FIV 44
Raspunsuri - Pagina 5
danita spune:
Dragelor azi am muncit prin casa sunt franta . dar stiu ca nimik nu e imposibil ! stiu si trebuie !
ma bucur ca v-am intalnit si multumesc pentru ajutorul vostru!
va pupic si va doresc o duminica frumo de tot !
DANITA
crinuta71 spune:
Cecilia ma bucur ca esti mai bine. Poate fi si o greseala de laborator, vezi? Oricum, sunt sigura ca exista solutii. Si asa, mai bine gandeste-te ca eu habar nu am cat imi e estradiolul. Pe tine te urmaresc foarte atent la Medsana, de aceea faci aceste analize. Nu te mai stresa din cauza estradiolului.
Galinarodica nu am incercat inca metoda de care ai scris. Cu moralul sunt o data bine, o data rau (mai des a doua varianta). Multumesc de sfaturi si incurajari. Tu ce faci, te-ai hotarat sa faci FIV?
Danita ce bine ca gandesti asa. Ar trebui sa gandim toate ca nimic nu e imposibil, nu fetelor?
Monica-Elena spune:
Cecilia cu draga inima veniti cand vreti voi.
Mai fetelor ce este cu aerul asta asa de pesimist?De ce nu ganditi pozitiv. Ganditi-va ca in curand veti fi mamici. Ieri s-a implinit un an de cand am inceput stimularea cu Menogon. Hai sa va spun eu ce faceam in perioada de tratament. Veneam pe jos de la clinica si ma opream in biserica unde m-am cununat(si una l-am si botezat pe Mihnea) si stateam cate o jumatate de ora o ora si ma rugam si plangeam in legea mea si apoi plecam senina si optimista catre casa. Si uite ca Dumnezeu m-a ascultat si minunea s-a intamplat. Hai fete frumoase nu aveti voie sa fiti pesimiste si cazute in perioada asta.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
crinuta71 spune:
Monica Elena stiu ca nu e bine in ce stare sunt, dar nu pot sa-mi revin.
Azi am facut inca 3 fiole de Gonal F si 1 fiola de Dipherelin. Gonalul F nu doare deloc, doar Dipherelin-ul doare. Si inca nu mi
s-a oprit sangerarea (sau menstruatia sau ce o fi).
Cecilia ce faci? Ti-am trimis e-mail.
galinarodica spune:
Neatza pe la pranz Crinuta. De hotarat m-am hotarat dar mai intai o sa ma duc Luni la Giulesti cu 2 probleme. Sa vad care e procedura si cat si cum se face plata....ce medicamente imi trebuie (pe astea mi-au promis niste prieteni de afara ca mi le trimit eisi problema 2 asa cum iti spuneam eu am atestatul ala pt adoptie si vreau sa vad daca nu gasesc bebe, evident nu renunt nici la idea fivului. Ar fi minunat sa am 2 mici!
Si tu nu te mai necaji, incearca si metoda mea ca nu e asa grea si sa-mi spui dupa aia daca nu am avut dreptate.
Ai grija de tine si fii optimista
ceciserban spune:
Salutare fetele dragi,
eu imi fac bagajul ca plec< la noapte la BUc. si maine vad care-i faza la eco.Am inteles ca ar putea fi un chist crescut mai maricel decat normal.Am inteles ca daca e asa ti-l punctioneaza.Asta e ce cred eu?Anestezie si o mica interventie pe ovar?Daca e asa am pus-o .Doamne ma rog sa nu fie asta.Macar daca a mai facut cineva asa ceva sa-mi zica cum e,ca sa ma mai linistesc.
Moni ai dreptate n-are rost sa fim pesimiste.Si eu ma rog zi de zi si am mai mers si pe la manastiri sa ma mai incarc cu energie pozitiva.Stii cum e ma gandesc ca daca totul e asa greu si cu obstacole multe,poate iesi bine pana la urma,ca din lucru usor nu apar minuni,si spun asta tocmai gadindu-ma la cat ai suferit si tu.Si acum probabil vezi altfel lucrurile cand iti aduci aminte.Hai ca promit ca o sa fiu cuminte si o sa fac tot ce zice doamna dr.Si catde curand pot vin sa va vedem.
Crinuta merci mult pt. tot esti o dulceata de fata,te pup dulce si ai grija de tine.Imi pare rau ca te-am stresat si pe tine cu estrdiolul meu.
tutror,
crinuta71 spune:
Galinarodica multumesc de incurajari si am sa incerc metoda de care mi-ai zis. Numai ca sunt intr-o stare ciudata, parca nici vointa nu mai am sa fac nimic (de aceea nici nu am incercat metoda). Iti tin pumnii sa reusesti sa-ti indeplinesti dorinta.
Cecilia ti-am trimis e-mail. Nu te stresa, ai sa vezi ca va fi bine. Te rog nu te mai stresa.
Kariris spune:
Buna fetelor,
Cecilia, iti tin pumnii maine la echo. Nu-ti fie frica...ca esti pe maini bune. Pentru orice exista o rezolvare. Ai incredere ca dna. dr. stie ce face.
Crinuta si restul fetelor care au inceput tratamentul sa aveti parte de un final fericit! Ganditi pozitiv!
lauion spune:
Cecilia, ti-am raspuns la pm, sper sa nu fie prea tarziu, imi cer scuze, acum am vazut intrebarea ta. Iti tin puminii sa fie totul bine!
la toata lumea,
galinarodica spune:
Crinuta forta sta in interiorul tau. Nu trebuie decat sa te gandesti ca tot ce faci are influenta asupra lui bebe; cu cat esti mai optimista si mai linistita cu atat mai usor e sa se cuibariceasca el acolo. Poti face ce ti-am zis oricand, inainte de culcare, cand te uiti la tv oricand. Poti sa faci asta si cand mergi la tratament. In felul asta o sa fie mai eficient si zau ca nu sunt mistica sau obsedata am studiat mult chestiile astea si au o baza stiintifica solida. Bafta in continuare.
Fetelor vine frigul, am ascultat prognoza asa ca uitati-va mai in urma la reteta mea cu miere si folositi-o ca sa va protejati de raceala si gripa si sa va intariti organismul sa aveti forta pentru
Cici fii optimista poate nu e nici un chist. Ca sa te linistesti un pic vezi ca in nr din august al rev Sanatatea noastra gasesti un articol despre chisturile ovariene scris de un medic ginecolog. Este explicit si scris pe intelesul tuturor fara termeni prea rigizi. Eu oricum iti tin pumnii sa nu fie chist.