Oligospermie (12)- putini, da' (ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 9
M Oana spune:
Aysha azi ma plimb pe la salonul privat al prietenei Moisica, dar saptamana viitoare n-ar fi exclus sa ma ciocnesc de chistulaloiu' (
alt augmentativ n-am gasit
) tau pe holurile Giulestiului....
O sa-mi pun ochelarii
virtuali, pentru a nu rata intalnirea....
florin32 spune:
Doamne, cit am mai ris! Voi sunteti dati naibii, stiati?
In primul rind vreau sa va multumesc pentru faptul ca m-ati primit in mijlocul vostru si ca m-ati inconjurat cu caldura!
Chiar m-am simtit bine si mi-am mai revenit. De fapt, primul pas catre o vindecare (ameliorare) cred ca e asta. Sa constientizezi ca ai o problema iar dupa ce ai constientizat asta, sa-ti faci un plan de bataie. Eu, cu ajutorul vostru, mi-am facut unul si sper sa functioneze. Adevarul e ca sunt mai hotarit ca niciodata! Mereu atunci cind aveam de luat un tratament saream o doza, doua sau o injectie doua! Dar de data asta promit sa ma tin de tratament cap-coada!
De fapt am si inceput lupta. M-am lasat de fumat de vineri, nu mai beau alcool, nu mai beau cafea! M-am potolit si cu carnea de porc si am inceput sa iau tratamentul de luni. Branca ursului, naprasnic, polen, Zn, telina, catina, spirulina, Q10, vitaminele A,C,E. Sper sa ma ajute. De fapt, nici nu stiu daca e o a doua spermograma ar valida rezultatul. Dar am zis ca rau nu poate sa-mi faca tratamentul si avind in vedere ca prietena mea are rezolvata problema abia peste 6-7 luni, am de gind sa-l fac pe tot.
M-ati intrebat unde am facut testul. La Timisoara, la clinica doctorului Munteanu, nu l-as mai fi facut! Tipul asta mi-a lasat o impresie deplorabila. Nu e posibil ca medic sa dai verdicte fara sa fi studiat in profunzime cazul! Se crede un fel de profet, un guru, habar n-am...
Oricum, sper sa ajung cit de curind in Tm si sa ii fac un scandal monstru! Eu inteleg ca vitro e profitabil dar nici chiar asa! Dupa unii medici, nu s-ar mai face copii pe cale naturala!
In final, vreau sa va multumesc inca o data si sper sa contribui in viitor la spectacolul vostru artistic.
O zi buna tuturor!
marrina spune:
florin32 Buna treaba ai facut de cand n-ai mai fost pe aici. Fara tigari, fara tutun, cu toate plantutele si vitaminele astea...peste 6 luni vei fi un alt om.
Deci, bun venit la spectacol!
barbye spune:
Florine ai dreptate....ca daca ar fi dupa ei....o sa-i facem in borcan..
Haideti ca sant cu capul in norii, am uitat; SALUTARE
Azi la gradi a fost ultima zi pentru un copil care venea de la DPC...a fost dat spre infiere....sper ca il vor da definitiv.....a venit putin dim....ne-a servit cu bomboane....mi-a adus florii....si pe urma a urmat lacrimi ....cand au venit viitori parintii sa-l ia....plangea toata lumea inclusiv totii copi.....Nu va spun in ce masina cu sofer a urcat.....sper sa-i fie bine acolo unde este....Bine ca simteam ca ceva sa rupt in mine...nu va mai veni in fiecare dim. acolo...cine v-a mai face nazbatii? Prostioare..?Cine va mai varsa apa cand pictam...?.Stiti ce mi-a spus cand a plecat;Poate va da si dvs. Dumnezeu un baietel....Atunci chiar mi-au dat lacrimile.....
Mirela
thea_m spune:
Salutare-salutare!
Florin bun venit! ca eu am fost plecata si nu te-am "vazut"pana acum si trec direct la felicitari pentru ce ai realizat, se pare ca te motiveaza reusita lui Titelu, dar si atmosfera de aici. Asa ca...tine-o tot asa si sa auzim cat mai curand de o alta veste buna!
Oana acel salon nu este atat de privat incat sa nu mai primim si pe altii, ba dimpotriva, deci intra! usa e deschisa! Cum de te-ai hotarat la Moisa si nu la Tutunaru?
Barbye cate lacrimi, dar si cata bucurie trebuie sa iti aduca copiii "tai"! E normal ca fiecare dintre ei, cand pleaca, sa ia si o bucatica din sufletul pe care cu atat drag l-ai daruit. Fie ca urarea acelui baietel sa se implineasca cat mai curand!
Pentru ca dispozitia mea actuala e cam melancolica, putin nepotrivita cu ora aceasta din zi, imi inchei aici scurta vizita, cu urari de bine pentru voi toti:Carmencita, Natashica, Aysha, Greuceanu, Peterpan, Titelul cu matza si puiutul lor, Nounou, Diciu si toti cei neamintiti in scris 
Teodora
Poze
Carmen.cita spune:
Thea,
scumpa, nu-mi place deloc sa te vad melancolica, stiu ca ai senzatia ca timpul trece si... cunosc senzatia atat de bine... Uite, eu am adoptat mai nou o alta atitudine fata de situatie: nu-mi mai pun toate sperantele in luna in curs (mi-am dat seama ca fac o mare greseala, pt ca practic in fata testului negativ cadeam intr-o depresie fara masura si incepeam luna urmatoare de la 1000 m sub nivelul marii). Mi-aduc foarte bine aminte cum am ramas anul trecut, dupa o luna incheiata dupa cum am scris mai sus pur si simplu nu mi-a mai pasat ce se intampla... asteptam foaaaarte detasata cm ca sa fac hsg, si nu mai venea... dupa 10 zile de intarziere am facut un test, mai mult la misto, pt ca stiam ca prestarea a fost total anapoda, numai in perioada fertila nu, si sa vezi minunatie, a iesit pozitiv. Una sarcina dupa 12 ani de cand n-am mai ramas gravida! Dar am pierdut-o, asta e alta poveste...
Ce voiam eu sa zic de fapt (dar m-am pierdut putin pe drum in povestiri) e ca ar fi bine sa ne relaxam putin (apropo de doctorita aceea care voia sa-ti dea tratament cu tranchilizante
) si sa ne luam o mica vacanta de la incrancenare.
Vorba OANEI, daca nu prindem valul asta, il prindem pe urmatorul!
Florin,
bun venit printre noi, ma bucur ca-ti place compania noastra!
Va pup pe toti, fara nici un fel de discernamant!

M Oana spune:
Florinele medicul amintit e somitate in Timisoara, dar la Cluj, la Bucuresti sau in Ungaria sunt si alte varfuri, cu alte masuratori si cu alte opinii......
Tratamentul este cel bun si daca vei avea rabdare sa citesti din urma, poate vei afla si alte informatii legate de spermocultura, seleniu (asociat cu zinc), potent power/ Tribulus/ Maca......
Cat despre veselia de aici, sper sa fie molipsitoare.....
Marrinel sa inteleg ca stai in sala cumintica la spectacolele noastre?????
Barby copilasul acela este unul dintre cei rari si alesi...., iar momentul de final pe care ti l-a oferit, sunt convinsa ca te va marca multa vreme..... Sa tot traiesti astfel de momente!
Thea M eu i-am cam catalogat pe medici. Daca vrei laparoscopie, T e genial. Daca vrei inseminare, Moisa e geniala...
Cum eu m-am croit pe ISA.... a iesit Moisa, asta si cu sprijinul Natashicii, care mi-a confirmat opinia personala despre dr Mihalache.
Carmecitooo ce simultane facem din varful aceluiasi pat!!!!
diciu spune:
Thea_m...bine ai revenit!...
salutare tuturor
...eu is gata...am terminat cu boala...mi-a confirmat medicul azi ca am plamanii curati...asa ca voi mai sta si printre voi...pana incep serviciul de luni...
florin...sanatoasa atitudine! tine-o tot asa...
va pup dulce pe toti...

anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
AYSHA 2 spune:
Oana, sa-ti pui ochelarii aia bunii ca sa-mi confirmi daca s-a retras giganticul sau nu, iar daca nu vezi nici un chist, ma recunosti simplu : scrie pe fruntea mea "oligospermista/putini, da'buni". Nu stiu exact ce ti-a spus Natashica, dar banuiesc, e adevarat, e ceva poezie pe acolo... Daca ar fi Matei+Moisa/Bucur ar fi o chestie...
Barbye,ti-ai pus vreodata intrebarea daca nu cumva baiatelul respectiv transmite un "mesaj" profetic ? de undeva, haaaat, de suuuuus ....Oricum, eu in locul tau as fi avut o prestatie foarte proasta in acel moment, mi-au dat lacrimile numai cat am citit...Mama lucreaza intr-un centru de plasament si odata, o fetita, care se atasase enorm de ea, a fost data inapoi la membrii familiei...au apucat sa-si ia la revedere, dar nu chiar in momentul plecarii....a doua zi dimineata mama a gasit pe clanta usii de la cabinet o punga in care erau flori de tei culese pentru ea...
Va pupa pe toti
Aysha
greuceanu spune:
Trei zile n-am putut intra.Cica mi-au schimbat IP-ul."Ai pi" dracu zic si sun la firma de net sa ma anunte si pe mine care e cel nou.
Intre timp constat cu stupoare ca numita Carmen.cita nu mai are discernamant, ceea ce pare a fi grav dar nu e pt ca se refera la pupacit.Ma bucura noua atitudine a lui Florin ceea ce inseamna ca macar un singur lucru bun tot facem :ridicam moralul.Succes ii doresc si cred ca rezultatele vor sta altfel in 6 luni.
Diciule cum mai stati cu gigeii?
Marrinel si-a adunat picioarele sub birou si ne urmareste.Intervine doar cand nu-s colegii atenti.
Multumim pt urari thea-M si ai grija la melancolie.E drept ca peisagiul autumnal te impinge spre asa ceva dar mai bine ne bucuram si un cantec vesel sa cantam.
Barbye:situatia la tine e cu atat mai grea pt ca esti in preajma copiilor.Ce ne-ai scris e pur si simplu "fara cuvinte" doar lacrimi.Parca sunt acolo.