Fecioare DC(3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Helbi, am inteles care-i treaba cu testul ala. Destepti astia, zau asha. Si ce bine ca ii ocupi timpul Biancai cu ceva. Decat sa piarda timpul in fata calculatorului sau televizorului...

Ileana, sa stii ca Bianca nu sta nici macar un minut la calculator. Nua m lasat-o inca, desi vad ca pe zi ce trece ar vrea si ea. Eu am pb cu ochii si am zis sa o feresc cit pot, pt ca oricum va avea de furca cu acest instrument toata viata

Devylla, multa sanatate nepoatei tale. Cit priveste cursurile pt ea.....ce sa zic? Daca mamica ei considera ca inca nu a venit momentul, din N motive, las-o in pace. Iti faci tu bb-ul tau si-l dai la cursuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by helbi

quote:
Originally posted by adameasca

Helbi, am inteles care-i treaba cu testul ala. Destepti astia, zau asha. Si ce bine ca ii ocupi timpul Biancai cu ceva. Decat sa piarda timpul in fata calculatorului sau televizorului...

Ileana, sa stii ca Bianca nu sta nici macar un minut la calculator. Nua m lasat-o inca, desi vad ca pe zi ce trece ar vrea si ea. Eu am pb cu ochii si am zis sa o feresc cit pot, pt ca oricum va avea de furca cu acest instrument toata viata

Devylla, multa sanatate nepoatei tale. Cit priveste cursurile pt ea.....ce sa zic? Daca mamica ei considera ca inca nu a venit momentul, din N motive, las-o in pace. Iti faci tu bb-ul tau si-l dai la cursuri

Andreia

Neata fetelor.
Uite cu cafeluta pe DC.
Helbi e extraordinar ca ai reusit sa nu o lasi la calculator.Aici mamicile ca sa mai scape de copii le cumpara jocuri electonice,ii pun la calculator.si saracii copii deja sunt dependenti de aceste jocuri.Daia o bateam la cap pe sor'mea cu niste cursuri.Dar bine ai zis tu...poate nu o fi momentul.La asta nu ma gandisem.
Boeru mama,pe unde esti?Mai da un semn,ceva.
Azi ma duc sa cumpar varza si castraveti,sa pun la murat.Sper sa iasa ceva ca inca e caldut,nu in fiecare zi dar este.Si mai tarziu mie frica s-o pun ca nu mai iese.

poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!
si io cu cafelutza...

Devylla, tin pumnii sa iasa bine muraturile. N-am pus muraturi in viata mea, habar n-am cum se face. Da' de-aia am mama si bunioca, se ocupa ele.

Aseara am adormit inaintea copilului, daca va puteti imagina. Nici macar 10 seara nu era si dormeam bustean. M-a dat gata ziua de ieri, am alergat toata ziua.

Pe unde o fi Boeru???

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Neatza fetelor! Mi-a fost dor de voi!
Mie nu mi-a mers forumul 2 zile, nu stiu de ce, n-am putut sa deschid nimic. Plus ca m-am simtit f.rau, cu stari de voma etc, credeam ca vine bb2. Dar n-a fost sa fie, ca aseara mi-a venit chestia aia lunara. Asta e! Alta data!
Raducu s-a dus din nou la gradi, cu maraieli, dupa 2 sapt. de pauza sper sa se obisnuiasca din nou.
Devylla, spor la treaba cu muraturile, merci ca te-ai gandit la mine.
Helby, Ileana, pupici puiutilor!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Bine ai revenit Boeru si multa sanatate!

Devylla, bafta la muraturi! Nici eu nu am pus niciodata. Se gasesc in toate magazinele, nu-s ca acasa, dar.,........asta e.

La noi azi e ziua cea mare: sarim cu hainele in apa! O sa va povestesc apoi cum a fost!

Mergi la inceput

Helbi, bafta multa!

Boeru, ma bucur ca sunteti ok, si pacat ca nu a fost bb2... Dar mai e timp.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Fetelor uitasem sa va zic Multumesc pentru grija nepoatei
Muraturile nu le-am pus azi...ca uitese sa imi aduca sor'mea butoiul....asadar continui maine treaba inceputa azi.Nici eu nu am mai pus muraturi niciodata...asta e prima data si le pun pentru ca nu are cine....se gasesc si aici in magazine dar decat castraveti care sunt foarte putini si foarte scumpi.Si am zis ca incerc sa vad ce iese.Cu castravetii nush ce sa fac....sa ii pun in otet sau in saramura....mamicile,bunicile voastre cum le pun?
Boeru bine ai revenit!Lasa ca o sa vina si bb doi...
Helbi bafta multa acolo la test.Asteptam pareri.
Ileanatreaba cu adormitul inaintea copilului am patit-o si yo....numa' ca eu aseara tot asa nici 10 nu era si am adormit inaintea sotzului care lucra la calculator...m-am intins in pat....si am zis ca stau putin si am stat.....pana dimineata

Va pup....yo fug ca mai am ceva mancarica de facut si va urez o seara frumoasa....

poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Devylla, ia si tu retete de pe forum pentru muraturi, io nu mai stiu care sunt cantitatile ca nu prea fac, anul asta mi-a facut maica-mea dar nu am ajuns 9inca) sa le iau.
Helby, bafta la sarit bubulinutzei, abia astept sa ne povestesti!
Adameascamai e timp, sigur ca da dar incepusem sa ma cam bucur, desi nu era prea oportun momentul (abia ne dezmeticim din punct de vedere financiar), in sfarsit, Dumnezeu le oranduieste pe toate.
Vreau sa va zic ca m-am trezit cu sotzu' la servici, mi-a adus fursecuri si prajituri (cu frisca, yammiiii!)n-a mai facut chestia asta de mult (ca avea obiceiu' asta), il pupa mama pe el de sotz grijuliu
Si pentru voi 1001 de pupici!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput

Am deschis un capitol nou aici: http://www.desprecopii.com/forum/post.asp?method=Topic&FORUM_ID=51

_

Mergi la inceput

Hop si eu pe-aici! Revin

Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

Mergi la inceput