FIV 44
Raspunsuri - Pagina 4
galinarodica spune:
Buna noaptea fetelor, eu is mai noctambula...Danito nu mai plange ca nu ajuta. Nobilizeaza-te si fii mai optimist ca o sa fie bine.
dodo23 spune:
Cecilia, nici eu nu am habar cum e cu estradiolul in perioada asta, ca mie nu mi-au dat sa fac nici o analiza de sange inca. Tu ai probleme cu ovarele (chisturi, de ex.)?
Draga mea, dac-ai vedea cum merg treburile si aici prin spitale nu ti-ar veni sa crezi. Pe mine m-au sunat sa repet analizele, si eu si sotul, chiar inainte de a incepe FIV-ul, cand eu eram cu ele la zi. Noroc ca aveam copii dupa rezultate, ca aici asa e bine, sa ceri totul scris si sa stii numele persoanei cu care ai vorbit. Altfel s-ar putea sa ai surprize. Asa ca daca nu aveam copiile alea, acum eram buna de luat sange si testat HIV, Clamidia si toate cele.
Dar, cum spuneai, sa nu ne mai gandim la cele rele, mai ales in perioada asta.
Monica , iti multumesc ca esti zi de zi alaturi de noi, ca si Lachi de altfel. Nici nu stiti ce importante sunt incurajarile voastre acum!
Crinuta , fruntea sus, ca mai avem un pic si scapam.
Dodo.
Monica-Elena spune:
Cecilia estradiolul trebuia sa fie sub 50 daca imi aduc eu bine aminte, dar eu zic sa vi la Bucuresti ptr ca si la mine de ex a iesit naspa adica era 0. Dna dr a cerut de 3 ori repetarea analizei mele si uite ca a fost bine in final. Vam spus ca psihicul face probleme in perioada asta si vad ca nu ma ascultati. Aducetiva aminte ca vam avertizat de starile prin care o sa treceti. Hai curaj si fiti barbate.
Crinuta, Cecilia si Dodo curaj iubitele.
Bine ati venit danatim si danapop eu zic sa cititi in arhiva subiectele cu FIV si o sa aflati multe raspunsuri ptr ca este f mult de spus pe tema asta.
Danita fi barbate Zoe pai ce faci.
Cecilia cred ca trebuie sa vi la Bucuresti si sa treci pe la noi ca sa iti dam putina putere sa iesi din starea in care te afli.Hai fata frumoasa te asteptam la noi.
ptr toata lumea.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
cristinici spune:
Salutare la fete
Cecilia si crinuta nu va mai suparati , totul o sa treaca si o sa fie bine , iar daca nu, nu tb sa disperati. Asa am zis si eu dupa primul FIV nereusit, dar dupa cateva saptamani te gandasti din nou cum s-o iei de la capat.
Lachi are motivele ei si fiecare le poate avea, nu poti trai numai pt asta si sa-ti faci rau singura.
Hai CURAJ si sa va vad la mamici de iunie-iulie 2006.
cristinici
inas spune:
Buna fetelor, scuze pentru intarziere dar am fost foarte ocupata.
Galinarodica spitalul Giulesti este pe calea Giulesti vis-a-via de Fortele de Munca ,langa Trezorerie Sector 6,iar ceaiul de naprasnic
l-am luat de la plafar .
Fetelor va urez multa bafta si putere pentru FIV si sa stiti ca va tin pumni.
Ceciserban am luat deja tonicul masculin si speram sa fie mai bine merci pentru sfat si fi tare, gandestete ca acolo sus este cineva care te iubeste si va avea grija de tine .
va pup pe toate
Rh spune:
Cecilia, te rog frumos nu te mai necaji. Hai sa ne pastram calmul si sa judecam la rece. Eu sunt in a doua zi de gonal si voi face fiv la Szeged. Spune-mi te rog cat a fost estradiolul inainte de a incepe stimularea si in ce faza de stimulare esti acum. Nu are rost sa te necajesti ca nu se va intampla nimic rau inafara de faptul ca daca ai inceput menogonul o sa-ti micsoreze doza.
Cu drag,
Rh
crinuta71 spune:
Monica Elena cata dreptate ai despre problemele pshice care apar acum, cel putin la mine e valabil, nu stiu la celelate fete. Daca nu as fi vazut ca au mai trecut si altele prin aceste probleme, cred ca acum as fi fost si mai ingrijorata (m-as fi gandit ca am nevoie de psihiatru nu de FIV). Asa macar sper ca vor trece dupa FIV. Multumim de incurajari, e mare nevoie de ele acum.
Dodo bine ca s-a rezolvat si ati avut copiile analizelor. Dupa ce termin cu FIV-ul va spun ce am patit si eu (parca nu eram destul de stresata oricum). Incearca sa fi tare si sa nu te stresezi. Asa e cum zici, mai e putin si scapam, si sa speram ca reusim.
Cristinici multumim de incurajare.
galinarodica spune:
Ce faci Crinuta cum mai stai cu moralul? Ai incercat metoda pe care ti-am scris-o eu?
G@ndeste pozitiv si o sa fie bine o sa vezi. E inca frumos afara, i-ati sotul si plimbati-va de mana ca in vremurile de inceput. Bucura-te de toaman asta frumoasa si colorata si o sa vezi ce bine o sa te simti.
ceciserban spune:
Lachi,MonicaCrinutaCristinici,Rh,Inas,,Dodo si toate fetele vreau sa va multumesc din suflet.Datorita voua sunt mai bine.Voi imi dati sperante sa merg inainte.Va multumesc mult ca existati,nu stiu ce m-as fi facut fara voi in perioada asta mai ales,cand suntem toate asa vulnerabile.Nu v-am scris azi pt. ca sotul m-a dus la plimbare aproape toata ziua ca sa mai uit de problema asta.M-a sunat azi asist. dr. si a zis ca a vorbit cu dr. si trebuie ca luni la 16 sa fiu la eco.A zis ca nu-mi poate da mai multe detalii,ca dr. imi va zice dupa ce vede ce-i acolo si de ce e asa.Nu intelege nici ea.Nu stiu ma gandesc ca poate au gresit astia sau ce naiba.Pana sa fac Dipherelinul Estradiolul era ok,acum nu stiu ce naiba.O sa incerc sa< ma gandesc ca nu stiu cat e la fel ca fetele care nu fac dozarile de estradiol.Macar pana merg la dr.Cum zice Moni cred ca o sa ma puna sa-l refac la ei .Trebuie sa incerc sa fiu pozitiva stiu,gata un plans trasnet si de la capat.Stiu acum sunt in hora trebuie sa joc pana la sfarsit no matter what.
Moni acum o sa venim cu siguranta pt. ca pana in noiembrie numai plecam de la Buc. asa ca sigur venim pe capul vostru,singura problema e ca s-ar putea sa venim intr-un weekend ca si sotul meu vine atunci la Buc. si ar vrea tare mult sa-l cunoasca pe Mihnea si inafara burticii tale.Sper ca se poate si ca nu e un deranj prea mare.
Va pupic dulce dulce pe toate si multumesc inca odata.Dumnezeu sa ne aiba in paza pe toate si sa ne binecuvinteze pe toate cu un cat mai curand posibil,
cecilia