FIV 44
Raspunsuri - Pagina 6
andicu spune:
Salut optimistele viitoare
.
Fetelor, sa stiti ca eu va tin pumnii in continuare si ma rog sa reusiti, chiar daca ati intrat in panica unele dintre voi, ceea ce nu cred ca-i bine! zice smechera de mine, care era sa faca p..pe ea
,doar pentru faptul ca am sunat azi sa ma programez la Denisa P.
Gata, pot spune ca primul pas l-am facut, mai mic,dar e facut: m-am programat pe 30 noiembrie la Medsana pentru prima infatisare.Acum, Doamne Ajuta! la voi intai si pe urma la mine!
Vine si randul meu..
Pozele mele
crinuta71 spune:
Lachi, Galinarodica multumesc de incurajari.
Incerc sa fiu optimista, sa gandesc pozitv pentru ca stiu cat e de important, dar cateodata....
(cred ca stiti ce vreau sa spun). Parca totusi reusesc asta mai bine decat zilele trecute.
Eu continui injectiile cu Gonal F si Dipherelin, iar miercuri urmeaza sa merg din nou la eco. Sa-mi tineti pumnii sa fie bine, eu nu fac estradiolul din sange.
Cecilia ce faci? Ai fost la dr.? Iti tin pumnii sa nu fie chist.
crinuta71 spune:
Fetele care ati ramas
dupa FIV, a fost voie sa mergeti la lucru sau e obligatoriu sa se stea acasa? E cineva care a mers la lucru in aceasta perioada (in cele 9 luni)? 
Monica-Elena spune:
Crinuta eu una am stat acasa ptr ca lucram destul de departe de casa si nu puteam sa fac drumul zilnic(as fi pierdut sarcina cu siguranta). Si asta a si fost recomandarea dnei dr. Nu este o regula fiecare pacienta este un caz. Eu am stat in medical toate cele 9 luni.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
danita spune:
fetelor, sunt tare deprimata si imi vine sa plang continuu . probelmele de la serviciu nu imi dau pace si nu ma pot linistii nicicum . e ca un cosmar care vine si revine .
andicu spune:
Buna dimineata colegelor de "suferinta" !
Crinuta, multumesc.Bravo tie! si
pentur fata optimista! Abia astept sa te vad cu rezultatul
pozitiv !![]()
Danita, lasa deprimarea in urma si gandeste-te ca o sa fie bine si pentru tine. Omului pesimist numai ghinioane i se arata! tu trebuie sa fii convinsa ca o sa fii bine si o sa reusesti in ce ti-ai propus!
Monica, ce mai face Mihnea? cum te descurci cu el?
Cecilia, da-ne un semn. Esti bine? ce ti-a zis doctorul?
Vine si randul meu..
Pozele mele
ceciserban spune:
Ceau fetele mele dragi,
ce sa fac eu uite ma tot foiesc de azi dimineata in pat ca vreau sa treaca ziua asta super repede dar nu se cam poate.Crinuta si Lachi stiu deja de ce ca cu ele am reusit sa vorbesc ieri,pt. ca pe forum nu am reusit sa intru aseara nicicum.
Dar sa va zic ce a zis dr.Ca nu e chist,am rasuflat usurata ca pot continua tratamentul,DAR aici e probmema daca nivelul estradiolului e real sunt suspecta de sarcina,care zice ea la eco nu se vede inca ca-i prea devreme,si atunci m-a pus sa refac estradiolul si sa fac si un Bhcg.Si pana aflam care-i faza,stam ca pe ace ca la 19,30 aflu de abia rezultatul.Acum cred ca puteti sa intelegeti in ce stare ma aflu.Ma tot gandesc de ce toate astea mi se intampla mie.Oare s-au m-ai intamplat cazuri din astea?Va dati seama ca incerc sa nu ma gandesc dar e al dracu de greu.Mi se pare un an pana la 19,30.Sincer nu vreau sa-mi fac iluzii si mai bine ma gandesc ca au gresit aia estradiolul si ca maine incep Menogonul.Nici nu stiu ce sa mai zic la momentul asta.Va pupic dulce pe toate si zic deseara ce voi face pana la urma,
cecilia
Monica-Elena spune:
Andicu multumesc de intrebare. Ne descurcam f bine cu Mihnea. Am acceptat la inceput 3 sapt pana m-am pus pe picioare ajutorul mamei mele si apoi ne-am descurcat singurei adica eu si sotul meu cu Mihnea. In timpul zilei normal ca stau eu cu el si cand vine tati de la servici il ia in primire. Seara ii facem amandoi baita si de trezit la el noaptea ne trezim amandoi. Flacaul a inceput sa gangureasca si sa rada cu gura pana la urechi si este mereu cu ochii dupa mine si dupa tati. L-am cam invatat in brate dar asta este un pui are mama. Este oboseala acumulata ptr ca el se trezeste destul de des noaptea si atunci din cand in cand il ia tati in primire noaptea ca sa dorm si eu sa imi incarc bateriile, adica nu ma mai trezesc si eu la el decat cand papa. Il luam cu noi peste tot la cumparaturi, in vizite, nu ne despartim deloc de el. Avem ajutor la menaj in casa o doamna ca eu sa ma pot ocupa numai de el. Este greu dar frumos.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
crinuta71 spune:
Monica Elena multumesc de raspuns. 
Andicu multumesc. Ma mai apuca cateodata
, dar sunt mult mai bine decat zilele trecute. 
Dar stresata tot mai sunt, cred ca totusi e normal, stresul nu are cum sa dispara, nu fetelor?
Danita incearca sa nu mai plangi si sa nu mai fi deprimata (eu vorbesc). Dar mi-am dat seama ca nu ajuta cu nimic aceste stari (in perioadele mele de "luciditate"), incearca sa treci cumva peste ele. Scuze ca te intreb, dar tu in ce etapa a tratamentului esti (nu mai tin minte, scuze)?
Cecilia iti tin pumnii si astept sa ne dai raspunsul deseara.