Oligospermie (12)- putini, da' (ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 8
M Oana spune:
Greuuule tocmai tu vorbesti din patutul tau despre lumini si decoruri?
Iouuu m-am trezit aseara cu ziua 1 pe capsor si am adormit
pe scarile palatului cu poezioara intre manute, in speranta ca vreun print ratacitor ma va culege de pe-acolo.....
Si cum tot pe scari m-am trezit, m-am programat la prima ora la dna dr Moisa (s-a trezit femeia cu noaptea in cap pentru mine, dar asa e cu cunostintele, nu poti sa le refuzi
), caci singura m-am tot peticit si degeaba. Vreau sa avansez in teorii, ca-n practici stiu ca mai am mult de invartit in gol.

Dar daca eu nu umblu pe la medici, cine va mai vorbeste voua despre tratamente????
Deci m-am ridicat singura de pe treptele palatului, mi-am scuturat genunchii prafuiti si ma apuc de strans toate analizele, caci marti dau examen cu Moisa despre infertilitate. 

greuceanu spune:
Succes la examen mai ales la proba practica.Ca la teorie mai stam cum mai stam da practica ne omoara.
Auzi asta ultimul postat de tine a folosit solutie dint-aia de crestere a parului de-i face reclama pe la TV?
Vad ca lumea s-a retras pe la ciorbe de burta in speranta dregerii dupa
mari-lu spune:
pls help!
mie imi merge netul ceva de groaza,
nu mai stiu unde sa caut asa ca dau si eu buzna aici cu cateva intrebari celor mai vechi in bransa si mai experimentati (lupt pt al meu sot a carui oligo si astenospermie dupa ce a facut trat cu clomifen s-a inrautatit rau de tot)

:
-cum il programez la dr Bogdan Marinescu
-unde se face eco testiculara buna
-voi c hormonale ati facut?
va multumesc si va
titelu spune:
Cu dansul ,stau de o parte si dirijez muzicantii,nu ca n-as sti sa ma invart,dar,imi sta clopul pe partea stanga,si suflu-n basca.Asa ca va las sa va destrabalati in cuiburi de cuci in marsuri amestecate cu valsuri,ORBIT iti albeste dintii.Va pupacim si va suntem alaturi cu pmnii stransi.
Carmen.cita spune:
Mari-lu, la prof.Marinescu te poti programa la nr.tel.224.31.27 (la cabinetul particular, 'Marinescu Medical Center' de pe str. Aviator Zorileanu nr.44) sau la spit.Giulesti- tel.316.12.73. Cu restul informatiilor nu te pot ajuta pt ca noi n-am mai facut altceva inafara de spermograma... Imi pare rau sa aud ca tratamentul prescris de dr. a facut mai mult rau decat bine... Bafta!
M Oana spune:
Am tras o fuga ieri pana la Sinaia, iar pe la 1, cand am ajuns, as fi vrut sa raspund la PM-urile Natashicii si Carmeciteei, colegele mele de pat, dar ele dormeau atat de frumos amandoua, incat m-am asezat pe marginea patului si am adormit...

Marilu al meu a facut utmatoarele analize hormonale: estradiol, LH, FSH, prolactina si testosteron, in orice zi a lunii, caci la ei nu prea exista zile speciale
..... Dupa ce ai rezultatele, sa ni le spui si noua, ca ma pricep cat de cat sa le citesc...., am invatat cu profesori buni materia asta.....
Stati sa-mi ajunga cafeluta in cescuta mea din portelan englezesc si ma intorc sa raspund la PM-uri.... si nu numai, daca se doreste...
Dupa pranz,
iar zbor prin alte locuri ale tarii.............
Ioanatugs spune:
buna seara fetelor
Ma numesc Ioana si sunt membru junior.
As dori sa pot vorbi si eu cu cineva despre problemele mele.
Subiectul principal ar fi ca imi doresc cu disperare un bebe.
ioana
M Oana spune:
Ioana sa nu cumva sa-ti imaginezi ca noi suntem maturi deoarece scrie sub numele nostru 'membru matur' sau alte alea.
Suntem cu totii infertili si vorbim despre infertilitate intr-o multitudine de moduri, care mai de care mai frumoase.
Cand suntem in jurul zilei 1 ne mai apuca si pe noi disperarea, dar ne facem repede planuri de atac pentru noua luna, care se deschide in fata noastra.
Cand imi aduc aminte ca am doar 30 de ani, asa ma apuca o pofta sa ma bucur de anii astia, cu toate neajunsurile si neimplinirile...
Asadar, chiar daca noi nu scriem cateva zile, avem si momente de super activitate si citim absolut tot........

Asa ca,
spune-ne povestea ta, iar noi te vom ajuta, desi ne mai tinem de poezii si cantecele clasice... Nu te lua dupa decor, ca e inselator......

AYSHA 2 spune:
Oana, poate dau peste tine pe holurile Giulestiului
tre' sa merg si eu saptamana viitoare sa vad ce mai face giganticul chist
Va pupa pe toti
Aysha