns bine la tratament. Am doar 8 foliculi intre 10-13 mm. Parca mai sunt ceva mai mici, dar prea mici. De abia acum am ajuns acasa (dupa eco am mers direct la lucru). Am stat cat mai mult la lucru ca sa nu ma mai gandesc. Mai tarziu merg iarasi undeva tot in interes de servici, numai ca sa nu stau acasa pentru ca ma apuca plansul. Nu stiu ma tot gandesc sa nu fii fost de vina eu cu stresul meu ca nu am raspuns la tratament. Oare asta a fost? Vineri merg din nou la eco sa vad cand fac punctia.
Cecilia ma bucur ca a fost bine totul. Iti tin pumnii in continuare.
Monica Elena multumesc.
Va pup pe toate 

Kariris spune:
Crinuta cine ti-a zis tie ca nu ai raspuns bine la tratament???
Pai 8 foliculi de 10 - 13 mm nu e chiar rau. Sa mareasca doza de gonal f si se vor dezvolta mai bine. Ei mai cresc chiar si dupa pregnylul dinaintea punctiei. Cand e programata punctia? si eu am raspuns foarte prost la tratament dar mie mi-a marit doza de menogon; am ajuns sa fac 6 pe zi in ultimele 3 zile si am facut stimulare pana in ziua pregnylului inclusiv. si totusi nu am avut decat 7 oua bune din care au rezultat doar 3 embrioni buni. Endometrul de cat era?
La eco trecuta cum stateai cu foliculii? Daca erau micuti nu ti-au marit doza de gonal f?
Hai te rog nu mai fi pesimista!
Monica-Elena spune:
mai crinuta fata draga eu am avut 8 foliculi din care au rezultat 7 ovocite si din ele s-au facut in 24 de ore 6 embrioni si in 48 de ore au mai rezistat 4 embrioni care mi-au si fost transferati asa ca putini dar buni. iar daca imi aduc aminte bine la prima eco aveam 3 pe un ovar si 2 pe unul deci curaj ca stai f bine. tu vrei sa faci hiperstimulare?
scuze ptr cum scriu cu litere mici dar mihnea doarme la mine in brate si scriu cu o mana.
felicia ar trebui sa mergi din prima sa nu mai pierzi timpul cu analizele hormonale de ziua 3, 14 si 21 dar numai stiu exact care anume sunt si in ce zile, tsh, t3 si t4 hormonii tiroidieni, plus chlamidia, toxoplasma, cmv, ureeaplasma, micoplasma, hepatitele toate, anticorpii de rubeola, rujeola daca sti ca ai facut bolile copilariei(rubeola, rujeola, oreon etc). nu stiu daca mi-a scapat ceva poate fetele mai pot completa lista. multa bafta!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
crinuta71 spune:
Lachi la mine e prima ecografie dupa 5 zile de Gonal f, 3 fiole pe zi. Mie mi-a dat in continuare tot 3 fiole de Gonal F pe zi + 1 fiola Dipherelin pe zi, pana vineri. Vineri merg din nou la eco. Am vrut sa intreb azi de endometru, dar cand am vazut ca nu am raspuns bine, m-am suparat si nu am mai intrebat. Punctia poate fi cel mai repede duminica, dar mai sigur va fi pe luni-marti in functie de foliculi. Mai erau foliculi mai mici, dar erau mici. Tu cati foliculi ai avut in final, 7 sau mai multi?
mishi spune:
uite crinutacum sta treaba. esti foarte bine. sa nu-ti doresti mai mult. eu am facut hiperstimulare ca ovarele mele au raspuns prea prea mult. am avut , sa nu te sperii, 22 foliculi. da 22, nu te mira din care 18 erau de dimensiuni maxime. eram ca o vaca sau iepuroaiaca, ba nu , vaca... aveam abdomenul atat de umflat ca-mi plesnisera vasele de sange in buric. nu exagerez cu nimic, mai ca n-am chemat salvarea in noaptea anterioara TE. hiperstimularea e cumplita. in israel se considera esec la mai mult de 10 foliculi. putini, da buni. am donat ovocite si in final am ramas cu 10 embrioni din care doar 6 s-au dezvoltat bine. doi i-am transferat atunci, in martie dar....nimik. eu inca mai cred ca hiperstimularea m-a dat peste cap. cu mine in salon era o fata cu 4 ovocite si a obtinut in finat UN SINGUR EMBRION. acum e insarcinata. BAFTA!!!!
mishi
.............
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor.