Oligospermie (12)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Bine zici Amely. Cu optimism inainte dar...daca ninge????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Dragii mei oligospermisti, desi din fericire pe buletinu' consortului (spermograma, of course ) scrie ca ar fi normal (), va "halesc" ca pe un cires copt de cate ori am ocazia, caci drumul spre victorie e de multe ori mai interesant decat victoria in sine, asa ca draga Oana, voi onora cu placere invitatia... nu foarte des, caci probabil voi divaga cu brio de la subect', doar atat cat sa destindem muschii incordati de atatea tratamente, spermoculturi si alte nebunii de-astea plicticoase, dar fara de care nu s-ar mai povesti...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Amely hai sa ne retragem intr-un colt sa-ti spun un secret, care ramane numa' intre noi, DAAAAA....
Pe aici cam multi suntem normali prin spermograme, dar sa nu mai spui la nimeni.... Noi doar facem pe defectii, caci suntem sanatosi tun, insa pentru conducerea DC-ului, ne travestim .... In teorie stim multe despre 'oligospermie', desi unii am cam scapat de ea.........

Marrinel sa ninga in sufletelul tau??? Ce frumos ar fi!!! Sa vina Mos Craciun tocma' la nunta fratelui!! WOWWWW!!!

Mergi la inceput

Marrinuche, ma omori tu pe mine.... Eu zic ca Oana a pus cireasa pe tort, cred ca vreau si eu la nunta asta pana la urma! .

Da Oana, banuiam eu ceva suspect cu voi, ca prea va veseliti de zor, te pomenesti ca pe unii va asteapta si vreo droaie de copii p-acasa, si voi o lungiti p-aci! Oricum ar fi, ma bag, caci imi sunteti o gashca tare simpatica!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Aysha 2:ecoute moi!Zn,Potent power,acid folic.Simplu ca buna ziua.De vreo cateva ore caut mesajul initial de la povesti de succes dar nu dau de el.Te tin la curent(220V)
Marrina: hai ca esti carcotasha.Imi aduci aminte de cel ce incepuse demersurile sa isi faca nepoteii solisti vocali in caz ca nora-sa naste gemeni.Intr-adevar ai motive serioase de depresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Amely eu am numa' un pisoi caruia ii spun 'copilasul meu', dar Titelutz are un flacau de vreo 3 luni, care peste 6 luni scoate capul in lume.....
Greule vezi ce pase aruncam peste capsorul tau???

Plec cateva ore din salon, dar ma intorc.....

Mergi la inceput

Titelutz, speram sa se ia si la noi!
Oana, nici o grija ca le prinde din zbor fara probleme...

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Va astept pe toti sambata la ora 13.00 la biserica de pe str. N. Iorga. Nu uitati localitatea, da?
Brasov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

marrina:nu fi nebuna ca te trezesti cu noi pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Nounou, bafta la spermograma, vineri!
Greuceanu, mercic pt. intrebare; ma simt minunat acum, dupa, pt. ca am avut ocazia sa-i simt aproape pe toti prietenii mei si familia, bineinteles, iar faptul ca ei toti mi-au urat sa se lase cu bebei cat mai repede (ei chiar cred asta!) mi-a dat aripi din nou!
Marrina, Casa de piatra fratelui tau si multi bebici! Ai sa vezi tu ca sambata va fi o vreme super si te vei simti nemaipomenit!
Amely, daca tu te simti bine aici, esti bine venita!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput