Oligospermie (12)- putini, da' (ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 10
diciu spune:
greuceanu...habar n-am cu stam cu gigeii...sotul meu s-a imbolnavit rau-pneumonie interstitiara chiar cu 1 saptamana inainte sa facem spermograma...a facut febra mare...si 2 saptamani a stat pe antibiotic...i-am inceput orice naturist si a luat antibiotice....acuma a terminat cu boala....ii dau ceva vitamax si apoi voi relua tratamentul naturist...si abia pe la inceputul lui noiembrie vom repeta spermograma....ne intindem asa aiurea...dar n-avem incotro...
saptamana viitoare va face analizele hormonale...insa...
stagnam....
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
greuceanu spune:
Apropo de vorbele tale diciule "daca dragoste nu e,nimic nu e",am gasit aceasta zicere mai demult intr-o cartulie in limba tziganeasca si zicea cam asa (daca-mi aduc bine aminte):Daca cito sea sufletu canci cicle.
Mi s-a parut tare amuzanta si de cate ori vad scris de tine acest lucru imi amintesc de varianta romanes si zambesc.
Sanatate sotului si sunt tare curios de rezultatele dupa tratament.M-as bucura de o evolutie spectaculoasa.
princess spune:
Salutare, oligospermie!
In primul rand, vreau sa va multumesc pt. cheful pe care l-ati dat vineri in cinstea mea; v-am simtit aproape de sufletul meu, ca pe niste prieteni oligospermisti adevarati!
In al doilea rand, artistei mele preferate, Oana, iti multumesc pt. dedicatia speciala si pt. lucrul asta te imbratisez cu drag!
In al treilea rand, am avut o aniversare foarte frumoasa, cu de toate, dar mai ales cu urari de reusita pe linia bebeilor!
Ioanatugs,eu ma bucur ca ne-ai ales pe noi ca sa iti fim alaturi! Ai nimerit la fix! Acum, spune-ne despre problemele voastre!
Florin, in sfarsit dadusi un semn de viata! Bine ai venit la noi si bine ca te-ai mobilizat si te-ai dat pe tratamente naturiste! Tine-ne la curent!
Barbye, impresionanta situatia cu copilasul infiat!Dumnezeu sa-l ajute! 

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png
diciu spune:
pai greuceanu...mi-ai mai ridicat un pic moralul si starea de spirit...dar o evolutie spectaculoasa dupa o febra mare si antibiotice...nu prea intrezaresc..mai degraba invers...adica toata munca noastra de 3 luni de naturiste s-ar fi putut duce pe apa sambetei dupa boala asta si s-o luam acuma de la 0..
cateodata m-apuca rasul..un fel de haz de necaz....ca de cate ori pun pe tapet problemele noastre...ale mele sau ale sotului meu....voi dragutii ca sa ne incurajati....spuneti de miracole...rezultate spectaculoase...pentru ca asta e de fapt...ne-ar trebui o minune probabil...
nu stiu daca e naivitate sau dorinta mai mare decat constientizarea sanselor...dar eu inca sper...si nu la o minune...ci la o solutie cat de cat normala de a avea un copil
iti multumesc de incurajare si va doresc si voua...mult succes!
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
nounou spune:
Salutare tuturor! 
Am intrat sa dau si eu putin din aripioara dorsala si ma mai fac ceva bule, sa stiti cu totii ca sunt cu ochii pe voi ..
Eu insa nu prea am noutati, incerc sa-l conving pe al meu oligoastenoterato-blabla-spermic sa mearga iar la numaratoare si sa ne urnim un picutz, ca iar mi s-a strans inima de dor si doare de dragul unui bb nou-nout la purtator 

... Nu zice din vorbe nu , da' nu stiu cum se face ca tot timpul intervine cate ceva: ba cursuri toata saptamana (=stres), ba infectie la masea (=antibiotice), ba gripa, ba am uitat, ba ... 
I-am zis ca plec de-acasa si nu ma intorc fara
.. si tot ploua in continuare ..
Vineri e programata, in sfarsit, cu chiu si vai, in toiul gripei, o noua spermograma, sa vedem pe ce drum o apucam ..
Pe voi va pupicesc pe toti!
thea_m, iti tin pumnii ca urmatoarea incercare sa fie norocoasa si sa mergi la Moisa pentru controlul sarcinii de acum doar! 
Greule, bine te-ai intors, intrasem la banuieli deja, credeam ca ai plecat sa sondezi piata biberoanelor si scutecelor! 
Diciule, sper din toata inima ca tratamentele voastre sa aiba un succes rasunator, si urmatoarea spermograma sa fie plina de sperante! Mai aveti putina rabdare si multa grija de voi! 
M Oana 

; iti urez o zi 1 cu intarziere de cel putin un an!
AYSHA 2, sper ca 'giganticul' sa fi citit prea multe povesti si sa se creada un balaur doar in sinea lui, insa la primul atac sa-si ia talpasita cat ai zice 'chist, go!'
Carmen.cita , vacanta placuta!
, sa nu uiti sa ne scrii si sa ne trimiti o vedere cu
(de la echo)
Peterpan, iti multumesc pentru muzica, dar iti urez niste scancete (sau 'scantece', cum umbla o vorba) ![]()
Barbye, cu toata sinceritatea iti marturisesc marea
admiratie pe care o am pentru tine, stii tu de ce! ![]()
greuceanu spune:
Pentru cei ce si-au pierdut speranta iata un mesaj primit de mine azi pe mess de la o fosta colega de suferinta care mi-a scris si tratamentul urmat de sot.
"Vreau sa iti dau o veste.Sunt mamica am nascut o fetita de 3,310Kg,52 cm de vineri 7 octombrie.Azi ne-au dat drumul acasa"
Deci se poate dragilor.
Nounou-as vrea eu da probabil mai dureaza pana sa caut biberoane.
Diciule: dar poate nu are de a face una cu alta.
Printesa:cum te simti acum dupa aniversare?Moralul?
marrina spune:
quote:
Originally posted by M Oana
Marrinel sa inteleg ca stai in sala cumintica la spectacolele noastre?????
Ce sa fac MOnuto? Depresie. Sambata se insoara frate-mi-o. Singurul. Dar nu asta-i problema. Rochia mea e decoltata si o sa ma aleg cu o MMMMMare raceala, masina lor e decapotabila si o sa ploua, pantofii mei din piele intoarsa si toc cui se potrivesc la modul perfect cu noroi, programarea la coafor mi-a facut-o draguta de cumnata-mea "la ora 7.00 dimineata ca sa am timp sa ma spal pe cap daca nu-mi place ce-mi executa in cap", pe mireasa au apucat-o durerile de spate de cat a umblat pe la agentiile de voiaj sa-si faca rezervari pentru saptamana de miere si eu tre' s-o doftoricesc...
Ce e totusi misto e ca daca ploua... va ploua si cu bani... in viata lor...
Daca ninge????
Amely spune:
Iar ma bag ca musca-n...oligospermie![]()
Marrinuche, sa-ti traiasca fratello si CASA DE PIATRA! si uite cum interpretez eu mesajul tau (poate iti convine mai mult
): vei avea o rochie decoltata care va atrage numai priviri admirative
, vei merge in decapotabila si vei starni invidii atat pietonilor cat si nuntasilor, vei purta conduri cu toc cui care fac picioare super-sexy, vei arata superb dupa ce vei iesi din coafor (care se poate amana cu o ora, bthw), plus ca ai ocazia sa stai in preajma miresicii care chiar daca-i un pic bolnavioara, probabil radiaza de fericire! de plouatul cu bani nu mai zic... si uite cum viata devine frumoasa!
PS sorry, nu m-am putut abtine...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
M Oana spune:
Eu zic ca doamna asta Amely e oligospermista ca noi, cu acte in regula, ca prea le zice ca in cartile noastre de specialitate....
Draga noastra, te asteptam la cursurile noastre, la chat-urile noastre ad-hoc si la petrecerile oligo-asteno-terato, indiferent de ocazie, din salonul nostru.....